reklama
R
rysia85
Gość
Melduje się z placu broni...stan na tą chwilę to pranie zrobione,jeden pokój sprzątnięty (teraz kolejne porządki dopiero na święta wielkoanocne;-))teraz biorę się za resztę bym do wieczora ze wszystkim się wyrobiła i zdążyła wyjść jeszcze do sklepu bo w mojej lodówce braki no i w barku niestety też pustka;-)
Makuc gratuluje suwaczka a Alutkowi wszystkiego co NAJPIĘKNIEJSZE z okazji 4 miesiąca:-)
Elizabennett gratki z okazji wczorajszego suwaczka a Adasiowi wszystkiego NAJ:-)
a jeśli chodzi o nieobecności to żeby nasz forumowy "szpieg Natolinek"miał mniej pracy to ja się spytam-co z kasis???
Lecę dalej sprzątać...odmelduje się później,gdy znowu ukończę jakiś etap odśmiecania chaty;-):-)
Makuc gratuluje suwaczka a Alutkowi wszystkiego co NAJPIĘKNIEJSZE z okazji 4 miesiąca:-)
Elizabennett gratki z okazji wczorajszego suwaczka a Adasiowi wszystkiego NAJ:-)
a jeśli chodzi o nieobecności to żeby nasz forumowy "szpieg Natolinek"miał mniej pracy to ja się spytam-co z kasis???
Lecę dalej sprzątać...odmelduje się później,gdy znowu ukończę jakiś etap odśmiecania chaty;-):-)
Dziulka do ciebie pytanie gdyz przez Ciebie jestem fanka Les Dix Commandementsco znaczy Mon fere i co znaczy Le Dilemme normalnie kazda piosenka wymiekam szkoda ze nic nie rozumiem ale moge non stop słuchac a jak jeszcze ogladam to ogolnie musze okna zamykac aby nie odleciec. Strasznie przy tym wypoczywam.
A i jeszcze L'envie d'aimer
Mon frere-moj brat, le dilemme- dylemat, envie d'aimer- ochota kochania.
noo nadrobilam glowny. dzisiejsza noc nawet iezle, wstala mloda o 6h, a po butli zanioslam ja do JEJ wyreczka, nawet tam zostala bez protestu.dospala do 9h prawie wiec moge powiedziec ze ladnie. rano za to jakiegos handra miala bo nic jej nie pasilo:/ po godzinie wyslalam ja spac i usnela od razu. teraz tez spi ale umeczylam ja zabawa
))
a tak to u nas cieplo i pochmurno, bylam na targu kupilam sobie nowe kolejne buty ale juz na plaskim bo stare sie rozpier...y i duupa z nimi.
MALA MI gratki egzaminu
MAKUC cmoknij Alusie od Dziulencji i Leanki
4 z przodu-ladnie
a tak to dzisiaj nic ciekawego nei robilam poza umyciem podlogi. jutro idziemy na obiad do mamy -mieszka od nas 10 min na bucie a bylismy u niej ostatnio w styczniu na poczatku... jaja...
a tak to u nas cieplo i pochmurno, bylam na targu kupilam sobie nowe kolejne buty ale juz na plaskim bo stare sie rozpier...y i duupa z nimi.
MALA MI gratki egzaminu
MAKUC cmoknij Alusie od Dziulencji i Leanki
a tak to dzisiaj nic ciekawego nei robilam poza umyciem podlogi. jutro idziemy na obiad do mamy -mieszka od nas 10 min na bucie a bylismy u niej ostatnio w styczniu na poczatku... jaja...
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
makuc - gratulujemy Alutkowi 4 miesięcy! Jejku,jaka ona malutka, mój to zaraz skończy 5 miesięcy 
rysia85 kobieto tylko się nie przemęcz za bardzo tym sprzątaniem!
E-lona co dzisiaj serwujesz na obiad
?
My już po obiedzie. Łukasz też zjadł marchew z ryżem ( chyba nie lubi) i do tego jabłko+ brzoskwinka.
Kurde za każdym razem jak spędzam czas z mężem to dzień mam taki rozwalony. Dobrze że chociaż pory karmienia małego są takie same
rysia85 kobieto tylko się nie przemęcz za bardzo tym sprzątaniem!
