Witam porannie.
Moje mu małemu coś się znowu poprzestawiało i od 5:00 nie śpi. Do 6:00 wisiał na cycu a potem kopał, gadał i nici ze spania. Dopiero o 7:00, jak tatuś wyszedł, to padł, żeby mamusia mogła zjeść śniadanie. U nas też zimno -11 a muszę jechać do banku i do sklepu. Małemu nic nie będzie, bo na spacery chodziliśmy jak było -15. Miał wtedy chyba miesiąc albo dwa i uwielbiał być na dworze. Gorzej ze mną. Nienawidzę mrozu. Na dodatek obudziłam się dzisiaj z bólem głowy i kluchami w gardle. Boję się, że coś złapałam od córki.
sarisa głos oddany.
sugar u nas młody co prawda sam się odstawia, ale właśnie w taki sposób jak opisały dziewczyny. Stopniowo rezygnuje z kolejnych karmień. W dzień już praktycznie nie cyca. Została tylko nocka (dwa albo trzy karmienia). Piersi troszkę to odczuły, ale ściągać musiałam chyba tylko 2 razy.
Mój też zrobił się nieufny w stosunku do innych osób. Najpewniej czuje się u mamusi na rękach. Ewentualnie muszę być w zasięgu wzroku. Oby mu to przeszło.
U nas też materac opuszczony poziom niżej.
Ja też chcę takie bagietki. Uwielbiam buty!!!!
Butki śliczne, ale cena powalająca. Zawsze można je ubrać zamiast sukni ślubnej
Wszystkim wyjeżdżającym dzisiaj w bliższe i dalsze podróże życzę szerokiej drogi.
Moje mu małemu coś się znowu poprzestawiało i od 5:00 nie śpi. Do 6:00 wisiał na cycu a potem kopał, gadał i nici ze spania. Dopiero o 7:00, jak tatuś wyszedł, to padł, żeby mamusia mogła zjeść śniadanie. U nas też zimno -11 a muszę jechać do banku i do sklepu. Małemu nic nie będzie, bo na spacery chodziliśmy jak było -15. Miał wtedy chyba miesiąc albo dwa i uwielbiał być na dworze. Gorzej ze mną. Nienawidzę mrozu. Na dodatek obudziłam się dzisiaj z bólem głowy i kluchami w gardle. Boję się, że coś złapałam od córki.
sarisa głos oddany.
sugar u nas młody co prawda sam się odstawia, ale właśnie w taki sposób jak opisały dziewczyny. Stopniowo rezygnuje z kolejnych karmień. W dzień już praktycznie nie cyca. Została tylko nocka (dwa albo trzy karmienia). Piersi troszkę to odczuły, ale ściągać musiałam chyba tylko 2 razy.
co do tego lęku przed ludźmi to po prostu zastanawiałam się czy lepiej teraz starać się separować go od innych czy mimo wszystko starać się kontaktować.
aha, jeszcze chciałam powiedzieć, że opuściłam materac w łóżeczku niżej :-)
aaa i jeszcze chciałam powiedzieć, że jestem z niego dumna, że on tak sam usypia w łóżeczku wieczorem i sobie śpi grzecznie do rana
Mój też zrobił się nieufny w stosunku do innych osób. Najpewniej czuje się u mamusi na rękach. Ewentualnie muszę być w zasięgu wzroku. Oby mu to przeszło.
U nas też materac opuszczony poziom niżej.
Zobacz załącznik 330475Zobacz załącznik 330474
a oto FRANCUSKIE BAGIETKI))) jak wspomnialam, poszlam do piekarni
)) a co tam!! na chrzest matka musi wygladac przyzwoicie nie??
mezowi szczeka opadla
)
Ja też chcę takie bagietki. Uwielbiam buty!!!!
ah, wlasnie znalazlam buty,ktore swietnie by sie nadawaly do mojej slubnej wizji, ale cena...chyba trzeba wizje zmienic)
Brishoes. Bridal shoes - najpikniejsze buty lubne Warszawa
Butki śliczne, ale cena powalająca. Zawsze można je ubrać zamiast sukni ślubnej

Wszystkim wyjeżdżającym dzisiaj w bliższe i dalsze podróże życzę szerokiej drogi.