reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
o Matko!! zobaczcie co mi kumpela na fb podesłała:

Rzucają niemowlętami i wykręcają je. Szokująca moda na "baby jogę" - Gadu-Gadu.pl

nie dałam rady do końca obejrzeć...biedne dzieci :-(

To jest jakaś masakra. Nie brak idiotów na tym swiecie

Mala_mi to ja teraz hita walne - miałam w ogólniaku laske, która do swoch rodziców mówiła "Panie Ojcze", "Pani Matko" autentycznie!!! Jak ja to usłyszałam po raz pierwszy to prawie na drugi świat powędrowałam, tak lałam że aż odychać zapomniałam.

nie dam sobie rady........hahahah

a ja się dzisiaj dowiedziałam ze moja kumpela leży w szpitalu... słuchajcie po kolei. przeziebiła się, ale że nie przechodziło to poszła do lekarza, zrobiła zdjęcia rtg: zapalenie oskrzeli, dostała antybiotyk i do domciu. ale dalej nie przechodziło. poszła do innego lekarza, zobaczył zdj i skierował do specjalisty. a specjalista... był w szoku że kumpela jeszcze chodzi, bo miała już zapadnięte płuco!!! lekarz był w szoku, ze jej serce dało radę!!! no i leży z podłączonym drenem, jeśli to nie pomoże to będzie musiała mieć operację...

biedna koeżanka.Zdrówka dla niej

ALICJA u nas panienski byl boski... we FR jest zwyczaj ze banda mlodej przebiera mloda w cos i tak ida na ulice i ma zadania do wykonania, np obcalowac 20 facetow albo inne typu wejsc do renomowanej knajpy i wdrzec sie " czy ktos ma prezerwatywe dla panny mlodej?". Mnie przebrali za zakonnice, ale...czerwona peruka, gwizdek w ksztalcie fiutka, wargi na wsciekly czerwien i paznokcie, i tak musialam wykonwyac walniete zadania. Meza przebrali za babe- za kelnerke, czarna sukieneczka, fartuszek podwiazka szczotka do kurzu i np chlopy kazali mu robic pompki przed radiowozem na czerwonym swietle:))) jaja doslownie i kszana ale ludzie tu wchodza w ta gre i np jak mi kazali lapac auta na skrzyzowaniu i obcalowywac facetow przez okna to mslalam ze jajo zniose.... i takie zabawy trwaja pol dnia az wieczorem towarzycho razem sie laczy i pozniej np tak jak my -dyskoteka.ale zanim ekipa meza sciagnela do swiadkowej to my juz zesmy sie upily bo gralysmy w glupia gre ze jak sie podrzuci paczke fajek ktora pol lezy na stole pol poza nim i ona spadnie to musi pic drinka jesli upadnie nie na bok tylko na plasko. jak przyjechali to poszlismy na ta dyskoteke i tak do 5h o godzinie5h nie bylo czym wracac do domu. w Lyonie sa takei rowery miejskie ze wrzuca sie iles euro i mozna se Lyon objechac. specjalne parkingi sa nato. i tym sposobem po 5h rano kompletnie ubzdryngolona jechalam w srodku rowerkiem zygzaczkiem lub tropem weza jak wolicie, z przodu maz a za mna tesciu w razie jakbym glebnela.normalnie bosko bylo:))

super imprezka :) pozazdroscic chcialabym Cie taka zobaczyc, ale chyba mężusia Twoejgo bardziej heheh

cicha witaj i napisz coś o sobie

Ika gratuluje kupolka
moriam życze szybkiego znalezienia DOBREJ i niedrogiej niani! Mnie dziś koleżanka zaproponowała jakąś znajomą co bierze 9zł za godz. :-( chyba by mi się nie opłacało iśc do pracy
Aha, i dla mnie to pierwsze forum … i jakos innego nie szukam. A lekarzom z UK tylko podziękowac :-((
Alicja u mnie ostatnio wszystkie grzechotki były 'be', ale zbawienna okazała się szeleszcząca paczka chusteczek do d*py :-). A co do zakładu to podobna historia była u Marcina Dańca , ale tam poszło o grubą kasę :-)
frecklis wiosna, kwiatki … brzmi jak bajka :-)
natolin a co konkretnie bierzesz na te włosy ? Ja właśnie zamierzam jeszcze cos brac oprócz witamin , ale to jak skonczę karmic.
Mila czym Ty karmisz to dziecię? Ale waga wow!
Sarisa i jak tam Zuzi marudek przeszedł?
Dziulka pośmialam się z Twoich opowiesci. No ale ja tez wiem co znaczy „zdradliwe drinki”
alicja ten film to jakiś dramat , az mi się goraco zrobilo
ida straszna sprawa z ta kumpelą . Oby wsyztsko było ok.

