melduje się i ja

wczoraj wogóle nie miała czasu nic napisać bo co troche poczytałam inne wątki to już na głównym nie mogłam się połapać

A teraz odrabiam zaległości w pisaniu
elizabennett, aniawa dobrze, że te wasze samochodowe przygody tylko tak się skończyły ... bo aż strach pomyśleć co by było:/
margerita, współczuje z powodu tego zakupu na allegro

tylko im nie odpuszczaj!! ja to taka nie ufna jestem i lubie odbierać osobiście, niestety nie zawsze się da :/ ale zawsze jak czekam na przesyłke to się boje czy to jakiś bubel nie bedzie ://
emiliab, jestem ciekawa jak się mąż tłumaczył po powrocie do domu

napisz koniecznie

Efa, przytulam oczywiście z powodu tego konkursu, no lipa na całego :/
Ale ciesze się, że weekend masz miły to mąż wynagrodzi

))
dziulka, no pomysł na walentynki rewelacja, ekonomiczny i satysfakcjonujący hihi chyba też zastosuje ten plan
dobranocka, ciesze się że już troszke lepiej się czujesz i apetyt wraca

)) No i widać, że mężuś na medal bo dba o żonke i tak powinno być
no własnie nie! Powiedzieli ze na usg to za wczesnie.... :-(
pierwsze słysze, robi się wtedy transvaginalne ... ja miałam już chyba w 5 tyg. robione to taka mała plamka była na zdjęciu, do tej pory mamy w ramce jak nasz synuś "wyglądał" na początku

))
doris, kciukasy zaciśnięte za udane chrzciny i dbry humor Dorianka
monimoni, super że podpisaliście umowe, trzymam kciuki żeby to był najlepszy wybór

))
natolin, rozumiem cie z tym remontem, u nas już 2 miesiące trwa i końca nie widać :/ wiem że każdy czasem musi zrobić remont ale ile można, mam już dość ciągłego borowania za ścianą
a ja dzisiaj kupiłam "mam dziecko" czy tam inną gazetkę i przeczytałam dwie rzeczy, którymi postanowiłam się z Wami podzielić. chociaż wiadomo, że to tylko gazeta, ale było napisane:
1) że pracodawca może poprosić o zaświadczenie od pediatry, że dziecko jest karmione piersią
2) że dzieci karmione mm już mają dostarczoną dawkę witaminę D...
może poprosić, ale ty nie musisz dać bo żadne przepisy tego nie regulują więc wystarczającym dokumentem jest twoje oświadczenie

kahaa fajnie że do nas wróciłaś

Nasze dzieciaczki prawie z tego samego dnia bo mój się o 0:30 urodził

))
uska,
mamaagusi, spóźnione gratulacje z okazji suwaczków
e-lona, monimoni gratki z okazji dzisiejszych 4 na suwaczkach
co ja jeszcze miałam napisać ...