reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Moriam teraz buty beda w cenie bo teraz jest sezon slubny. Powodzenia w kupowaniu :) trzymam kciuki ja kupilam 2 pary (1 wysokie, 2 niskie)i w konsekwencji wzielam tylko 1 bo zapomnialam i wracalam na boso :(

no własnie Idus co małż zrobił?
Nat jeszcze 31 postow i przekroczysz 3000 to chyba dasz rade dzis ??

a mi po cc zostawili malego OD RAZU na sali w tym wozeczku. tylko na karmienia dostawiali. urodzil sie o 13, wiec w nocy mialam uruchomienie, wstalam zwymiotowalam i polozylam sie dalej. w dzien wywalili nas na septyk przez to crp 50 malego i tam juz zostalam z nim zupelnie sama polozne raz gora dwa razy dziennie zagladaly tylko przy rutynowych badaniach w zasadzie. a ja umieralam, kazde wstanie to 15 minut mi chyba zajmowalo. zreszta pisalam juz o tym bo jak sie rozkrece to znow wpadne w traume i potok slow na temat mojego porodu, ja to podobnie do Idy mialam. zreszta nawet o tym smsowalysmy.
House zaliczony. a wlasnie dla mnie to ideal faceta:D

No i poszłam spać

Sugar dzięki,spróbuję tak jak mówiłaś.Raczej pleśniawki,bo lekarka już raz je widziała przy okazji szczepienia i stwierdziła,że to pleśniawki.
Rzutka dla mnie to też jest szokująca metoda,ale już nic nie pomagalo dlatego spróbowałam.O tym mleczku to też słyszałam,a właściwie to mi mówiła położna środowiskowa,tylko ona wspominała żeby zamiast Sterimaru wpuszczać po kropelce do noska.Ja jednak bralam sterimarem bo bardziej nawilża.
Strip ja wiem to miłość do Hausa wywołuje u Ciebie motylki w brzuchu hehe:-)
Natolin kciuki zaciśnięte
Luty Małgoś u mnie też się dziś popołudniu muliło wrrrr
onesmile masuj masuj!
Dziulka no fajne bagietki:-)
Ida nie śmiej się,ja zmarzluch jestem na maksa to i o dziecko się boję :-D;-)

Dobra teraz to już idę spać,mały śpi sobie smacznie więc ja też idę,miłej i przespanej nocki dziewczyny

Przepis? W sensie, że samemu można zrobić??? Poproszę :-)
W aptece na receptę, po konsultacji z lekarzem :-)

ah, wlasnie znalazlam buty,ktore swietnie by sie nadawaly do mojej slubnej wizji, ale cena...chyba trzeba wizje zmienic:))
Brishoes. Bridal shoes - najpikniejsze buty lubne Warszawa
Piękne buty, ja bym zaszalała :-) A co! Ja z sukienką zaszalałam, całe wesele mnie mniej kosztowało, ale żarcie się zjadło, goście rozjechali, a wspomnienia wymarzonej sukni zostały. jak chcesz przyoszczędzić, to może laski z UK Ci pomogą taniej nabyć bez polskiego pośrednika?

powiedziały, że będą jej przynosić a od jutra jak ją przeniosą to cały czas będzie. że na pooperacyjnej też nie może być. ja też po porodzie miałam takiego powera że nawet nie spałam w zasadzie. poza tym mnie szycie tak bolało że nawet jak chciałam poleżć dłużej to też nie mogłam. wygodniej nawet było mi siedzieć...
To chyba zależy od szpitala, tam gdzie ja rodziłam od razu mi Artka dali, mąż mu od początku towarzyszył, jeszcze zanim mnie wybudzili. Ale z tego co dziewczyny pisały, to mało która od razu dostała.

natolin jestem Ci coś winna: wróg-->PP-->Książę Polo-->Prince Polo ;-)

monimoni człowieka jak nie boli, to nawet puszczenia bąka nie doceni ;-)

A ja świeżo po treningu, zrobiłam 50 minut rowerkiem :-) Jestem z siebie dumna.
Teraz muszę się troszkę jeszcze ściągnąć... :-(

sariska, dobre z tymi buciami:-Dchoć tobie wesoło chyba nie było:-(ale z perspektywy czasu pośmiać sie jest z czego, chyba, co?:-D
a menżuś... eh, szkoda słów czasem... cycać dzidzi skończyła, śpi sobie ja chcę ją do kołyski, a po drodze tor przeszkód i kołyska niegotowa - przykład. bo on musiał "jeszcze tylko jeden przelew zrobić", bo bank s*******i a dzidzi przecież się nie obudzi, nie? no to się rozbudziła lekko zanim udało mi sie ja ułożyć i po 10 min był koniec spania - właśnie skończył ja usypiać "po swojemu", a z resztą po co z żona jeden qrwa mać wieczór spędzić?! ja wiem ze czepiam sie pierdół, ale z tych pierdół mój żywot się składa...

a gin chyba, bo chyba jakąś infekcję sobie podłapałam (na poprawę humoru:wściekła/y:) i wypadałoby skonsultować. chyba... qrde, ani płynu do prania nie zmieniałam ani nic, i o co do cholery kaman?!?!?!?!

no to koniec dobrego humoru dzisiaj... już nie smęcę, promis

reklama
Idus przytulam. No to faktycznie, ale u mnie jest to samo jak sama nie spakuje torby, jak sama nie zasciele lozeczka to ten przeciez na to nie wpadnie, albo tak tak zrobi, ze i tak pod nosem zrzedze ehhh
To faktycznie jak jakas infekca to lepiej skosultowac to daj znac co tam sie u Ciebie dzieje

SugarJa też .Sukni wiecej niz wesle super - ja mam wlasnie do siebie zal ze z tych oszczednych jestem ,a po kilku latach zaluje ehhh. Na szczescie na Zuzku nie oszczedzam to chyba tak zle nie bedzie.

Do góry