reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
hej dziewczyny witam z rana. Jestem po okropnej nocy ponewaz do 3 bolał mnie brzuch i okropnie było mi niedobrze ale wc nie zaliczyłam. POzniej musiałam zasnac. Dzis juz lepiej.
Najgorsze ze mam okropne i dziwne sny a na wieczór przychodza mi głupoty do głowy i płacze. Uzbadurałam sobie ze mnie nikt nie kocha maz mnie nie cche itp. A maz puka sie w czoło.
Siada mi psychika i to zupełnie bezsensu a do tego te okropne sny.

czesc! nie myśl za dużo. ja tez miewam dość często koszmary, staram się zbytnio nie rozkładać wszystkiego na czynniki pierwsze. Zresztą spore zmiany w naszych organizmach-stad jakieś dziwaczne sny moga się pojawiać. Jesteś kochana, to nie ulega watpliwości :-) głowa do góry, będzie dobrze! ciesze się że już lepiej się czujesz.

Baśka_28 jak dodac zdjecie.
Wiec Jak masz juz zdjecie na swoim komputerze wchodzisz normalnie w odpowiedz na BB . Tam masz rozne pcje np. czconka rozmiar kolor liter smeily i tam jest taka agrafka . Naciskasz ja i wyskakuje ci osobna malutka stronka. Pod zielonym paskiem masz mozliwosc wgrania zdjecia. Wchodzisz tam . (ja niemam po polsku ale to bedzie chyba wyszukaj czy cos) Jak juz wybralas zdjecie naciskasz otworz i juz jest ono na malej stronce. Potem naciskasz Wyslij i czekasz. Gdy zdjecie zostanie wgran co trwa okolo 30 sekund do 1 min a czasem i dluzej jak zdjecie jest duze. Idziesz na dol stronki i naciskasz zamknij okono. To wszystko. W odpowiedzi zdjecia niewidac dopiero jak zatwierdzisz odpowiedz widac zdjecie. Czekam na foteczke fasolki!

hej,
po wizycie kiepsko... pęcherzyk jest ale nic poza tym według mojego gina jest pusty. Ostania @ była 8 stycznia więc powinno już być coś wiecej niż tylko pęcherzyk. Kazał zrobić bete raz w piątek (wczoraj) i drugą w poniedziałek. Pierwsza wyszła 75,18 więc nie za wielka... ehh... a objawy mam wszystkie i wydawało mi się że będzie wszystko ok :-(
Julia, nie trać nadziei, może jeszcze wszystko będzie dobrze. Ja miałam ostatnią @ 17 grudnia, a po raz pierwszy dzidziusia w pęcherzyku było widać dopiero 10 lutego i wg USG miał 6 tyg i 2 dni - czyli owulacja była po prostu później o jakieś 1,5 tyg.

w dzisiejszym dodatku do gazety wyborczej- wysokie obcasy jest artykul - Tu mieszkalo dziecko. O tym jak wyglada cialo kobiety po ciazy, jak nie sa przygotowane na to, ze pelno jest zdjec kobiet w ciazy, a potem juz tylkodzieci...

Jest mowa o stronei www.theshapeofamother.com, gdzie kobiety wysylaja swoje zdjecia i opisuja

hej dziewczyny witam z rana. Jestem po okropnej nocy ponewaz do 3 bolał mnie brzuch i okropnie było mi niedobrze ale wc nie zaliczyłam. POzniej musiałam zasnac. Dzis juz lepiej.
Najgorsze ze mam okropne i dziwne sny a na wieczór przychodza mi głupoty do głowy i płacze. Uzbadurałam sobie ze mnie nikt nie kocha maz mnie nie cche itp. A maz puka sie w czoło.
Siada mi psychika i to zupełnie bezsensu a do tego te okropne sny.
spokojnie bez paniki bo takie sny to sa normalne w sensie takim ze organizm przygotowuje sie do odpowiedzilnego zadania a jeden z hormonow powoduje takie rozmyslania czy sny aby w jakims tam stopniu przygotowac Cie na to co bedzie potem a jesli chodzi o sny ktore nie sa za fajne to poprostu wewnetrzne obawy sie ukazuja i tyle. Przedewszystkim nei analizuj tego i nie rozpamietuj bo to taki mechanizm obronny, nie ma sensu wypatrywac w tych snach jakiegos ukrytego znaczenia. W koncu nei mozna sie stresowac. A maz ma racje jak mozesz uwazac ze nikt Cie nei kocha:sorry: glowa do gory i nie smutaj sie bo dzidia bedzie smutaskiem

A ja dzis sporo postrzatalam w sumie nadrobilam ostatnie 2 tygodnie gdzie sprzatalam minimalnie przez to ciagle przemeczenie, do tego pogoda fajna bo slonko swieci wiec az sie chce cos porobic :-)

A ja dzisiaj pierwszy raz od jakiegoś czasu byłam głodna i mnie nie mdliło:) jupik zjadłam dwie kanapki i jakoś fajniej się czuje, tylko to zmęczenie ciągłe mnie dobija. A co do koszmarów sennych to masakra, ja niedawno dziadka chowałam i on mi się czasem śni, ale pozytywnie. Co zrobić psychika psikusa robi:)
Trzeba się uśmiechać i tyle:):):-):-):-):-):-D

reklama
Witam Serdecznie Wszystkie Mamusie ja też według swoich obliczeń mam termin na Pazdziernik ale pod koniec dopiero, nie byłam jeszcze u gina bo za wczesnie i dopiero zapisała mnie na 12marca:( zrobiłam dwa testy:)mam nadziejeże wszystko sie potwierdzi:)

Ostatnia edycja:
Do góry