reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Błagam,dajcie mi kopa,bo tyle rzeczy dziś chciałam zrobic,a snuję się i nic...:zawstydzona/y:.Chyba wyjde na spacerek,bo ładnie jest,a potem sie zobaczy:)))

Specjalnie dla Ciebie Rysia
Kick%20Butt%20ass%20swift%20kicking.gif

Elizabennett za wczorajasza 5, od nas wielkie usciski, makuc i dla Was za piekna 4
bylam w realu, kupilam wszystko co chcialam bez paklinek bo nie bylo:( no i pustki na kacie, nie ma co zaszalalam, ale zapas zwynosciowy dla Patrysie mamy chyba na 2 msc :D
jutro plan IKEA rodzinnie, ciekawe czy malemu sie spodoba

a co z dobranocka?

Ostatnia edycja:
margerrita- dobranocka siedzi u swoich rodziców :-), ale chyba ma już być po weekendzie jeśli dobrze pamiętam.

Dzięki dziewczynki za gratulacje. Cieszę się że zdałam ten egzamin.:-)

reklama
No po takim kopniaku to happybeti i do mnie by doleciała i moje mieszkanko od razu wypucowała.:-
ika,ale mi ten kop nie na sprzątanie był potrzebny.Ja przez "fachowców" generalne porządki przedwczoraj odwaliłam,aż taka maniaczka to nie jestem:).Bardziej chodziło o poukładanie sensownie sobie dnia:)- skupienie sie na rzeczach ważnych,rezygnacje z innych:).

Makuc gratki dla Alutka:)***

Do góry