a ja oglądam "Johny Q" i juz mi sie chce ryczec :-(

Doris Johny Q uwielbiam ten film i za każdym razem płacze. A młoda juz spi, ale nie obyło się przed mała histeria i wiecie co moja mała własnie zjadła 190 ml na kolacje :szok:

Oddam psa: mały piekny biały grzeczny jak niewiem co jedna wada sadzi strasznie śmierdzące bąki ( na szczęscie tylko dzis, wiec mam nadzieje, ze jutro jej przejdzie-bo jak nie oferta bedzie nadal aktualna).

Edit: To czekam na fotki
A jesli chodzi o Wasze włosy dziewczynki to kurcze niewiem co poradzić, mi też lecą, a po ciąży muszą wylecieć, wiec pewnie sie niedługo to skończy w to wierze bardzo mocno
Lolisza a Ty dalej drażnisz moje kubki smakowe, nie dałoby rade podrzucić na górke 1 paczuszki dla mnie??
Iduś i jak desperado?

I wiem co jeszcze miałam Nice gratki dla Was piękny suwaczek:)

Ostatnia edycja:
mala mi ja tam myślę, że będziesz miała 5 :-) a co do Twojej teściowej to ja w sumie też gdybym mogła to bym cały dzień leżała ;-)
a z tym zwracaniem się do teściów, to nie wiem jak Wy, ale mnie to jakoś nigdy nie przekonywało, że się mówi "mamo", "tato" do osób, które nimi nie są. Moja teściowa nie żyje niestety :-( ale chyba dopiero po jej śmierci jakoś tak bardziej rozumiem i akceptuję, że mój mąż tak śmiało mówi do mojej mamy "mamo"
ooo dziulka dopiero doczytałam :-) mam właśnie takie zdanie jak Ty :-)
a co do upicia ;-) to ja gdybym rzygała to bym chyba zrezygnowała z picia...
a opis panieńskiego świetny, chociaż ja takich zabaw nie lubię i panieńskiego nie miałam, bo nie chciałam.
strip trzymaj się!
lolisza chyba padnę :-D no to niezła laska :-D
Ida u mnie to jest ciągle coś nie-teges w tym temacie, a co do whisky to szkoda, że daleko mieszkasz, u mnie zawsze jest, bo nie wiadomo czemu ludzie lubią nam to prezentować, choć ani ja ani mąż nawet ust w tym nie mamy ochoty maczać
a Twojej koleżance współczuję :-(
doris revalid o ile dobrze kojarzę, kiedyś jak mi bardzo wypadały włosy to pomógł...
ancze nie pomogę, bo kwestia karmienia piersią to nie jest moja mocna strona...

miałam pójść wcześniej spać, ale cóż... uzależnienie...

reklama
DORIS pieski potrafia... pamietam jak kiedys szlam na spacer z psem i puscil glosno baka a obok szlo 2 chlopakaow i spojrzeli sie na mnie, ja czerwona jak burak bo wez tu udowodnij ze to pies walnal tak glosno!!!

teraz za to Léane puszcza "motorek" i "pozytywne wibracje":))

NATOLIN ja o panienskim nie wspominalam... kazala mi swiadkowa przyjechac do niej... ale sama... i to mi zasmierdzialo podstepem, a tam caly gang lasek ode mnie z pracy... podpoieczne z szefowej sie nabijaly... serio nie zapomne kaszany jaka mi zrobily ale ubaw byl:))) te zadania byly swietne:))) musialam np sie dosiasc do takiego dziadziusia w tym moim stroju i zapytac o rade na noc poslubna:)))) dziadek prawie na zawal zszedl:)))zakonnica w czerwonej peruce i gwizdek zamiast krzyza:))) ale zakumal o co chodzi i zadanie mialam zaliczone:)) Maz musial pompki robic w roznych miejscach, albo mial sie kazac zatrudnic w barze do serwowania piwa itp na godzine czasu! zebral 150 euro samego napiwku:))) niby dla jaj ale kasa to kasa:)) podoba mi sie ze ludzie tutaj wchodza w gre z takimi wariatami jak my,nie oburzaja sie jak zaczepia sie na ulicy:) Maz mowil ze w tym samym czasie jakiegos chlopaka przebrali za tarzana i tez mial zadania do zrobienia. jaja po prostu.zapomnialam dodac ze do stroju mezowego kelnerki dolozyli mu pampersa giganta:))))))))) cholera musze znalezc te foty jutro.

Ostatnia edycja:
Do góry