reklama
dawidowe
Fanka BB :)
o negatywie napewno nie zapomne i napewno tego tak nie zostawie, bo troche kasy wydalam prawie 400zl, a nie naleze do takich co latwo podaruja i widze, ze i wam sie tafili nieuczciwi sprzedawcy, dawidowe mozesz wstawic komentarz do negatywa, z opisem z twojej strony, narazie wyslalam prosbe o wyjasnienie i babeczka mi odpisala ze sa to zabwki uzywane wiec jak chce super stan to mam isc do sklepu po nowe, zrobilam dokladny opis stanu faktycznego i za pare dni pismo wysle co mi maz napisze, tylko ma teraz powod do mowienie, a nie mowilem, lepiej mniej a lepiej... jestem ciekawa czy wogole cos sie uda wskorac... no ja zaplesnialych zabwek nie podaruje!!!
tylko to ja pierwsza walnełam negatywa a on mi odpowiedział negatywem i juz nie moge sie oszczekac.
dobranocka zdrowiej
monimoni powodzenia w znalezieniu tego nalepszego M
ja jeszcze nigdy nic nie wygralam...
a ja mam taki pomysl, co do zdjec, moge zalozyc grupe zamknieta galeria pazdziernikowek, do ktorego dostep miallyby tylko pazdziernikowki, co wy na to, wtedy zdjecia byly by tylko tam, a dostep mialabysmy tylko my, co wy na to???
A my juz po dówcj obiadkach bo jednegonie chciała jesc tak jak wczoraj a jak zabrałam i dałam nowa druga to jadła az miło. Teraz kima i to niewiarygodne bo juz 57 minut wczesniej było tylko 25 jak zawsze.
Prania nadal nie zrobiłam hehe i chyba zrobie wieczorkiem jak połoze mała spac. A za jakis tydzien polem zabaw małej zostanie tylko gruby koc na podłodze bo mi zaczyna nawiewac z łózka. Ze mi spadła to nawet mezowi sie nie przyznałam. Naszczescie nawet nie ma siniaka a pediatra tez nieczego sie nie doszukała.
Kasia33
Efa przytulam, szkoda, że powyrzucałam rachunki bo bym Ci przesłała.
Margerrita, ja co prawda wstawiłam na razie tylko kilka zdjęć, ale jestem za zamkniętą galerią.
A ja łasuch jeden właśnie upiekłam ciacha francuskie z brzoskwiniami i chyba wciągnę wszystkie zanim reszta rodziny przyjdzie do domu
Margerrita, ja co prawda wstawiłam na razie tylko kilka zdjęć, ale jestem za zamkniętą galerią.
A ja łasuch jeden właśnie upiekłam ciacha francuskie z brzoskwiniami i chyba wciągnę wszystkie zanim reszta rodziny przyjdzie do domu

Ostatnia edycja:
margerrita
efus, ja moge poszukac paragonow, moze sie jakies znajda
z jakich dat maja byc???
dziewczyny otwiezyc ten watek zamkniety galerie?
Efa
efus, ja moge poszukac paragonow, moze sie jakies znajdaz jakich dat maja byc???
margerrita, potrzebowałabym...hmmm... 15 paragonów (każdy na gerbera powyżej 15zł) sprzed 9 lutego, z datami po 15 listopada. Moja wygrana przepadła, ale jest jeszcze 15 zgłoszeń mojej mamy, która dostanie z gerbera telefon w poniedziałek i też się dowie, że musi mieć 15 paragonów, bo wysłała 15 zgłoszeń... To pewnie raczej nierealne... Ale dziękuję Ci kochana.
Efa
Dawidowe, Bebetto vulcano? Nawet jeszcze nie odpakowałam spacerówki z folii, zrobię to 21 lutego, jak po nią pojadę do Bydgoszczy.
A masz może jakiś patent na wypranie materiału z wózka? Da się go jakkolwiek zdjąć?
I jeszcze ciekawi mnie, czy umiesz zdejmować kółka z osiek, bo ja nie potrafię i ledwo wciskam grata w całości do bagażnika.
A masz może jakiś patent na wypranie materiału z wózka? Da się go jakkolwiek zdjąć?
I jeszcze ciekawi mnie, czy umiesz zdejmować kółka z osiek, bo ja nie potrafię i ledwo wciskam grata w całości do bagażnika.
margerrita
efus, sprawdze, zawsze pakuje paragon do torebki, tylko nie wiem czy za 15 zl kupowalam, a ostatnio nie mialam czasu robic porzadkow, zapytam jeszcze posasiedzku, bo u nas wysyp maluszkow, moze te 7 sie uzbiera, to chocby twoja nagroda nie przepadla.
dawidowe
Dawidowe, Bebetto vulcano? Nawet jeszcze nie odpakowałam spacerówki z folii, zrobię to 21 lutego, jak po nią pojadę do Bydgoszczy.
Efa ta spacerówka to porazka albo ja mam cos zepsutego albo jestem pierdoła. Sadze ze w marcu bedziemy sie juz przesiadac do spacerówki. Ostanio mała przez ostanie 15 minut spaceru miała podniesone oparcie z gondoli ale była szczeliwa a jaka grzeczna. Materiał ze srodka gondoli to da sie wyjac do wyprania. Ja tam nie prałam i nie widze potrzeby.
Co do kółek do tylne naciska sie na guzieczek w sroku koła od zewnatrz i samo schodzi a przednie to cos tam trzeba podwazyc i tez lekko schodzi.
reklama
Efa
margerrita, kochana, moja już przepadłaefus, sprawdze, zawsze pakuje paragon do torebki, tylko nie wiem czy za 15 zl kupowalam, a ostatnio nie mialam czasu robic porzadkow, zapytam jeszcze posasiedzku, bo u nas wysyp maluszkow, moze te 7 sie uzbiera, to chocby twoja nagroda nie przepadla.
Dawidowe, dzięki, zobaczę, o co chodzi z kółkami.Efa ta spacerówka to porazka albo ja mam cos zepsutego albo jestem pierdoła. Sadze ze w marcu bedziemy sie juz przesiadac do spacerówki. Ostanio mała przez ostanie 15 minut spaceru miała podniesone oparcie z gondoli ale była szczeliwa a jaka grzeczna. Materiał ze srodka gondoli to da sie wyjac do wyprania. Ja tam nie prałam i nie widze potrzeby.
Co do kółek do tylne naciska sie na guzieczek w sroku koła od zewnatrz i samo schodzi a przednie to cos tam trzeba podwazyc i tez lekko schodzi.
A co do prania, to mi chodzi o pranie całego poszycia wózka, jak się zachlapie np. na ulicy.
Ostatnia edycja: