reklama
Efa
Fanka BB :)
Się wybrać nie mogę... No nie mogę i nie mogę. Może w przyszłym tygodniu polezę do jakiejś przychodni krew zbadać.Efa zdaje się, że miałaś już dawno to zrobić :-(
OK, naprawdę uciekam.
DZIULKA, daj mi trochę tych cycków! Ja ważę już tylko 51kg i czuję się, jak wieszak. Dziewczyny, od porodu straciłam już ponad 24 kg, normalnie nic ze mnie nie zostało!!! A w ciąży przytyłam tylko 9kg, więc sobie nawet nie chcę wyobrażać, jakie spustoszenie się dzieje w moim organizmie. Trzeba będzie na jakieś badania wreszcie się wybrać.
No nic, dobranoc, mamusie.
EFA chcialabym tyle wazyc. ale nawet jakbym wazyla 72 kilo to bym byla szczesliwa...a zeby tyle wazyc to musze zgubic hohohoh!!!
Efa
Stale jest Ci zimno, więc chodzisz w 2 długich rękawkach, grubych skarpetach itp. Obijasz się piszczelami o męża, tulisz dziecko na leżąco, to ono spada na boki, jak na Tobie leży, bo za wąska jesteś. DZIULKA, nie chciałabyś ;-). Ja tam nie obraziłabym się teraz na 5 dodatkowych kg.EFA chcialabym tyle wazyc. ale nawet jakbym wazyla 72 kilo to bym byla szczesliwa...a zeby tyle wazyc to musze zgubic hohohoh!!!
R
rysia85
Gość
kurcze mnie też naszło na segregacje zdjęć (bo planuje wreszcie je wywołać),zamówiłam też w końcu jakieś naklejki i inne piepszoty by jednak zrobić tą kronikę...zobaczymy co wyjdzie z mojego dzisiejszego zapału. A Ty w jakim programie w końcu obrabiasz te zdjęcia???Efa zdaje się, że miałaś już dawno to zrobić :-(
a ja się wzięłam za obrabianie zdjęć itd to teraz ludzie się zaczęli różni odzywać i im się na wizyty zeszło itd jak ja teraz chcę mieć tydzień conajmniej tylko z laptopikiem ;-)
Efa jeśli chcesz to ja chętnie oddam Ci te brakujące 5 kg a nawet w gratisie mogę dorzucić Ci jeszcze 10;-)
Stale jest Ci zimno, więc chodzisz w 2 długich rękawkach, grubych skarpetach itp. Obijasz się piszczelami o męża, tulisz dziecko na leżąco, to ono spada na boki, jak na Tobie leży, bo za wąska jesteś. DZIULKA, nie chciałabyś ;-). Ja tam nie obraziłabym się teraz na 5 dodatkowych kg.
to przestan karmic z cycusia albo wiecej jedz moze? jak Olus cie tak wysysa to zebys nam nie zniknela kochana!
maz sie nabija ze leane mozna na mnie spac na plecach bo jak polozy glowe miedzy moje cycki to na bank nie spadnie.... noz w morde... nie mowie ile waze bo na tyle nie wygladam swoja droga -mam grube kosci i ubita jestem, ale kurde 72-75kg by mnie zajebiscie urzadzalo.
dylam spac. jutro Leane spotyka swoja pierwsza kolezanke Amélie, ciekawe jak zareaguje na drugiego dzidziusia bo jak spotkala swojego kuzynka jak miala jakies 3 mce to go wytarmosila za rekawy. ciekawe co to bedzie
natolin
rysia a jakie naklejeczki zamówiłaś itp? może i ja się na coś skuszę :-) póki co ściągnęłam picasa i photoscape i ten drugi bardziej mi pasuje. u mnie to zapał może i by był, tyle, że jak ja się wciągnę to za kilka dni do domu się nie da wejść przez bałagan i do nikogo się nie będę odzywać ;-)
R
rysia85
Gość
no to ja też sobie ściągne ten program i może coś podziałam. Wiesz co jest pełno tych naklejek do albumów na allegro (wpisz scrapbooking) wejdź i zobacz jakie Ci odpowiadają:-)rysia a jakie naklejeczki zamówiłaś itp? może i ja się na coś skuszę :-) póki co ściągnęłam picasa i photoscape i ten drugi bardziej mi pasuje. u mnie to zapał może i by był, tyle, że jak ja się wciągnę to za kilka dni do domu się nie da wejść przez bałagan i do nikogo się nie będę odzywać ;-)
No u mnie jak się wciągnę będzie podobnie...mieszkanie pokryje się brudem (a szczerze to nie będzie wielkiej róźnicy bo teraz też czysto nie mam);-):-)
reklama
Ida Sierpniowa
Mąż znowu mi odpadł przy kołysce, na szczęście razem z dzieciem
chyba niedługo kochanka sobie poszukam bo ileż można...???
qrczę, jutro do spowiedzi... ja nie wiem jak ja się jutro ze wszystkim wyrobię, a plany mam że ho ho...
skoro wy sobie śpicie to ja idę na allegro
chyba niedługo kochanka sobie poszukam bo ileż można...???
qrczę, jutro do spowiedzi... ja nie wiem jak ja się jutro ze wszystkim wyrobię, a plany mam że ho ho...
skoro wy sobie śpicie to ja idę na allegro