reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Aniawa,ja tylko odniosłam sie do postu emiliab,która napisała,że idzie na grupe,bo tam sie wszystko przeniosło,wiec napisałam,że szkoda by było,gdybysmy sie podzieliły.Raaany...nie wiedziałam,ze taką dyskusje tym wywołam:)!

reklama
no i się wyjaśniło. chodziło o inną grupę niż tę od wstawianie zdjęć, do niej ja dostępu nie mam :-(, ale może to i dobrze w sumie, bo wiem o co chodzi i jednak mam zdecydowanie inne zdanie niż chyba większość z Was

Ja piernicze, o co ta cała afera bo nie rozumiem ?
Wchodzę z rańca, a tu posty poedytowane, nie wiadomo o co chodzi, Natolin zaraz potnie się mydłem bo czegoś nie przeczytała ( ;-) ), i że grupa zamknięta.... Łolaboga !

Ja się witam, my właśnie łapiemy pierwszą drzemkę i mamy zajebisty suwaczek :-)

Witam się i ja,
wstaliśmy już po 7, wtedy też weszłam na forum i ponadrabiałam wieczorne posty. Widzę,że rozmowa się toczy o grupie zamkniętej. Od siebie powiem tyle- nie chciałabym żeby to forum które tutaj mamy, te wszystkie porady cenne zamarły śmiercią tragiczną.
Natolin ale przecież Ty masz dostęp do tej grupy gdzie są zdjęcia, numer tel itp.

A ja nadal w piżamie. W niepościelonym łóżku. Nawet jakoś nie mam chęci tego zmieniać.
Chciałabym pójść na spacer,ale chyba zimno jest. Nie mam termometra więc nawet nie sprawdzę.
Dzisiaj mają podobno być wyniki z egzaminu!

Sugar witaj i proszę nie uciekaj!
Rzutka- gratulujemy 5 miesięcy!

reklama
Do góry