reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Franusiowi najlepszego
a mata tiny love, wiec ma atesty i wogole, te guziczki wygladaja na calkiem dobrze zaczepione, wiec sie zastanawiam jak moglo to wypasc, normalnie tak sie zdenerwowalam, przeszukalam okolice i nic, nawet meble odsuwalam, normalnie az sie boje go na tej macie zostawiac teraz,
dobranocka czekamy na wiesci :p

reklama
Witam się i ja:-)
Ja już po weekendzie w szkole i mam z nią spokój na najbliższe 3 tyg...ufff;-)Przez moje dwa dni nieobecności napisałyście tyle że czytam,czytam,czytam i końca nie widzę:-)
Rzutka tak myślę co Ci napisać i brakuje mi słów...jedyne co przychodzi mi na myśl to to że wierzę iż podejmiesz właściwą decyzje zgodną z własnym sumieniem:-)
Dobranocka trzymam kciuki za pojawienie się dwóch kreseczek na teście:-)
Strip życzę Ci 3XS(SNU,SNU,SNU):-)
Emilab gratuluje suwaczka a Franusiowi wraz z Miłoszem życzymy dużo zdrówka i uśmiechu z okazji ukończenia magicznych 4 miesięcy:-)
Wykorzystując chwilę chwalimy się i naszym "zacnym" suwaczkiem:-):-)

najlepszego FRANKOWI :)
a ja szalenstwa ciag dalszy maly o 8.30 wstal o 10.30 drzemka 15 min.... i teraz jadl ponad godzine drzemnal sie na cysiu i otworzyl oczka po karmieniu. i juz nie spi,tylko szaleje:szok: a na 16 znajomi sie zapowiedzieli

i maly dzisiaj szaleje wierci sie po jedzeinu chce na brzuchi ulewa przez to sporo

rysia85 gratulacje

A ja mam pytanie do tych co sie znaja na żarówkach enerooszczednych ile watowe mam kupic aby swieciły jak nasze dawne 100?

najlepszego FRANKOWI :)
a ja szalenstwa ciag dalszy maly o 8.30 wstal o 10.30 drzemka 15 min.... i teraz jadl ponad godzine drzemnal sie na cysiu i otworzyl oczka po karmieniu. i juz nie spi,tylko szaleje:szok: a na 16 znajomi sie zapowiedzieli

i maly dzisiaj szaleje wierci sie po jedzeinu chce na brzuchi ulewa przez to sporo

a ja mam wrażenie, że mi dziecko podmienili, zrobiła się z niej taka maruda, że szok, też się wierci ciągle, siedzieć chce i tak jak to wygląda u Ciebie ulewanie non stop :( ale to marudzenie to chyba po mamie ma, jeszcze żeby coś na to poradzić, noszenie, cycek cokolwiek... to raczej nie i tak kolejny dzień, że głowa pęka :) jeszcze, żebym była wyspana... chyba już zapomniałam co to znaczy, mała w nocy budzi się na jedzonko i jakiś większych przebojów nie ma, ale no jednak się cżłowiek nie wyśpi, same wiecie jak to jest :)

reklama
Do góry