R
rysia85
Gość
dawidowe wczoraj pisała na wątku ach te chłopy bo właśnie teraz czytam co wczoraj naskrobałyście a więc chyba wszystko z nią w porządkudobranocka nie macie gazu?
zaczynam się martwić o dawidowe :-(
:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dawidowe wczoraj pisała na wątku ach te chłopy bo właśnie teraz czytam co wczoraj naskrobałyście a więc chyba wszystko z nią w porządkudobranocka nie macie gazu?
Dzięki,ale to za miesiącDokładnie
happybeti STO LAT!
Powinnaś to wyjaśnic,mogła być pomyłka,bez zdjęcia to se mogą.nie spotkałam ich-przyszło pocztą z 30go grudnia..a najgorsze jest to,że ja zawsze jeżdżę przepisowo, a tu,że o 30km/h za szybko..i bez zdjęcia-coś mi tu nie gra
happybeti, najlepszego!
Dzięki,Doris.Nie,to Ty dobrze kojarzyszale happybeti ma urodziny i iimieniny w dzien kobiet a nie dzis.... czy ja cos pokrecilam?
dobranocka nie macie gazu?
Chciałam nacisnąć przycisk " dziękuje" ale stwierdziłam że przecież nie można zapeszać i szkoda że nie ma przycisku "Nie dziękuje" to wtedy mogłabym wcisnąćMała Mi, trzymam kciuki za naukę i piątkowy egzamin. JUŻ TRZYMAM!!!