reklama
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
co jest z resztą????????? wszystkie bzykacie?????????
))))))))))))))) ja nie mam kogo, nekrofilia nie dla mnie-z mojego męża dzisiaj zwłoki...
natolin
gdyby tak było to nie zdałabym żadnego egzaminu, bo ja zawsze dziękuję (nienawidzę zabobonów)Chciałam nacisnąć przycisk " dziękuje" ale stwierdziłam że przecież nie można zapeszać i szkoda że nie ma przycisku "Nie dziękuje" to wtedy mogłabym wcisnąć
Tak więc dobranocka nie dziękuje![]()
uska to co Ci lekarze? nic nie poradzili!? a, już doczytałam, współczuję i zdrówka życzę Karolkowi!
mamaagusi skąd wiesz, że 60g dziennie?
aniawa u mnie w znajomości języków bardzo podobnie jak u Ciebie, jak nie identycznie; natomiast w przeciwieństwie do dziulki przedmioty ścisłe to moja miłość ;-)
dagisu prawie się popłakałam jak przeczytałam co napisałaś :-( :-( :-( a po czym poznałaś, że jest coś nie tak, bo ja mojemu nie odsuwam...

mamaagusi tak, ja Piotrusia zdjęcia usunęłam
malami nie wybaczyłabym dzisiaj tych gier
Ida Ty byś się chociaż za coś wzięła, a ja w sumie mam dużo czasu w ciągu dnia i nie robię nic, tylko dni między palcami uciekają, a ja się dołuję...
a z drugiej strony tak się cieszę patrząc na synka, z moją psychiką mi się nie dogodzi
dawidowe to trzymam kciuki
ja nie bzykam absolutnie (ciekawe gdzie mój okres...)
spędziliśmy miły wieczór oglądając film, a wcześniej miły dzień w ogóle, i na spacerze ponad dwie godziny byliśmy mimo iż -7 stopni u nas i obiadek z desperadosikiem. generalnie było fajnie
natolin
no chyba tak
aha, ja nie pomyślałam, żeby kupować wagę, ale u nas z przyrostem masy raczej nie ma problemu ;-) w czwartek szczepienie to się okaże ile przez 6tygodni przybrał
aha, zapomniałam powiedzieć, kolejna stówka poszła w aptece :-( a jeszcze mleko się kończy...
aha, ja nie pomyślałam, żeby kupować wagę, ale u nas z przyrostem masy raczej nie ma problemu ;-) w czwartek szczepienie to się okaże ile przez 6tygodni przybrał
aha, zapomniałam powiedzieć, kolejna stówka poszła w aptece :-( a jeszcze mleko się kończy...
my kupiliśmy wagę bo trafiliśmy na okazję bo ogólnie takie wagi są drogie. poza tym właśnie przydatna jest na problemy z wagą i teraz mamy porównanie co i jak. w przchodni zeby zważyć trzeba się na normalną wizytę umawiać a długo się czeka bo ponad 2 tyg. ok to zaraz wrzucę zdjęcia jakieś
Któras z dziewczyn tu pisała,ze ma pepti do sprzedania...
ja juz tylko czekam na zdjęcia Agusi i spadam spać.Dobrej nocki wszystkim,zwłaszcza "niedospanym"-Ida,Doris,Strip,Efa ,jesli kogos jeszcze pominęłam,to przepraszam,czujcie się wymienione
.Ciekawe,jak u nas dzisiaj.Już nie spi ,co będzie dalej...
ja juz tylko czekam na zdjęcia Agusi i spadam spać.Dobrej nocki wszystkim,zwłaszcza "niedospanym"-Ida,Doris,Strip,Efa ,jesli kogos jeszcze pominęłam,to przepraszam,czujcie się wymienione
reklama