reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Efuś gratki suwaczka,
Sariska zagłosowane :)
A co do pieluch to mieliśmy BabyDream jak Fifol był mały a teraz przeszliśmy na Papmersa bo myślałam że są bardziej chłonne, ale teraz dotarło do mnie że to tatuś zakładał obie pieluchy więc chyba przeprowadzę dziś szkolenie w ich zakładaniu

U nas też ładnie słoneczko świeci ale auto z wózkiem mam po drugiej stronie bloku i chyba nie dam rady wyjść z tą moją kluska. Pewnie popołudniu ubiorę go i pootwieram okna żeby się przewietrzyło.
Emilab,Moriam- kciukaski zaciśnięte za szczepienia :)

Haloł
A Mi glowa peka ,ciezko mi z mala samej...a moj mezulek zadzwonil wczoraj co ja mysle jakby wrocil o tydzien pozniej,wiadomo wiecej by zarobil...ale rodzina wazniejsza niz kasa!!! od razu glos mi odebralo i sie poryczalam,ja tu czekam dni odliczam:( lekarzy mam poumawianych po niedzieli,pediatra,alergolog,szpital z tym naczyniakiem,usg bioderek...i co sama mam z mala jezdzic:( mamy prosic wiecznie nie bede bo ma swoje sprawy... ehh od wczoraj wieczoara mam zrabany nastroj,jakas placzka chyba zostane...

Trzymam kciuki zeby mezus szybciej wrócił. I wyjrzyj za okno podobno w całej PL słoneczko świeci, wiec napewno zły humor odpedzi :)

Dzień dobry!
ni i się chwalimy 5 na początku bo wczoraj przegapiłam :-D
wsytd ja tez przegapiłam, ale juz wiem czemu, bo tam masz strasznie małe liczby kochana. Gratki dla Was :)
Kasis, Efa gratki dla Błażejka i Olusia :) i dla Mamus równiez
Joli kciuki zacisniete
Emis, Moriam kciuki za szczepienie, zeby poszly bezbolesnie

Dziewczynki kochane jestescie :), ze pamietacie o Zuzce i klikaniu miło mi bardzo :).

My dzis dzien rozpoczęłyśmy o 6 rano :szok:. I dzięki temu ugotowałam obiadek, ogarnełam chatke, zrobiłam praanie, i teraz sobie siedze na BB jeszcze w planach mam prasowanie. I wiecie co mnie słoneczko tak starsznie mobilizuje do działania :) i jak tylko widze słonko za oknem :) to od razu mam super humor. I wiecie co małż ma dziś dzień biurowy, wyszedł do pracy o 8, a o 8:20 wrócił i oczywiscie pytam sie czego zapomniał, a on mi mówi, ze ma dzień biurowy(bo plan zrobił czy jakos tak?), ale sie ucieszyłam :-)

Edit: nie pamietam kto wczoraj zamieścił link do amerykanskiego wipeout no i sie popłakaliśmy wczoraj z mężulkiem ze śmiechu

Ostatnia edycja:
Alicja gratki!
kurcze, Ida, ja to nie umiem sobie tego wyobrazić, a co np jakbyś położyła Inkę na macie czy coś? mój już tam leży 20 minut gdzieś, a mam w planach, żeby leżał dłużej, bo rano jestem nie do życia
a w ogóle to miało się robić cieplej! wnerwia mnie już to i jeszcze to, że nie umiem wyregulować dobrze kaloryfera!!!wrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mata, taaaaaaaaa, jasne... na 5 minut jeśli w ogóle... pozycja na plecach pożądana nie jest... a w leżaczku polezy ale jak coś ją baaaaaaaaaaardzoooooo zaciekawi:/
emisia, moriam, powodzenia na kłuciach!!!!
mona, rozumiem cię, bardzo dobrze... ale będzie dobrze!!! duuuuuuuużo uśmiechu!!!!!!!!!!!!!!1

Hej:-)
Faktycznie dzisiaj jest pięknie na dworze-u nas też słoneczko i dzięki niemu buzia sama mi się śmieje bo mnie tak jak Sariskę słońce mobilizuje do działania i dostarcza mi bardzo dużo pozytywnej energii:-DWczoraj od x czasu mój M miał wolny wieczorek więc został z Miłoszem a ja wybyłam-najpierw na zakupy (jak zwykle rozpiepszyłam dużo za dużo kasy) a później miałam spotkanie z kumpelą w knajpie (fajnie tak raz na jakiś czas gdzieś wyskoczyć) chociaż nie ukrywam że nie było mnie tylko kilka godz.a i tak bardzo tęskniłam już za synciem:-)Dzisiaj mam wizyte u dentysty-już się boje ile zostawie tak kasy bo moje zęby są w fatalnym stanie-no ale w końcu pora się wziąć za doprowadzenie ich do "użytku":-)
Alicja gratki z okazji wczorajszej 5 na suwaczku a Isi wszystkiego co NAJUDOWNIEJSZE:-)
Efa a Tobie gratuluje dzisisiejszego suwaczka i życzę Olusiowi wszystkiego NAJ:-)
Moriam,emiliab trzymam kciuki za bezbolesne szczepienie:-)

reklama
Witam się po godzinnej histerii, żeby mały zasnął w łóżeczku :-(już jestem na skraju wyczerpania i nie wiem czy mi konsekwencji starczy :-(

aha, chciałam jeszcze zapytać Roxankę czemu czasem nie masz nawet kiedy zjeść? :-(
heh to taki skrót myślowy ;-) bardziej chodziło o to że nie moge zjeść jak człowiek o normalnych porach bo śniadanie jem w porze obiadu a obiad na kolacje :baffled: Ale dziękuje że pytasz bo rozumiem że to w ramach troski ;-)

mata, taaaaaaaaa, jasne... na 5 minut jeśli w ogóle... pozycja na plecach pożądana nie jest... a w leżaczku polezy ale jak coś ją baaaaaaaaaaardzoooooo zaciekawi:/
Iduś, widze kochana że my się rozumiemy w tej kwestii :tak:u mnie to jakieś święto jak 5 minut sam się sobą zajmie bez jęczenia, a najgorsze jest to że jęczenie bez mojej reakcji baaardzo szybko przeradza się w płacz :wściekła/y:
Natolin, ja to chyba Patryka wyśle do twojego Piotrusia na jakieś korepetycje ;-)

emiliab, moriam trzymam kciuki za bezbolesne szczepienia :tak:

ni i się chwalimy 5 na początku bo wczoraj przegapiłam :-D
spóźnione ale szczere gratulacje dla Isi :-)

Hej, kochane, wpadłam pochwalić się suwaczkiem :-).
Jak ten czas leci!
Oj leci ten czas leci a tu już 5 na suwaczku :-) Gratulacje dla Olusia !!! :-)

Edit: nie pamietam kto wczoraj zamieścił link do amerykanskiego wipeout no i sie popłakaliśmy wczoraj z mężulkiem ze śmiechu
ooo ja też ryczałam ze śmiechu, oj już dawno się tak nie uśmiałam, a było mi to potrzebne :-D:-D:-D ta nasza edycja to przy tym pikuś ;-)

JAK DOBRZE BYC TU Z WAMI :-)
:tak: moge się tylko podpisać ;-)

no i już pospane wrrr :wściekła/y:

Do góry