reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Witajcie.
Długo się nie odzywałam, ale nie chciałam smucić. Po ostatniej wizycie (25.02) miałam niezły stres bo wtedy na USG wyszło, że ciąża jest młodsza o jakieś 5 dni niż z moich i lekarza zresztą też obliczeń, a znaliśmy datę mojej owulacji, a wg OM to w ogóle jakieś 3 tyg. młodsza (miałam nie regularne cykle), nie było wcale widać zarodka i strasznie się bałam. Ginek powiedział, że trzeba być dobrej myśli i poczekać i tak czekałam do dzisiaj 10 dni. Po dzisiejszym USG odetchnęłam z ulgą bo zobaczyłam w końcu swoją fasoleczkę i bijące serduszko. Fasolka wg USG ma 8t 1d.:-)

Ren, Sopocka bardzo mi przykro z powodu Waszej straty.:-(:-(:-(

Witajcie w Dniu Kobiet!
Dzisiaj rano nabrałam takiej ochoty na pączka, że na śniadanie zjadłam 2. Wiem, że to niezbyt wartościowe, ale nie mogłam się oprzeć;-).
17 marca idę na pierwsze USG brzuszne. Już nie mogę się doczekać. Oczywiście mąż powiedział, że idzie ze mną:-D.
Jutro robię badania, czyli:
Coombs, morfologia, mocz, glikemia i WR.
Zastanawiam się, czy zrobić dodatkowo toksoplazmozę, ze względu na kota w domu.....

Gratuluję Ryba30 :)

Witam wszystkie dziewczynki w Dzień Kobiet :)
Ja dzisiaj obudziłam się strasznie pełna (wieczorem napchałam się krakersami). Od kilku dni mam odruchy wymiotne. Trochę jakby mnie muliło i muszę lecieć to WC, jednak nie wymiotuję tylko mnie męczy.
U nas zima na całego :/ napadało pełno śniegu niestety. Już nie mogę doczekać się wiosny.

hej dziewczeta!!!
tylko szybko zagladam, prawie zrana ;-) wstalam duzo wczesniej ale dopiero jest czas na kompa, bo rano zegnalam gosci - byli u nas moi rodzice na weekend i teraz wracaja do Polski.
zaraz poczytam co naskrobalyscie przez ostatnie dni.
wszystkiego naj naj naj z okazji dnia kobiet!!!
aha, w sobote zauwazylam ze juz zaczyna brzuchol sie uwidaczniac, szok, to dopiero poczatek 9tyg, ale kiedys pisala ktoras z was ze przy drugiej ciazy wczesniej widac. oj to trzeba bedzie niedlugo garderobe zmieniac...

Hej Kaja witamy Cie w naszym gronie
Dziewczynki Wszystkiego najlepszego w dniu naszego Święta:)

Napiszcie proszę czy tez tak macie? od kilku dni mam mdłości i występują dopiero wtedy gdy napada mnie nagle głód, wtedy szybko muszę coś zjeść ,bo jak nie to jest mi strasznie nie dobrze:(

reklama
kasis, ja slyszalam ze tak czesto jest wlasnie, ze jak sie zglodnieje to sie ma mdlosci i warto miec przy sobie zasze cos malego do jedzenia, ciastka krakersy, bo wtedy przegryzasz cos i po klopocie. niestety ja naleze do grupy mdlosci 24h na dobe i tylko kilka minut po posilku mnie to opuszcza, ale dopada znowu...

u nas za oknem piekne slonko, byle tak dalej bo zapowiadali snieg ;-) ale i tak od tygodnia nie wychodzilam na dwor, bo synus chory. mam nadzieje ze w koncu mu sie poprawi i moze jutro zaliczymy spacerek w koncu!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry