Chciałam nacisnąć przycisk " dziękuje" ale stwierdziłam że przecież nie można zapeszać i szkoda że nie ma przycisku "Nie dziękuje" to wtedy mogłabym wcisnąć

Tak więc dobranocka nie dziękuje
gdyby tak było to nie zdałabym żadnego egzaminu, bo ja zawsze dziękuję (nienawidzę zabobonów)
uska to co Ci lekarze? nic nie poradzili!? a, już doczytałam, współczuję i zdrówka życzę Karolkowi!
mamaagusi skąd wiesz, że 60g dziennie?
aniawa u mnie w znajomości języków bardzo podobnie jak u Ciebie, jak nie identycznie; natomiast w przeciwieństwie do
dziulki przedmioty ścisłe to moja miłość ;-)
dagisu prawie się popłakałam jak przeczytałam co napisałaś :-( :-( :-( a po czym poznałaś, że jest coś nie tak, bo ja mojemu nie odsuwam...
mamaagusi tak, ja Piotrusia zdjęcia usunęłam
malami nie wybaczyłabym dzisiaj tych gier
Ida Ty byś się chociaż za coś wzięła, a ja w sumie mam dużo czasu w ciągu dnia i nie robię nic, tylko dni między palcami uciekają, a ja się dołuję...
a z drugiej strony tak się cieszę patrząc na synka, z moją psychiką mi się nie dogodzi
dawidowe to trzymam kciuki
ja nie bzykam absolutnie (ciekawe gdzie mój okres...)
spędziliśmy miły wieczór oglądając film, a wcześniej miły dzień w ogóle, i na spacerze ponad dwie godziny byliśmy mimo iż -7 stopni u nas i obiadek z desperadosikiem. generalnie było fajnie