reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

myślałam że padnę teraz ze śmiechu. Mój mąż spoglądał ukradkiem mi właśnie w laptopa i pyta się " skąd się wziął natolin u Was na forum, przecież mówiłaś że nie macie tam facetów?" ( bo nie przyglądnął się avatarowi i tylko rzucił okiem i zobaczył mężczyznę.) Na co ja mu, że to kobieta... ale był zdziwiony :D

emilab to super że imprezka się udała. A chłopem się nie przejmuj, oni już tak mają. Na pewno jutro będzie już dobrze.

reklama
nie lubiew weekendów pod tym względem ze moj rozkład jazdy z dzieciem ulega całkowitej dezorganizacji:( pisałyscie dzis o tym. o jakis dziwnych porach szła spac, budziła sie z płaczem, jadła co 2- 2,5 godz po połowie porcji ale domaga sie wiec nie moge przetrzymac. mam nadzieje ze jutro juz bedzie po "naszemu":) do tego D. wrócił ze spotkania z kumplami w tanie po spożyciu, wiec nie dosc ze cały dzien sama to jeszcze teraz pożytku z niego nie mam, eh. oby do jutra:)
Emiliab, fajnie ze imprezka sie udała, zazrdoszcze tych smakołyków:) chętnie bym sie pogościła
Makuć, gratuluje suwaczka:)

FOTY z PANIENSKIEGO na zamknietym "Galeria" bo to kaszana ze strach sie bac a teraz was nadrobie i popisze conieco:)

Heloł ewrybady :-)

melduje sie dopiero teraz , bo jak to w sobotę bywa ... porzadki , zakupy i pare innych rzeczy zajęły mi dzis praktycznie cały dzien. Nie mówiąc juz o Dorianie , który mial dzis wyjątkowo krótkie dzremki. Moze pospi w nocy?:sorry2::sorry2::sorry2:

Happybeti i jak tam ? Bylaś z tym znajomym?
Sarisa oczywiście zagłosowane :-)
mała_mi gratuluję zdanego egzaminu
ika no to widze ,ze tez pomału przygotowujesz się do powrotu do pracy
natolin gratuluję umiejętności szpiegowskich :-) , ja to pojecia nie mialam ,ze takie rzeczy mozna sprawdzac na profilu.
rzutka współczuję koszmarów ;-)
rysia przykro mi z powodu nocy :-(
makuc gratuluję dzisiejszego suwaczka
elizabenet A Tobie gratuluje wczorajszego pieknego suwaczka. Jak dzisiejsze zakupy?
dziulka szalejesz z butami widze
dawidowe powiem tak : słoneczko nasze rozchmurz buzię , bo nie do twarzy Ci w tej chmurze... :-)
aniawa Twój post o radach „wszystkowiedzących” mnie rozbawił , choc wiem ,ze Tobie pewnie nie do smiechu nieraz :-)

ide kąpać maliznę.
be right back

NATOLIN masz racje ten targ jest super, mamy warzywa i owoce o ktorych w PL teraz mozna pomarzyc, truskawki na kila z Maroka, , bober (a ja straszny zarlok jestem), sery wyrobow wlasnych, to jest pod zadaszeniem a w kolo sa ciuchy i buty i za 30 euro mozna sie ubrac w calosci, buty dalam 10 euro, spodnie mozna kupic od 5 euro z materialu lub dzinsy, bluzki tez od 3-5 euro w gore.
DORIS oj musialam kupic plaskie buty w razie jakby Leane zaczela biegac.... JUTRO:)a tak na serio to rozwalily sie moje ulubione i poszly w kosz...cholera 2 mce i padly-maja wade bo juz druga taka sama para mi poszla,myslalam ze to przez zime (bo przeciez ja w zime w polbutkach posuwam) ale nie, to nie od soli tylko koturna oddzielila sie od cholewy i dupa!

oo DAGISU- czworeczka???:))) ucmokaj dzidziusia od cioci Dizulki:)) no i od Leane oczywiscie:)

nie uwierzycie!!! u nas wlasnei jest burza i blyski jak cholera laaaaaaaaa heeeeelppppppp boje sie:ppp

Ostatnia edycja:
reklama
Ohh melduję się wieczorem mega padnięta. Mnóstwo rzeczy dziś robiłam a najdłużej to konspekty i ćwiczenia na lekcje. Od poniedziałku przez 3 dni mam praktyki w średniej szkole i musiałam porobić. Nie wiem po co te praktyki na ostatnim semstrze jak już mieliśmy chyba z 4 praktyki w różnych szkołach. No ale tak dzieciakom będę musiała zrobić lekcje z excela.

Popijam właśnie Warkę, M. gra na kompie, dzieć śpi od 20. A ja oglądam jednym okiem CSI - chociaż stare odcinki (widziałam wszystkie!) bo nowe w czwartki na "tertin strit" lecą.

Zjadłabym leczo, chyba jutro na kolację zrobię.

Małami- gratuluję zdania egzaminu! i śmiesznie, że mąż myślał, że nasza Natolin to mężczyzna :)

Natolin - zmień avatara na jakiegoś babskiego:) Albo nie! Małaszyński może być :)

AAAAA Dagisu - grat suwaczka!

Do góry