• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

dobra, zarejestruję się jak tylko będzie wolny termin. Rejestracja dopiero po 15 lutego na marzec. Wiec wizyta najwczesniej w marcu... pochwale sie usg :-)

reklama
mila u mnie z jedzeniem dokładnie tak samo, pręży się, wygina a do tego wrzeszczy niemiłosiernie..a jak już łaskawie wyjmie łapkę z buzi i je, to szarpie strasznie cycka.. chyba trzeba je przeczekać :P a właśnie jutro lecę do piwnicy po spacerówkę, ale nie,że za mała gondola, tylko on za mało widzi i się złości-nawet na siedząco..

Na co szczepią w 4 mies.????
bo mam napisane, ale ni w ząb nie rozumiem co to..

pierwsze słysze, robi się wtedy transvaginalne ... ja miałam już chyba w 5 tyg. robione to taka mała plamka była na zdjęciu, do tej pory mamy w ramce jak nasz synuś "wyglądał" na początku ;)))

faktycznie, ja też miałam usg zrobione od razu jak sie dowiedziałam o ciąży (czyli gdy tylko okres się nie pojawił, test i heja do gina) więc szkoda ze nie zrobili Ci Dobranocko w szpitalu..mogłabyś sobaczyć swoją plamkę :-)

a ja na gwałt rozglądam się za krzesełkami do karmienia i kompletnie nie mam pomysłu co wybrać. - mój brat jako chrzestny chce kupić małej i mam mu jak najszybciej podać jakie chce. Ale ja nie wiem jakie chce :-p ze stoliczkiem, bez stoliczka, w jaki sposób składane...itp ehhh...powinny być dwa do wyboru i już a nie

aaaaaa gdzie DZIULKA? przegapiłam jakieś usprawiedliwienie? Mąż ma wolne więc pewnie trzeba go wykorzystać na maksa :-D

Ostatnia edycja:
hejka

E-lona, Monimoni, sto lat dla dzieciaczków!
dobranocka - kuruj się
emila - mąż wrócił? żyje jeszcze?

dziewczyny czy któras z was karmi jeszcze wyłącznie cycem? bo mój synus wybitnie cyckowy, ale ma juz 3,5 m-ca i dalej jada co 2 godziny nawet w nocy i mówiąc szczerze jestem tym już bardzo zmęczona. miewa dni (noce), że przespi 4-6 godzin ciurkiem, ale to bardzo bardzo rzadko. nie wiem czy cos źle robie czy to normalka?

a Tomek własnie leży na macie i tak się wierci, ze juz z jednego konca na drugi przewędrował, w dodatku juz dzis tak się przekręca na boczki, że jeszcze chwila i na brzuszku wyląduje. wiercipięta!
EDIT: własnie sie przekręcił i bardzo mu się to nie spodobało... :)

Ostatnia edycja:
ja tylko na minutke, wlasnie wrocilismy ze szpitala, bo maly caly dzien placze nic nie je i ciagle spi. porobili badania sa oki wiec poscili do domu (mamy 5 min wiec jak bedzie sie jeszcze cos dziac mamy wracac). mozliwe ze to poczatek zapalenia ucha ale nie wiadomo. jutro rano na kontrole, ale mlody z rak nie schodzi :/ ledwo juz zyje.

kahaaa może różna długość nocnych przerw wynika z tego, że maluszek nie zawsze zjada tyle samo podczas dnia czy konkretnego karmienia. Zje mniej, częściej się budzi i tyle. Nigdy nie mierzę ile czasu mój mały ciągnie cycusia, ale na pewno raz krócej a raz dłużej. Na daną chwilę mu to wystarcza, ale jeśli nie naje się porządnie, to szybciej mi marudzi.

Uska, martwisz.... Trzymam kciuki zeby się polepszyło! I to super że Was puscili. W domu najlepiej. Madlein by Ci to potwierdziła. Ja z resztą też.

reklama
uska - oby to było tylko marudzenie. zdrówka dla krolka.
aniwa - mnie nie martwią różne przerwy, tylko to, że one są takie krótkie. nie wiem jak je wydłużyc...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry