reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

dzien dobry, ja tylko na chwile, bo zaraz spadam do pracy!:tak:nawet nie wiedzialam, ze bede sie tak z tego cieszyc:happy2:

szafirek- powodzenia! czekamy na jakies wiesci
dawidowe- a gdzie sie wybierasz? Bo jakos mi umknelo:zawstydzona/y:

milego dzionka Wam Wszystkim|

reklama
czesc dziewuszki ja dzisiaj mam urwanie głowy lece zaraz torta odebrac dla synka który konczy 2latka. boze mi sie wydaje ze dopiero byłam na porodówce i go rodziłam a dzis ma juz 2 latunia .

Cześć dziewczyny!
Ja też mam tą książkę o której pisałyście wcześniej :-)
A tak w ogole... ostatnio mam taki rytm życia że od rana czuje się dobrze... a wieczorem jak wracam jestem tak zmęczona że padam i to często przed 21szą. Na najbliższą srodę mam umówioną wizytę, w tak zwanym międzyczasie zdążyłam zrobić wszystkie badania. Rzeczywiście szybko ten czas leci... już 11 tydzień... jestem w szoku...

witam, jakos ostatnio nie mialam sil zagladac na forum, ciagle tylko spac mi sie chce, mdli, a jak mam chwile bo moj brzdac wlasnie drzemie to ja drzemie razem z nim ;-)
gratuluje wszystkim mauskom, ktore juz po wizytach i usg, oby tylko takie radosne nowiny tu sie pojawialy :-)

szafirek - trzymamy kciuki, zeby okazalo sie ze wszystko z dzidzia ok

siva211 - 100latek dla synka!!! niech rosnie zdrowo i daje mnostwo szczescia

co do czytania ksiazek i prasy na tematdzieciaczkow, to ja sie chyba naczytalam przy pierwszej ciazy, bo teraz jakos jeszcze nie zaczelam, tylko to forum odwiedzam. no i nie mam tez preferencji co do plci. przy pierwszym dziecku strasznie chcialam chlopca i sie udalo ;-) a teraz niewazne, imiona mamy juz i dla synka i dla corci, wiec wsjo ryba ;-)
milego dnia mamuski!!!

Witam wszystkie październikowe mamusie w ten słoneczny dzień.

Szafirek i iwcia już nie mogę się doczekać waszych relacji z wizyt. Trzymam kciuki. Na pewno wszystko będzie ok:-)

dzien dobry, ja tylko na chwile, bo zaraz spadam do pracy!:tak:nawet nie wiedzialam, ze bede sie tak z tego cieszyc:happy2:

szafirek- powodzenia! czekamy na jakies wiesci
dawidowe- a gdzie sie wybierasz? Bo jakos mi umknelo:zawstydzona/y:

milego dzionka Wam Wszystkim|

jade do swojego meza do Egiptu.

a dzis rano mi sie trzy swiaty działy bo od 5 spac nie mogłam. Wkoncu o 5,30 poszłam sie wykapac i poczytałam ksiazke i zasnełam. Czas sie pakowac i skoczyc oddac ksiazki do biblioteki.

reklama
Hej Ida Sierpniowa!

Szafirek i Iwcia dajcie znać - ja też mam dziś wizytę ale późno, dopiero o 19.45.

Nie mogę się doczekać, jestem cała w nerwach czy wszystko jest okej.

moriam pewnie tym razem dostanie zlecenie gdzieś w pobliżu domu! :) Życzę Ci tego.

A swoją drogą spadam na zajęcia :) Do przeczytania popołudniu :)

Do góry