reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
No i dobrze bo szkoda by było :-)
to do mnie?
mala mi chodzi o inną grupę, ale nie martw się jest wiele dziewczyn, które się tam nie wybierają.
mój synek drzemie sobie chwilowo, a mąż przyszedł i mnie zawstydził. niepotrzebnie się rano zdenerwowałam na niego. nienawidzę swojej impulsywności.

Natolin, no do Ciebie odnośnie cięcia mydłem ;-)
No dobrze, ale to o co chodzi z tą grupą ? Jest jeszcze jedna tak ? I tam sobie piszą ?
A odnośnie czego Natolin pisałaś, że widać że masz w takim razie inne zdanie niż reszta ? Ja już się pogubiłam, muszę wypić Red Bulla to może coś do mnie dotrze.
Mała mi, na zamkniętej zadałam Ci pytanie odnośnie Twojego miasta :-)

jest jeszcze jedna grupa (nie mam do niej dostępu) i najprawdopodobniej wczoraj wieczorem tam dyskusja była prowadzona. ja w swojej dociekliwości zostałam poinformowana prywatną wiadomością o co chodzi, więc nie bardzo mogę pisać w czym rzecz. może najlepiej niech się wypowie osoba, której to dotyczy. chociaż wydaje mi się, że nie ma o czym dyskutować.
obawiam się rzutka, że red bull może tu nie pomóc ;-)
moje dziecię gdzieś ze 20 minut spało...
mala mi wkurzyłam się na niego niepotrzebnie i teraz mnie zawstydził swoimi słowami o miłości do małego.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Wszystkim porannym mamusiom!
Wchodzę a tu dyskusja na całego! :-)
I muszę przyznać że wątek główny pozostanie główny, przynajmniej ja tu będę się udzielać.
Rzutko, piękna piątka! Wszystkiego najlepszegooooo!
Joli, no jasne że kciuki zaciśnięte, daj znać jak poszło!

A teraz pora powiesić pranko. Chwila przerwy i zaraz wracam :-)

no i się wyspałam...poranna drzemka pozwoliła spojrzeć mi na otoczenie w jaśniejszych barwach.Teraz jeszcze kawa co by mnie postawiła na nogi na cały dzionek i będę czuła że żyje;-)
Rzutka gratuluje suwaczka a Hubciowi z okazji tak pięknego wieku wszystkiego NAJ:-)

Czytam,czytam i czytam że robią się jakieś podziały w pisaniu-mam jednak nadzieje że jest to tylko chwilowe i wszystkie jednak będziemy pisały na wątku głównym a nie będziemy zastanawiać się kto,gdzie i dlaczego??!!

Rzutka gratulacje dla ciebie i Huberta!
Joli kciuki zaciśnięte!

A u nas tak pięknie świeci słońce! Aż trudno uwierzyć,że na dworze gdzieś minus 8. Brrrrr

reklama
no nie, takie zagadki z rana:confused2:
moze mi ktos wyjasnic o jaka NOWA INNA grupe chodzi
i dlaczego wczoraj wszystkie wzdychaly. ze "tak byc nie moze!" a nataolin jest innego zdania???
rzutka- gratulujemy piateczki!
sugar- ja tesknilam:)
ja coraz bardziej chora, chodze po domu w maseczce i ograniczam kontakty z maloa, nie bawie sie z nia ani nic, troszke mi przykro..:(

Do góry