reklama
Kasia33
Fanka BB :)
Ja też wiem dokładnie kiedy zaciążyłam, zaznaczałam sobie w kalendarzu kiedy się sexiliśmy z mężusiem
Ja w sumie ciąży nie planowałam a, kochaliśmy się bez zabezpieczenia ok 4 lat, wcześniej brałam tabsy anty ale przestałam i stwierdziliśmy, że co ma być to będzie
Właśnie zeżarłam paczkę pringlesów i jak tu trzymać linię jak one takie dobre.
Ja w sumie ciąży nie planowałam a, kochaliśmy się bez zabezpieczenia ok 4 lat, wcześniej brałam tabsy anty ale przestałam i stwierdziliśmy, że co ma być to będzie
Właśnie zeżarłam paczkę pringlesów i jak tu trzymać linię jak one takie dobre.
onesmile
Świat według Pafffcia
Powiem tylko: DZIZAS CO TO BYL ZA DZIEN!!!!Nasze kochane dziecko walilo surprisa za surprisem i w efekcie - nie pojechalismy ani po mate, ani NIGDZIE. Po 13stej do 14stej trwala mega histeria o niewiadomooco. O 14stej po wydudleniu flaszki umeczony Pawel padl. Mielismy wyjsc zaraz jak zje, ale balam sie Go ruszyc i stwierdzilismy,ze poczekamy pol godziny, az sie obudzi i wtedy myk do autka. A Mlody spal godzin 2!!!O 16stej nie bylo juz sensu jechac do centrum handlowego i zamiast tego uprasowalam tone ciuchow. Maz zrobil obiad, zjedlismy i pojechalismy z Malym do Tesco, bo lodowka pusta. Wrocilismy przed 20sta. Wykapalismy Pawcia i dalismy butle...zrobilam 150 mm z 2 miarkami kleiku...wypil. Maz poszedl Go polozyc do lozeczka i w lozeczku Maly wypil jeszcze 50tke...Oczywiscie nie obylo sie bez awantury, dopiero teraz udalo sie mezowi Go uspic (21.30).
Uff.
Ja juz na dojarce. Ale w miedzyczasie, po zakupach, udalo mi sie wstawic gar gulaszu na gaz i sie pichci. A jak sie zdoje, to bede WINO PIC :-)
dobranocka - trzymam kciuki za te plamke, zeby sie jutro okazala kreska :-)
Uff.
Ja juz na dojarce. Ale w miedzyczasie, po zakupach, udalo mi sie wstawic gar gulaszu na gaz i sie pichci. A jak sie zdoje, to bede WINO PIC :-)
dobranocka - trzymam kciuki za te plamke, zeby sie jutro okazala kreska :-)
dorisday2512
ja tez do tych niecierpliwych należę ;-)
osobiscie tez zrobilam kilka jak okresu nie dostalam w zeszlym roku. Podobnie jak u małej_mi nie planowalismy ciązy ale wyszlo i super sie stało. Wtedy bylam w szoku ,ale szybko zaczelam cieszyc sie z faktu ze znow pod moim sercem nowe zycie się zaczęło.
a co do Twojego męża dobranocka to nie bój sie , nie zdradzimy mu ,ze wiedzilaysmy pierwsze ;-)
osobiscie tez zrobilam kilka jak okresu nie dostalam w zeszlym roku. Podobnie jak u małej_mi nie planowalismy ciązy ale wyszlo i super sie stało. Wtedy bylam w szoku ,ale szybko zaczelam cieszyc sie z faktu ze znow pod moim sercem nowe zycie się zaczęło.
a co do Twojego męża dobranocka to nie bój sie , nie zdradzimy mu ,ze wiedzilaysmy pierwsze ;-)
stripMYmind
ja robilam bete 2 razy bo mi powiedzial pierwszy lekarz na usg, ze ciaza martwa prawdopodobnie bo za mala jak na ten tydz, dzieki bogu teraz mam swojego 8.5 kg klocuszka
a testy zrobilam dwa. chociaz juz pierwszy mega byl.
i to bylo moje pierwsze testowanie sie na ciaze w zyciu
a testy zrobilam dwa. chociaz juz pierwszy mega byl.
i to bylo moje pierwsze testowanie sie na ciaze w zyciu
dobranocka
podwójna październikówka!
to ja na niecierpliwym powiem, ze właśnie spokojnie oddalam się w stronę łóżka i... No w prawdzie nie czeka tam na mnie mąż Małej Mi (hihi!) ale i mój nie czeka... Ciekawe o której wróci...? Wolę nie myśleć. Do jutra kochane. I cicho sza przed moim M. że tu takie tematy z Wami poruszam ;-)
Ostatnia edycja:
dawidowe
ja nie moge znac konkretów bo maz od swiat miał miesiac wolnego i najpierw sie zabezpieczalismy tak około 6 dni az wkoncu dojrzelismy do decyzji i wtedy to juz bez limitu jak szaleni o kazdej porze. Bylismy w tym czasie 4 dni u tesciowej która patrzac na nasze zmeczone miny stwierdziła ze jak nie bedziemy rodzicami w najblizszych dniach to jej kaktus wyrosnie. Bardzo mnie tesciowie lubia ale oni by pokochali cokolwiek gdyz syn stwierdził ze nigdy sie nie ozeni ani nie bedzie miał dzieci. Mowił to ciagle i stale. Mama mu nawet 5 kandydatek przytaszczyła z rodzicami do domu i nic.Jedna to nawet potwornie bogata była. Widziałam wszystkie i sa tak ładne ze ja przy nich jak kuchta. Pamietam ze jakies niedowierzanie był jak zadzwonił i powiedział mamie o mnie. Potem mnie przywiozł to cała rodzina sie zeszła i bez rozmow gapili sie na mnie jak na nowo kupiony telewizor ledowy 60 cali
reklama