ancze
Zaciekawiona BB
onesmile, kochana, aż mi głupio że Cię pominęłamklikam te "plusiki" żeby dodać cytaty i odpowiedzieć ale nie pierwszy raz zdarza się że "kliknęłam dzikusa" i sie nie dodało... tak to jest jak sie korzysta z chwili i nie sprawdza
( :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* never again, promise
)))))))))))
a nocka szykuje sie taka sobie, bo młoda pieerwszy raz po szczepieniu jakaś nie w sosie... aktualnie wtranżala butlę(mąż) i jest to już trzeci alarm od chwili zaśnięcia... podejrzewam że pobudka będzie między 3-4... ale szkoda mi malucha wiec nawet jeśli, to narzekać nie będę... ALE WAM NOCNE MAMUSIE - JAK NAJBARDZIEJ PRZESPANEJ I SPOKOJNEJ NOCKI:*
a z serialu doooopa.....nienawidzę megavideo!!!!!!!!!!!!!!! mała mi, to ty pisałaś kiedyś o eathicie??? czy margeritka? bo ostatnio nic mi na nim nie idzie(((((((((
no i po butli a dzidziolina dalej mruczy... hmmmmmmm...... co to będzie?????????
Zarejestruj się na TV.wrzuc.to - Oglądaj bez limitu — Strona główna za darmo ominiesz limity megavideo
A Filip właśnie kima,małż u fryzjera
Szkielet (kot) żył dobrze z Filipem, wkładał mu głowę pod łapkę,żeby go głaskał do czasu aż ten wyrwał mu garść sierści z grzbietu, co ciekawe kot nic nie zrobił, spokojnie odszedł (i nie wraca
słonko wyłazi, będzie dziś spacer, może się nie przeziębi do poniedziałku (och to szczepienie!) muszę podpuścić męża, bo jutro mam urodziny, pojutrze walentynki, no jakiś prezent mi się należy
Ostatnia edycja: