reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Miłosz już śpi (nie chce zapeszać ale moje dziecko się „naprawiło” i mam nadzieje że tak szybko się nie „zepsuje” z powrotem;-))a ja wykąpana siedzę jednym okiem przy kompie,drugim oglądam film na dvd i pije gingersa.Mój chłop dzisiaj poza domem i mimo tego że ostatnio trochę mnie wkur*** to jakoś tak pusto mi bez niego. A tak poza tym dzisiaj nie zrobiłam nic,co miałam zaplanowane i przeraża mnie to że jestem taka nie (czytać :w ogóle) zorganizowana!!
Dawidowe oglądając wiadomości wciąż myślę o Tobie. Bardzo bym chciała by sprawy osobiste ułoży Ci się w końcu tak jakbyś chciała. Jeśli chodzi o jutrzejszą wizytę Laury u lekarza to trzymam kciuki by było ok:-)
Dziulka ja daje jak na razie Miłoszowi ok.5-6 łyżeczek…zaczęłam od jabłka przez banana a od jutra będziemy „walczyć” z marchewką:-)
Sivle gratuluje zaliczeń i życzę byś resztę też szybciutko zaliczyła i miała sesje z głowy:-)
Widzę Ida że też piffkujesz!!A więc Twoje zdrowie i życzę byś jeszcze nie wariowała bo na pewno córa w końcu się uspokoi:-)
No i jeszcze dziewczyny chciałabym podziękować Wam za poprawienie humoru waszymi historiami z dzieciństwa .Naprawdę czytając je uśmiałam się się do łez!!!!

heh, to czym ja sie chwalę........... no ale do Netto mam blizej niż do Lidla więc wychodzi mi na to samo, bo to co bym zaoszczędziła to wydam na paliwo;)

dzieć na rękach, klepany po pupci - cisza...

mówię wam: OSZALEJĘ Z NIĄ!!!!!!!!!!!!!!!!! dobra, to jeszcze jeden łyczek Żuberka...

Ida, to jeszcze jeden Zuberek :-) A tak serio- WSPOLCZUJEEEEE!!!I trzymam kciuki,zeby dziecie usnelo...

Z innej beczki, to czy jesli nastepne dojenie mam za 12h, to czy moge lampke wina wypic??

Ida, to jeszcze jeden Zuberek :-) A tak serio- WSPOLCZUJEEEEE!!!I trzymam kciuki,zeby dziecie usnelo...

Z innej beczki, to czy jesli nastepne dojenie mam za 12h, to czy moge lampke wina wypic??
jeśli masz taką przerwe to jasne że możesz-alkohol z jednej lampki wina utrzymuje się góra do 3 godz. a karmić nie powinno się najbardziej do 1,5 godz.po wypiciu bo wtedy jest najwyższe stężenie alkoholu a za 12 godz.po takiej lampce śladu nie będzie:-)
OOO już widzę że doris mnie wyprzedziła jako "matka dobra rada"hihi:-)

no to drinkującym życzę miłego wieczorku ;-) ja to jestem zbyt śpiąca na piwo ;-)
kurde, Iduś współczuję Ci :-( ja to naprawdę powinnam dziękować, że mam takie złote dziecko, bo ja jestem strasznie niecierpliwa i nerwowa ;-) to mogłoby być różnie :-D
aha, znalazłam na allegro te pampersy, tyle, że one były sleep and play, a ja ich jeszcze w życiu nie używałam, więc trochę boję się kupować 3 paczki

Jeeeeeeeeeeeeeeeeju ile wy naskrobałyście od rana - szok!!

Dziulka mieszkanko super i wygląda na więcej niż 54, to nasze ma prawie 70 i wydaje się mniejsze. Oczywiście jak już uda nam się za 100lat skończyć ten remont to też się pochwalę fotami.

Lolisza gorąca prośba do Ciebie. Pisałam już ostatnio o tym że podaje małemu enfamil HA i pojawiły mu się tydzień temu takie zmiany na policzkach jakby liszaj, czerwone bardzo. Byliśmydzisiaj u pediatry i powiedziała, że to skaza już w 80% i dała receptę na nutramigen i jakąś maść. No i nie wiem czy mam mu zacząć podawać ten nutramigen. Ja już głupia jestem.Zupełnie nie wiem co mam robić. Zaznaczam, że te zmiany są tylko na policzkach. Do tego dalej problemy z oczkami. Okulistka kazała masować kanaliki i przemywać solą i co od 2dni jest jakaś tragedia w ogóle! Ropieją jak nigdy. Zastanawiam się nawet czy to czasem nie przez spacery!! Czuje się zagubiona. Proszę o pomoc:D

Dawidowe ja też myślami przy każdych wiadomościach z Egiptu jestem z Tobą.
A co do wyczynań z czasów dziecięcych to mi zdarzyło się zrobić kupę podczas kąpieli i potem w najlepsze się nią bawić:D Miałam też przygodę z petami. Pół popielniczki zjadłam oczywiście potrzebne było pogotowie:p

reklama
usnęło...na rączkach:p w buzię jeża!!!!!!!!!!!! mąż też sobie otworzył więc pewnie mu podpiję;)))
no to drinkującym życzę miłego wieczorku ;-) ja to jestem zbyt śpiąca na piwo ;-)
kurde, Iduś współczuję Ci :-( ja to naprawdę powinnam dziękować, że mam takie złote dziecko, bo ja jestem strasznie niecierpliwa i nerwowa ;-) to mogłoby być różnie :-D
aha, znalazłam na allegro te pampersy, tyle, że one były sleep and play, a ja ich jeszcze w życiu nie używałam, więc trochę boję się kupować 3 paczki
natuś, ja też niecierpliwa i nerwowa... dzieć mnie ćwiczy, świętą chyba chce żebym została:p a sleep & play podobały sie tak samo, jeśli nie bardziej, jak Active baby

Do góry