reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
hej dziewczyny! nie dałam rady juz wczoraj napisac ale wieczorem poszla kupa-ciężki kaliber ale radości co nie miara. Mała dostała takiego powera ze myślałam ze z przewijaka spadnie:) dzis w nocy za to wierciła sie okropnie, otwieram oczy i co widze? Leżała na brzuchu podparta na rączkach, głowa wysoko ale oczy zamkniete...:) myślałam ze padne! także pierwszy przewrót z plecków na brzuszek zaliczony przez sen:) w ogóle taka sie krecona zrobiła ze jak dzis rano poszłam zrobic mleko to jak wróciłam lezała juz "do góry nogami". musze sprzątnoć w mieszkaniu bo jakby huragan przeszedł ale najpierw doczytam o ile dziecko mi na to pozwoli bo właśnie sie obudziła

Ren, gratulacje z okazji poznania płci! Oby do samego rozwiązania towarzyszyły Ci tak miłe wiadomości, że dzidzia zdrowa i wspaniale się rozwija :-*
malutka, gratuluję suwaczka!!!
natolin, trzymam kciuki za Wasze zdrówko!

Co do nocek, to ostatnio zasypiam o 23-24 (Olek o 22), pobudki są o 3, 6 i już przed 8 dzidzia nie chce dalej spać. Chodzę na rzęsach, żeby spał dalej, a on i tak nie chce. Zmęczona jestem :(

Ren gratuluje córeczki:)
Mała mi ciesze sie,ze noc poszła gładko:))
Malutka gratki z okazji magicznych 3 miesięcy:)
Natolinko cierpliwości będzie dobrze, mały niebawem wyzdrowieje i ty też, co do ekspresu ja kupiłam w media, i radze żebyście tam podjechali a doradzą Wam:)

a u nas nocka w miarę spokojna:)a ja od rana ćwiczyłam na stepie, miałam zajęcia na 9 i powiem dostałam w kość, siłownia przy tym to pikus:)a tak mi sie nie chciało iść bo pogoda do du... a teraz czuje sie świetnie:)

A my już po spacerze i zakupach. Franek dosypia na balkonie;-)
Natolin słoneczko,wracaj szybciutko do zdrowia. Jak to mówi Ida-zarazkom A KYSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Efa,onesmile a wam życzę odpoczunku. Może chłopcy zasną,to Wy też się zdrzemnijcie...
magnolia gratuluję kupy! Jak już kiedyś wspominałam,dla tych,których dzieciaczki rzadko robią kupę-jest to bardzo radosna chwila!!!!

reklama
Witam, wszystkim chrutkim mamusiom i dzieciaczkom życzymy zdrówka zdrówka:-) U nas nocki w miarę spokojne, Filip zasypia po 20 budzi się koło 2 później o 6 i ok 8 więc też niekiedy jestem padnięta. Teraz siostrzenica śpi a Fifi gada jak najęty, gadułka mu się włączyła.

Do góry