reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

dziewczyny jakiej wielkosci przedmiot moze polknac niemowlak, chodzi mi o to, ze przy zaczepach od maty sa takie kuleczka wczoraj rano byly wszystkie a dzis jednego brak, przeszukalam okolice maty i nidzie nie ma, z Patrykiem okey,
to takie biale co jest z boku, czy mozliwe, ze on to polknal??? photo5.jpg
pencil.png

reklama
Margerrita wszystko jest mozliwe.ale moze odkurzalas albo sprawdz kapcie bo moze przykleilo sie do podeszwy?wydaje mi sie ze to jest takie male i moze przeoczylas.znajac zycie to jest gdzies w miejscu jakiego sie nie spodziewasz;)bo jakby Patryk polknal to by sie zakrztusil tak mi sie wydaje.spokojnie napewno sie znajdzie:)tzrymam kciuki aby to nie byl brzuszek malenstwa!

margerrita podejrzewam, że kulka gdzieś wpadła. Zresztą nawet jeśli Patryk ją zjadł i nie zakrztusił się, to teraz już nic mu nie będzie. Po prostu wyjdzie z kupą.

Witam. My już po śniadanku.
Dawidowe nie dziwię Ci się, że znalazłaś męża tak daleko. W zeszłym roku byliśmy w Egipcie i byłam pod wrażeniem facetów, nie dosyć, że przystojni to jeszcze bardzo kontaktowi :)
Jeszcze w żadnym kraju się nie spotkałam, żeby tak wiele osób mówiło po Polsku, no pewnie dlatego, że Egipt oblegany przez Polaków i Rosjan
A ja wściekłam się od rana, bo chyba bujawka z fisher prica mi zdechła :(

margerrita oczywiscie daj znac jak znajdziesz to czego szukasz:)a tak wogole kto wymyslil dawac takie czesci do zabawek dla dzieci!

Witam. My już po śniadanku.
Dawidowe nie dziwię Ci się, że znalazłaś męża tak daleko. W zeszłym roku byliśmy w Egipcie i byłam pod wrażeniem facetów, nie dosyć, że przystojni to jeszcze bardzo kontaktowi :)
Jeszcze w żadnym kraju się nie spotkałam, żeby tak wiele osób mówiło po Polsku, no pewnie dlatego, że Egipt oblegany przez Polaków i Rosjan
A ja wściekłam się od rana, bo chyba bujawka z fisher prica mi zdechła :(

wbrew roznym opiniom znajomych nie załuje. Wychodze z załozenie ze Polacy tez wiele moga robic.

dziewczyny jakiej wielkosci przedmiot moze polknac niemowlak, chodzi mi o to, ze przy zaczepach od maty sa takie kuleczka wczoraj rano byly wszystkie a dzis jednego brak, przeszukalam okolice maty i nidzie nie ma, z Patrykiem okey,
to takie biale co jest z boku, czy mozliwe, ze on to polknal???Zobacz załącznik 324834
pencil.png

margerita nie ma co panikowac. Nawet jak połknął (co jest watpliwe) a nic mu nie jest , to wyjdzie z kupką :-)

dawidowe fajniutki awatarek:-)

Ostatnia edycja:
strip współczuje nocki nieprzespanej!
U nas też dziś pobudki co 3 godziny co się ostatnio nie zdarzało, przeważnie przesypiała ciągiem po 8 godzin. Coś mi się wydaje, że powoli mleko mi zanika bo mała się nie najada:-(

reklama
u nas wczoraj po kąpieli był bojkot cysia, więc butla poszła w ruch; wystarczyło do 3ej, dostała znowu butlę i do cysia przykleiła się dopiero o 7:15!!! hmmmmm, nieźle całkiem;)

Do góry