E-lona co dzisiaj serwujesz na obiad
My już po obiedzie. Łukasz też zjadł marchew z ryżem ( chyba nie lubi) i do tego jabłko+ brzoskwinka.
Kurde za każdym razem jak spędzam czas z mężem to dzień mam taki rozwalony. Dobrze że chociaż pory karmienia małego są takie same
MALA MI ja tez mam wrazenie ze jak z mezem w domu jestem to mi sie wszystko dezorganizuje i zakloca moj porzadek... szok...jak tak to za nim tesknie i sie wkurzam ze tak dlugo w pracy a jak jest w domu to mam wrazenie ze ciagle nic nie zrobione i ze tyle dozrobienia-ciekawe czego... oj chyba pojde sie zdrzemnac
makuc
Fanka BB :)
DAWIDOWE – czasami lepiej wrzucić na luz i najzwyczajniej się wyspać niż cały dzień przepracować i nic tylko z nóg padać. A pranie nie zając, poczeka cierpliwie, aż się do niego zabierzesz 
NATOLIN - mój D. do moich rodziców na „Ty” mówi (sami mu to zaproponowali) a czasami per „mamo”, „tato” w ramach rodzinnej śmiechowy itp.
MARGERITTA – dobrze, że chociaż częściowy zwrot za te trefne zabawki dostałaś. Wrrr aż mi się nerw włączył jak sobie pomyślałam, że ktoś może być aż tak nieuczciwy :/
ALICJA- dokładny ten Wasz księżulek hehe poza tym „Draniu” ochoty na lody mi narobiłaś. Ładnie to tak?
MAŁA_MI – gratulacje!!!
RYSIA – bidulo wiem doskonale co przeżywasz. Oby Mała się niebawem naprawiła, bo tak to się nie da na spokojnie długo egzystować.
DZIULKA – Alicja cmoknięta. Powiedziała mi też w tajemnicy, że MUSI kiedyś tą forumową ciotkę osobiście poznać
Mi dzisiaj D. zrobił niespodziankę i SAM bez proszenia cały dom posprzątał. Nosz w szoku jestem. Ja za to leniu****ę w najlepsze. Wieczorem mają znajomi z córeczką przyjść to przynajmniej nie zgniję w tym łóżku całkowicie dzisiaj
NATOLIN - mój D. do moich rodziców na „Ty” mówi (sami mu to zaproponowali) a czasami per „mamo”, „tato” w ramach rodzinnej śmiechowy itp.
MARGERITTA – dobrze, że chociaż częściowy zwrot za te trefne zabawki dostałaś. Wrrr aż mi się nerw włączył jak sobie pomyślałam, że ktoś może być aż tak nieuczciwy :/
ALICJA- dokładny ten Wasz księżulek hehe poza tym „Draniu” ochoty na lody mi narobiłaś. Ładnie to tak?
MAŁA_MI – gratulacje!!!
RYSIA – bidulo wiem doskonale co przeżywasz. Oby Mała się niebawem naprawiła, bo tak to się nie da na spokojnie długo egzystować.
DZIULKA – Alicja cmoknięta. Powiedziała mi też w tajemnicy, że MUSI kiedyś tą forumową ciotkę osobiście poznać
Mi dzisiaj D. zrobił niespodziankę i SAM bez proszenia cały dom posprzątał. Nosz w szoku jestem. Ja za to leniu****ę w najlepsze. Wieczorem mają znajomi z córeczką przyjść to przynajmniej nie zgniję w tym łóżku całkowicie dzisiaj
reklama
Też bym tak chciała. Tylko pozazdrościć.Mi dzisiaj D. zrobił niespodziankę i SAM bez proszenia cały dom posprzątał. Nosz w szoku jestem. Ja za to leniu****ę w najlepsze.
Mała_mi obiad zwyczajny, czyli kotlet, ziemniak i surówka z marchwi i jabłka. A z szynki i łopatki będzie pieczeń na kanapki.
Mój mąż dzisiaj znowu stwierdził, że koniecznie musimy kupić zmywarkę, bo wg niego za dużo naczyń brudzę jak coś gotuję. On to by chyba chciał, żeby najpierw w garnku ugotować ziemniaki, potem w tym samym garnku usmażyć kotlety, a potem w nim surówkę zrobić