reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

no rzeczywiscie IDUNIE nam cos wcielo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NATOLIN ja tez jestem z "mendowatych":)))
EMILIAB - nie mow mi o desperadosie bo mi sie jezyk o klawiature rozstrzasnie..... az mnei zassalo!!!! a apropos despe, to jak u mnie tata byl w grudniu to poszlam z nim do sklepu po piwko bo on tez lubi piweczko, kupilam pare zwyklych i kilka despe, i wtedy bylo slisko jak cholera i moj tata szedl za mna, nagle slysze: Magda , lap desperados!!!!!!!!!!!! odwracam sie a on na glebie lezy z siatka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! posikalam sie ze smiechu ze nie zawolal: magda ratuj bo lece tylko LAP DESPERADOS,nigdy tego nei zapomne! ku zdziwieniu wylecial z siatki i nic mu!! :))

reklama
ja przeczyscilam moje okulary MAKUC bo Leane jak kichnela jabluszkiem to troche sie zabrudzily i myslalam ze cos wiecej zobacze a tu klapa....
ja już zaczęłam się poważnie nad wizytą u okulisty zastanawiać;)
Widzę, że wieczorową potą trunki bardziej alkoholowe niż kawa i herbata królują :D ale mi ochoty narobiłyście. Aaaaa. Ale ja niestety sobie powolić na nie nie mogę na razie :( pozostają tylko SŁODYCZE. Będę szersza niż wyższa jak tak dalej pójdzie hehe.

dziulka nie no zaraz i ja się posikam ze śmiechu :-D
a Ida miała dziś chrzest Inki

czemuuuuuuuuu ja taka spokojna...

A gdzie nasza ALICJA sie zapodziala???

MAKUC nie chce ci robic smaka ale jak ja cyckowalam to miedzy karmieniami nieraz sobie pozwolilam na cos, albo tuz po odciagnieciu mleka bo przeciez by mnie chyba zjadlo jakbym nie polizala winka czerwonego. takze do boju:)

Mąż zasnął z pilotem w ręce, Łukaszek też śpi,ale czasem przez ten gwar w domu się przebudza eh..
A ja siedzę i ryczę przy laptopie, popisując na gg z mamą. Nie umiem znosić już tej chorej sytuacji. Jestem wykończona psychicznie. Oni odgrywają taką szczęśliwą rodzinkę tutaj a ja czuję się jakbym nie należała do tej rodziny, zresztą.. zaczynam tego naprawdę nie wytrzymywać a do tego chciałam jechać do domu a tu nam kolejny zjazd robią pod rząd a po nim mamy tydzień badań Łukaszka... więc wyjazd nadal w tej chwili nie jest możliwy. Beznadziejne jest to życie.

no to my się właśnie cycamy...

DZIULKA - zrobiłaś :p zaraz coś wykombinuję,żebym i ja się napic chociaż ciutkę mogła:)))
MAŁA_MI - tulaski ślę. Może postaraj się nabrać do tego wszystkiego większego dystansu? kurcze przykre to wszystko...

Ostatnia edycja:
dziulka Alicja jest u rodziców bodajże
mala mi wiem, że łatwo powiedzieć, ale olej ich! ważne, że masz synka i męża. i dach nad głową. i plan na przyszłość. przytulam.

Zapomniałam dodać,że dzisiaj zaczęłam się matwić... 4 lutego dostałam pierwszy raz okres po porodzie,a dzisiaj dostałam drugi... Nie wiem o co kaman:no:

Mała_mi współczuję chorej sytuacji. Ale tak jak natolin pisała:olej ich! Szkoda na nich twoich nerwów! Buziaki i przytulaski:*

reklama
smoniq wiedz ,ze my wszystkie tu tęsknilysmy za Tobą. Rozumiem jednak ,ze nie mialas głowy do przebywania na forum. Bardzo dziękujemy ,ze jednak dalas nam znac co u Ciebie i Twojej Majeczki. Sciskam Cię mocno i modlę się za to byś zawsze miala w sobie mnóstwo sił i miłosci.

mała_mi przytulam.

efa i dobranocka powodzenia w jutrzejszych urzedowych załatwieniach. Efa jedź bezpiecznie!!!!

Alicja melduj się! :-)

Ida jak Chrzciny? Prosimy o relacje.

Do góry