Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tak miałam w pierwszej ciazy, chodziłam od poczatku do ordynatora i sie oplaciło bo choc słono kazał sobie płacic za wizyty to podczas pobytu w szpitalu czulam sie dobrze pod jego opieka;-)

kiedy ja będę takie kupować?
Ja, mimo że kończę dopiero 10 tydzień miałam już dwa usg, bo na pierwszym usg w 4 tygodniu wyszło, że jajeczko zagnieżdża się trochę za nisko, więc luteinka i cztery tygodnie stresu przed kolejnym badaniem, na którym na szczęście okazało się, że już wszystko jest tak, jak powinno
Następne mam zaraz po Wielkanocy (sprawdzenie przezierności karkowej) i też siedzę i myślę, co to będzie?
Czy wy wszystkie macie albo miałyście od początku ten tzw. instynkt macierzyński???Ja nie mamCzy wy wszystkie macie albo miałyście od początku ten tzw. instynkt macierzyński???
Pierwsze, bo takie "nieco" z zaskoczenia, drugie po tak długiej przerwie, że dopiero teraz do mnie dociera co "narobiliśmy";-)
a było nas tylko 6 osób
hehehe