reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam
A u nas dzisiaj noc nie przespana...Miłosz obudził się o 3 i do 7 był w pełni sił i miał ochotę na wszystko,oprócz na sen więc dzisiaj ogólnie padam i jeszcze to wiatrzysko przez które również nie dało się spać:szok:
Uska78 gratuluje wczorajszego suwaczka a Karolkowi życzymy wszystkiego co najlepsze:-)
E-lona a Tobie gratuluje dzisiejszego suwaczka a Lauruni wszystkiego NAJ NAJ NAJ:-)
Mała_mi przesyłam Ci sposób na teściową Sposób na teściową - śmieszne filmiki:-)

reklama
Dzięki dziewczyny za gratulacje i życzenia.
Dobranocka a jak dzisiaj zdrówko? Mam nadzieję, że już lepiej?

A ja tort mam już przełożony jedna warstwą. Lecę zobaczyć jak się miewa galaretka, żeby się za bardzo nie zsiadła.

Jeeeny, żeście postów naprodukowały milion pińcet :D

Mam dziś mega dobry humorek, mianowicie podpisałam dziś umowę przedwstępną kupna mieszkanka :) Mam nadzieję, że dobrze wybraliśmy.
Uska,Małami - przytulam!

E-lona - grat z okazji skończenia 4 mies Laurki.

My dziś obchodzimy 4 miesięcznicę :)

Monimoni - piękny wiek Wam wybiło na suwaczku! W takich momentach aż chce się printscreeny robić ekranu :-)
Dzięki, E-lona, antybiotyk zaczyna działać i staje na nogi. M. poleciał koledze coś pomóc, a żonie...? Sama mam sprzątać...? :-(

Monimoni Tobie również gratuluje suwaczka a Lenusi wraz z Miłoszem przesyłamy życzenia zdrówka,szczęścia i radości z okazji tak pięknego "wieku" 4 miesięcy :-)
Dobranocka siądź na czterech literach i nie sprzątaj...mąż wróci od kolegi to na pewno z przyjemnością zajmię się porządkami by móc wyręczyć chorą żonkę:-)

Dzięki, E-lona, antybiotyk zaczyna działać i staje na nogi. M. poleciał koledze coś pomóc, a żonie...? Sama mam sprzątać...? :-(
Nie martw się z moim zawsze podobnie jest. Ja go mogę o coś prosić i prosić a jak zadzwoni kolega z prośbą o pomoc to od razu leci i nie ważne co robi :)

Mała_mi przesyłam Ci sposób na teściową Sposób na teściową - śmieszne filmiki:-)
dobre! Po oglądnięciu z mężem stwierdziliśmy że może warto wypróbować hehe :p

Mała Mi, a może jakaś zupka z muchomorków...? I spóźniony przeszczep wątroby, bo transport nie zdąży...? ;-)
Haha! Tyle że jest jeden problem ona SOBIE gotuje SWOJE jedzenie i NASZEGO nigdy nie chce... może obawia się że podamy jej coś trującego hihih.

Ja w trakcie gotowania obiadu. Mąż był z synkiem na spacerze a ja się uczyłam. W domu zero poprawy. Zaraz jeszcze trzeba małemu podać obiadek ze słoiczka.

monimoni- gratuluję Lence 4 miesięcy.
E-lona- wszystkiego Naj dla synka i córci :)

Jeeeny, żeście postów naprodukowały milion pińcet :D

Mam dziś mega dobry humorek, mianowicie podpisałam dziś umowę przedwstępną kupna mieszkanka :) Mam nadzieję, że dobrze wybraliśmy.
Uska,Małami - przytulam!

E-lona - grat z okazji skończenia 4 mies Laurki.

My dziś obchodzimy 4 miesięcznicę :)

Gratulacje :)

Sarisa, Mamaagusi, Natolin, Frogg, Happybeti dzięki, kochane jesteście. Zobacze jak nas potraktuje jak zrobimy badania i jakądiagnoze postawi. Ale zmienie pediatre napewno tylko nie wiem na kogo bo u nas jakos tak deficyt dobrych lekarzy.
Rzutka no własnie te miejsca "żeby sie nie zawieruszyło" tak mają do siebie że sie o nich nie pamieta potem:)
Mała_mi współczuję sytuacji w "domu", naprawde. A pomysł Idy z sanatorium jak najbardziej trafny!:)
E-lona, Monimoni gratki z "czwóreczki" na suwaczku
A my dziś sie wybieramy na parapetówke do znajomych, chciałabym dłużej tam zabawić bo beda znajomi z którymi dawno sie nie widziałam, ale nie wiem jak to wyjdzie z młodą. w domu ładnie zasypia ok 20-21, ale jak jestesmy gdzies to róznie z tym. no i cicho raczej nie bedzie. najwyżej wróce znia do domu a D. wróci do nich. popołudniu musze zdobić dwa makijaże, potem ogarnąc siebie i lecimy an imprezke:) wiec pewnie nie bedzie mnie dzis juz na bb. jutro musze napisać artykuł bo nigdy nie mam czasu wiec moze wpadne was poczytac wieczorem dopiero.
Doris życzę mega fajnych, spokojnych chrzcin Dorianka:)

reklama
Do góry