Baśka_28
Fanka BB :)
Jak dodać zdjęcie na watek "zdjęcia fasolek"?
Czy ktoś mi pomoże?
Czy ktoś mi pomoże?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Julia, nie trać nadziei, może jeszcze wszystko będzie dobrze. Ja miałam ostatnią @ 17 grudnia, a po raz pierwszy dzidziusia w pęcherzyku było widać dopiero 10 lutego i wg USG miał 6 tyg i 2 dni - czyli owulacja była po prostu później o jakieś 1,5 tyg.hej,
po wizycie kiepsko... pęcherzyk jest ale nic poza tym według mojego gina jest pusty. Ostania @ była 8 stycznia więc powinno już być coś wiecej niż tylko pęcherzyk. Kazał zrobić bete raz w piątek (wczoraj) i drugą w poniedziałek. Pierwsza wyszła 75,18 więc nie za wielka... ehh... a objawy mam wszystkie i wydawało mi się że będzie wszystko ok :-(
spokojnie bez paniki bo takie sny to sa normalne w sensie takim ze organizm przygotowuje sie do odpowiedzilnego zadania a jeden z hormonow powoduje takie rozmyslania czy sny aby w jakims tam stopniu przygotowac Cie na to co bedzie potem a jesli chodzi o sny ktore nie sa za fajne to poprostu wewnetrzne obawy sie ukazuja i tyle. Przedewszystkim nei analizuj tego i nie rozpamietuj bo to taki mechanizm obronny, nie ma sensu wypatrywac w tych snach jakiegos ukrytego znaczenia. W koncu nei mozna sie stresowac. A maz ma racje jak mozesz uwazac ze nikt Cie nei kochahej dziewczyny witam z rana. Jestem po okropnej nocy ponewaz do 3 bolał mnie brzuch i okropnie było mi niedobrze ale wc nie zaliczyłam. POzniej musiałam zasnac. Dzis juz lepiej.
Najgorsze ze mam okropne i dziwne sny a na wieczór przychodza mi głupoty do głowy i płacze. Uzbadurałam sobie ze mnie nikt nie kocha maz mnie nie cche itp. A maz puka sie w czoło.
Siada mi psychika i to zupełnie bezsensu a do tego te okropne sny.