reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

truskawkowo - śmietankowe, czekoladowo - śmietankowe, toffi i z bakaliami :-D

Ja wybieram te ostatnie :tak: Tylko, że gdybym obecnie zjadła lody, to chyba całkiem bym umarła z powodu bólu gardła. Przez weekend muszę się doprowadzić do jakiegoś normalnego stanu, bo we wtorek mieliśmy iść na szczepienie. Jak będę chora, to mi nie zaszczepią małego.

czarodziejka z chęcią się zamienię. Mam dość spóźniającego się @ a w wannie i tak bym nie poleżała, bo nie mam :-p

ika, dziulka mojego łobuza też ciągle trzeba zabawiać, albo nosić (bynajmniej nie wolno za długo stać w miejscu). Nie wiem czy to moja choroba czy faktycznie zrobił się taki absorbujący.

reklama
no własnie Idus co z Toba? Chyba musze sobie pogadać z Inka? ehh . I moze jakis fotek z chrzcin?? czekam
Emis juz mowiłam, ze imprezki zazdraszczam wiec bawcie sie dobrze i wszystkiego naj dla Mamci
Alicja moje ulubione. truskowkowo- smietankowe ( manhatan), czekoladowo- smietankowe(nesquick) i tofii ze smietanka to jakiekolwiek ehh uwielbiam lodyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Doris głuptasie przecież ja nawet w małym stopniu nie odebrałabym twojej wypowiedzi jako wścibstwo :-D pewnie chciałam dopisać o tym moim ślubnym kombinatorze ale jak mniemam jego latorośl mi przeszkodziła :-p a chrzest w przyszłą niedziele czyli 6.03 więc w sumie musze już zacząć sie rozglądać...tylko mi sie tak nie chce...

no to ja zjem bakaliowe a resztę rozdzielam na Was :-)

ika, dziulka mojego łobuza też ciągle trzeba zabawiać, albo nosić (bynajmniej nie wolno za długo stać w miejscu). Nie wiem czy to moja choroba czy faktycznie zrobił się taki absorbujący.

moja jest abosrbujaca i nieraz tylem sie odwroce w kuchni to ona od razu zagaduje albo kaszle. ale nieraz potrafi sie zabawic sama nawet pol godziny jak wloze w lapki cos nowego.

ja to jestem lodowa dziewczyna ( nie napisze tego w jednym slowie buhaa bo brzydko będzie hehe) - shake truskowe, waniliowe, crusher truskowkowy pysznosci. I w wakcje mieszkam swieze zmiksowane truskowki z waniliowymi i to dopiero jest pyszne :):):):)

lolisza a z tym tranem to trzeba się konsultować z pediatrą? bo moja jest niekumata a jeszcze nie zmieniliśmy. jak sądzisz? i każdemu dziecku można podawać czy są jakieś wyjątki?

happybeti ja też jak przeszłam na modyfikowane to strasznie psychicznie cierpiałam, że zabieram dziecku coś. okropnie mi źle z tym było choć też nie uważam, że matki karmiące mm są wyrodne...

natolin właśnie wróciłam od siostry. jaka ta malutka słodziutka. taka maleńka. moja siostra lata jak nie wiem po tej cesarce. bardzo dobrze się czuje. miała problemy z karmieniem małej ale że ja doświadczona ;-) to udało nam się to opanować:-) szkoda, że ja posłuchałam lekarki i już nie karmię piersią... aa na imię ma Nikolka

moja córka uwielbia zupki jarzynowe. normalnie bardziej niż jabłuszko

frogg jeszcze gratulacje:-)

jeszce co do teściowych to do swojej staram zwracać się bezosobowo lub proszę męża żeby coś jej powiedział. nie potrafię powiedzieć mamo. zresztą on do mojej też tak nie mówi ale z moją ma lepszy kontakt niż ja z jego

aa właśnie miałam pochwalić: Dziulka radości Ty moja! dziś mi mała co chwila marudziła, jadę z nią samochodem do rodziców (bo w rodzinnej miejscowości chrzcić bedziemy) a ona łe, łe i łe a ja żadnej zabwki pod ręką. No i mi sie przypomniało jak pisałaś że dałaś Leane skarpetki - więc ja małej cyk ściągnęłam, stópki z powrotem do kombinezonu..normalnie dawno tak szczęśliwa nie była :-D miętosiła przekładała z rączki do rączki, zjadała...super pomysł!

reklama
no ja wieczorem jak Leane zaczela padac ze zmeczenia przed kapiela to tez skarpetki z nozek i dalam jej a ze je jadla... to sie wytnie:p

Do góry