reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
co jest z resztą????????? wszystkie bzykacie?????????;)))))))))))))))) ja nie mam kogo, nekrofilia nie dla mnie-z mojego męża dzisiaj zwłoki...

Chciałam nacisnąć przycisk " dziękuje" ale stwierdziłam że przecież nie można zapeszać i szkoda że nie ma przycisku "Nie dziękuje" to wtedy mogłabym wcisnąć :D
Tak więc dobranocka nie dziękuje :D
gdyby tak było to nie zdałabym żadnego egzaminu, bo ja zawsze dziękuję (nienawidzę zabobonów)
uska to co Ci lekarze? nic nie poradzili!? a, już doczytałam, współczuję i zdrówka życzę Karolkowi!
mamaagusi skąd wiesz, że 60g dziennie?
aniawa u mnie w znajomości języków bardzo podobnie jak u Ciebie, jak nie identycznie; natomiast w przeciwieństwie do dziulki przedmioty ścisłe to moja miłość ;-)
dagisu
prawie się popłakałam jak przeczytałam co napisałaś :-( :-( :-( a po czym poznałaś, że jest coś nie tak, bo ja mojemu nie odsuwam... :baffled:
mamaagusi tak, ja Piotrusia zdjęcia usunęłam
malami nie wybaczyłabym dzisiaj tych gier
Ida Ty byś się chociaż za coś wzięła, a ja w sumie mam dużo czasu w ciągu dnia i nie robię nic, tylko dni między palcami uciekają, a ja się dołuję...
a z drugiej strony tak się cieszę patrząc na synka, z moją psychiką mi się nie dogodzi
dawidowe to trzymam kciuki
ja nie bzykam absolutnie (ciekawe gdzie mój okres...)
spędziliśmy miły wieczór oglądając film, a wcześniej miły dzień w ogóle, i na spacerze ponad dwie godziny byliśmy mimo iż -7 stopni u nas i obiadek z desperadosikiem. generalnie było fajnie

bo mamy w domu wagę elektroniczną dla niemowląt i ją codziennie ważymy
to zdjęcia dodać do wiadomości jako załącznik tak?

no chyba tak
aha, ja nie pomyślałam, żeby kupować wagę, ale u nas z przyrostem masy raczej nie ma problemu ;-) w czwartek szczepienie to się okaże ile przez 6tygodni przybrał

aha, zapomniałam powiedzieć, kolejna stówka poszła w aptece :-( a jeszcze mleko się kończy...

my kupiliśmy wagę bo trafiliśmy na okazję bo ogólnie takie wagi są drogie. poza tym właśnie przydatna jest na problemy z wagą i teraz mamy porównanie co i jak. w przchodni zeby zważyć trzeba się na normalną wizytę umawiać a długo się czeka bo ponad 2 tyg. ok to zaraz wrzucę zdjęcia jakieś

Któras z dziewczyn tu pisała,ze ma pepti do sprzedania...
ja juz tylko czekam na zdjęcia Agusi i spadam spać.Dobrej nocki wszystkim,zwłaszcza "niedospanym"-Ida,Doris,Strip,Efa ,jesli kogos jeszcze pominęłam,to przepraszam,czujcie się wymienione:).Ciekawe,jak u nas dzisiaj.Już nie spi ,co będzie dalej...

reklama
Do góry