reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Hej!
witam sie po sniadanku...dzis przyjezdza moj M,juz sie nie moge doczekac :-)
Szafirek
Bardzo zdiekuje ze wytlumaczenie tych zawilych rzeczy o tescie PAPPA uffffffffff Ja mieszkam w Angli i tu kobieta sie go robi w ramach badan cizowych w okolicy 16 tyg. Troche pozno ale jednak robia. Polozna juz mi o nimpowiedzila i zastanawiala sie nad nim. MOja znajoma sie zdecydowala i wyszlo ze ma podwyzszone ryzyko i dziewczyna sie zamartwia zaproponowali jej amniopunkcje. Ma 25 lat.
Po tym co napisalas jestem prawie pewna ze sie nie zdecyduje na to badanie. Dzieki Szafirek:)))))
prosze bardzo :-) ciesze sie,ze moglam pomoc :tak:moze nie mam wiedzy jak lekarz,ale jestem dociekliwa i szukam informacji we wszystkich mozliwych zrodlach ;-)
Nieskromnie przyszedł czas przywitać sie...
mam juz jednego urwisa 4 latka, który non stop gada... 24h na dobę ...
i chyba będzie mieć rodzeństwo..
tydzień temu wg usg był to 6 tydzień ciąży.
w tym tygodniu ruszam na zlecone badania a w następny wtorek na kontrole... termin mam wstępnie na 24 października..
20 ma urodziny teściowa a 27 moja mama:)

Pozdrawiam koleżankę ze SZCZECINA :)
uwilebiam takie szkraby,ktorym buzia sie nie zamyka :-D mojego M siostrzeniec ma 4 lata i tez niezla gadula z niego :-)

A ja siedzę z poduszką pod nosem bo babcia gołąbki gotuje, a mnie mdli od tego zapachu:(

Ogółem na razie nawet zmęczona się nie czuję i wyspana się budzę:-):-)

Dzisiaj dzień lenistwa, wczoraj posprzątane i odrobione zaległości.:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Życzę miłej niedzieli i samych przyjemności.

Dziewczyny najpierw przez ponad godzinę czytałam Wasz posty :) Normalnie jest co robić, dużo nas się zrobiło! Im więcej tym raźniej!

Witam wszystkie nowe przyszłe mamy, między innymi Szafirek :) - Zauważyłyśmy Cię, nie martw się.

Ja dopiero się ubrałam, bo impreza słuchajcie odbyła się bezbłędnie :) Było super, luźna atmosfera, rodzice się dogadali bez problemu.
Nawet posiedzieli do północy - oczywiście Sobieski im dotrzymywał towarzystwa :D Tylko ja taka sierotka marysia nie mogłam pić :)

Dziewczyny, musicie koniecznie dać znać jak będzie po wizytach w tym tygodniu. Bo z tego co czytałam dużo ich w tym tygodniu!

Ja sama mam w czwartek wizytę, to będzie moja 2 wizyta. Dajcie znać i życzę miłej niedzieli :)

Te, które idą jutro do pracy - dziś wypoczywać! :)

Buziaki:*

cześc dziewuszki w niedzielny dzionek by juz tez po obiadku .troche juz nam lepiej z tym choróbskiem leki działaja choc nie bardzo jestem zadowolona ze musze je brac ze wzgledu na dzidzie .23 marca mam usg i boje sie czy wszytsko wporzadk słyszałyscie o tym ze ponoc juz w 14 tyg mozna zobaczyc płec dziecka ??

roznie bywa w ktorym tygodniu mozna wiedziec czy chłopiec czy dziewczynka. To zalzy od jakosci USg i połozenia dziecka.

Moja kolezanka juz w 12 tygodniu dowiedziałam sie ze prawdopodobnie bedzie to dziewczynka i urodziła dziewczynke.

Witam niedzielnego popoludnia, jaka brzydka pogoda sie u nas porobila :/

Jutro mam wizyte, z jednej strony nie moge sie doczekac z drugiej boje sie czy wszystko ok, mam nadzieje ze wszystko juz bedzie ok.

roznie bywa w ktorym tygodniu mozna wiedziec czy chłopiec czy dziewczynka. To zalzy od jakosci USg i połozenia dziecka.

Moja kolezanka juz w 12 tygodniu dowiedziałam sie ze prawdopodobnie bedzie to dziewczynka i urodziła dziewczynke.

Tez tak mialam w pierwszej ciazy, na badaniu genetycznym ktore mi robili ok 12 tyg powiedziala mi babka, ze prawdopodobnie dziewczynka i potem juz tylko potwierdzali :D
Ale to tak jak mowi dawidowe, zalezy od aparatu, polozenia dziecka no i sprawnego oka gina ;)

reklama
wiem weim ze wszytsko zalezy od sprzetu i gina ale ja sie wybieram ponoc do najlepszej pracowni usg w naszym miescie i to usg kosztuje genetyczne tam 130 zł plus 20 zł jak chcesz miec nagrane na płyte .moze sie dowiem kto tam mieszka hehe moze eryś bedzie miał siostrzyczke :)

Do góry