reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

ja tak mam przeważnie... no i jak nocka minęła???????????????
nie było najgorzej, co prawda już po 2 się obudził a mamusia koło 1 dopiero zasneła :/ ale naszczęście tylko smoka wystarczyło zapodać i poszedł spać, potem jeszcze tak kilka razy ale praktycznie przez sen, więc prawie nie pamiętam ;) a nad ranem go wziełam do siebie i do 8 sobie pospaliśmy :))) oj tylko żebym tylko sobie tym pisaniem dzisiejszej nocy nie zapeszyła bo to nie wiadomo co będzie :/
a jak u Ciebie ? troszke lepiej ?

iduś i oczywiście tobie też gratki z okazji suwaczka :D

Dziulka ja byla wielka fanka mistrzostw świata jak z brzuchem latałam i oglądneliśmy wszystkie mecze( moj byl w wielkim szoku) i nawet w fife grałam na PS3
ja tam pilke nozną bardzo lubie oglądac , ale mój małżyk niebardzo.
ja powiem tak, mi mecze nie przeszkadzają moge oglądać i czasem nawet się wczuwam, ale to chyba przyzwyczajenie bo mam dwoch starszych braci no a teraz mąż zapalony kibic, więc od małego byłam skazana na oglądanie sportu w tv ;) a w ciąży furore robiłam z wielkim brzuchem jak na stadionie legii był mecz politycy kontra tvn :) akurat koleżanka do mnie zadzwoniła to w szoku była że ja w zaawansowanej ciąży na meczu siedze ;)))

ancze witaj, napisz coś o sobie :)

reklama
faktycznie roxi pamietam ,ze pisalas o tym meczu :-)

papapa efciu. Spokojnej nocy :-)

ja juz tez bede się zbierac , bo mąż mi tu steka ,ze sie juz do niego nie tulę ... ehhhh

Dobrej nocy wszystkim a zwłaszcza strip :-)

witam wszystkie nocne mamuski;)ojjj chyba nie od tego powinnam zaczac:)JEST KUPA:)))ojjj jednak jak to mowia wszystko co polskie to najlepsze:)dostalam czopek glicerynowy od kolezanki i wiecie co poszlo jak burza:)az sie poplakalam:)nigdy sie nie spodziewalam ze kupa moze cieszyc:)6 dni i sie udalo;)wystarczy kilka godzin i czlowiek nie nadarza piszecie z predkoscia swiatla:)na razie z tego co doczytalam to
Efa gratuluje wygranej:)
Onesmile wszystkiego naj:)
Ulisia sliczny suwaczek:)gratki
dziewczyny jak sie kopiuje posty bo ja dalej nie kumam tego;(
dziewczyny znacie taka metode nauki jedzenia dla maluszkow?
Baby Led Weaning
a teraz zabieram sie za nadrabianie w czytaniu:)

a ja mowie dobranoc poniewaz siedze do pozna a potem moje dziecko o 7 rano z nudów wkładam mi palce do oczu, nosa, wsuwa smoczka do buzi a ostanio szarpie za włosy. genialne budzenie bo zawsze działa

Elizabennett dawno się nie odzywała,mam nadzieję,że u niej wszystko dobrze i ta burza lodowa nie była groźna:tak:
Miłych snów dziewczyny!!

mamaagusi
no ja też myślałam o elizabennett i mam nadzieje, że u niej OK

strip jł.

Witajcie! Wielkie dzieki, Natolin i Cambria! Bardzo mi sie milo zrobilo, ze o mnie pamietalyscie.
U mnie chyba ok, przezylam burze, pradu nie braklo, za to mi zostala "pamiatka" w postaci lejacego sie sufitu :/ No zesz kurde, zawsze cos. Dzisiaj przyszedl gosc z ubezpieczenia, chyba nam pokryja, chociaz tyle....
Poza tym, to sie musze dolaczyc do klubu mamusiek "z dolkiem" - chyba i mnie dopadlo. Wszystko mnie wkurza: zle sypiam, mrozy jak cholera, znowu w robocie sie zaharowuje, maz ciagle "niedysponowany" (podejrzewaja przepukline w kregoslupie).....
Do tego krwawie jak zarzynany zwierz i mam wyrzuty sumienia, ze zaniedbuje Adasia. Przytulam go ostatnio ile tylko mam okazji, bo jakos tak mi sie wydaje, ze mnie ma za malo..... :-(

No a w ogole to oczywiscie ledwie Was idzie nadrobic....a tu jeszcze takie rozne wiesci

Dobranocka, wielkie gratulacje! Bardzo sie ciesze i podziwiam, ze juz jestes taka gotowa :) Ja jeszcze psychicznie nie dojrzalam do nastepnego malenstwa....
Uwazaj na siebie i nie dzwigaj nic!

Onesmile, wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin! Duzo snu :)

Padam juz, przeczytalam Was ale tylko tak "po lebkach", bo tyle tego! Malzonek padl w poprzek lozka, wiec ide go obudzic. I moze lepiej mi sie pospi dzisiaj....ehh, marzenia. Zaparzylam meliske.
Postanowilam, ze jutro urywam sie z pracy zaraz po rozprawie sadowej (ostatnio mam je prawie codziennie, wrr!) i odbiore Adasia wczesniej ze zlobka - troche sie nim naciesze wiecej....
A dzisiaj w nocy ma byc -18 stopni.....czekam na wiosne!
Dobranoc!

a u nas cienko. bylam w takim amoku, ze pamietam tylko 1 karmienie. kazalam spac A. z nami zeby mi malego podawal. to na drugie karmienie polozyl migo do lozka, a ja wole go odkladac, no ale nic maly zaciagnal i usnal, ale ja pierwsza, wiec nie wiele pamietam;p a pozniej to wiem tylko ze karmilam jeszcze ze 3 razy chyba.... i teraz brzdac wstal od jakis 20 min nie spi... zmiana pieluchy byla. ja nie wiem czemu on sie w nocy budzi. teraz pierdzi i gapi sie na karuzele... a ja wymiękam. a A. w miedzy czasie zdezerterowal. zastanawiam sie czy go nei budzic zeby to on siedzial z malym, alew znajac go usnie pierwszy.....
dziekuje zatroskanym o nasze cycanie i spanie nocne.
ida z tego co pamietam to mala ci swirowala na cycu, ale teraz co czytam to chyba cycacie sporo i juz grzeczniej jest?
rzutka odezwij sie do nas. ale moze ona po prostu potrzebuje spokojnie i samodzielnie pomyslec i podjac swoja decyzje sam na sam z mezem? tak czy siak tryzmam kciuki i jak wsyzstkie cyekam na wiesci.

reklama
ida tylko moja teściowa nie bawiła się z niemowlakiem i usypiała jak się da czyli na rękach, w wózku... a ja uspiam w łóżeczku i trwa to czasem dłużej no i po każdej pobudce bawię się z nią chociaż godz. i dla niej matka nie powinna robić nic dla siebie, zrezygnować ze znajomych i tylko mąż, dziecko, obiad, sprzątanie, mąż, dziecko, obiad, sprzątanie.... a ja np choćby jak mała śpi wolę wejść np na forum i naładować się. a zdjęcia jak dostanę to może jakieś 1 pokażę:-)
ida, aniawa ja niestety mam manię, że przy małej zrobię wszystko najlepiej i nawet jak chcę ją komuś na chwilę podrzucić to mi ciężko.
ancze witaj
co do piłki nożnej to i ja i mój mąż uwielbiamy ją oglądać

Do góry