M
Mona6061
Gość
Alicja i Efus gratki 5 !!! 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Mi glowa peka ,ciezko mi z mala samej...a moj mezulek zadzwonil wczoraj co ja mysle jakby wrocil o tydzien pozniej,wiadomo wiecej by zarobil...ale rodzina wazniejsza niz kasa!!! od razu glos mi odebralo i sie poryczalam,ja tu czekam dni odliczamlekarzy mam poumawianych po niedzieli,pediatra,alergolog,szpital z tym naczyniakiem,usg bioderek...i co sama mam z mala jezdzic
mamy prosic wiecznie nie bede bo ma swoje sprawy... ehh od wczoraj wieczoara mam zrabany nastroj,jakas placzka chyba zostane...
wsytd ja tez przegapiłam, ale juz wiem czemu, bo tam masz strasznie małe liczby kochana. Gratki dla WasDzień dobry!
ni i się chwalimy 5 na początku bo wczoraj przegapiłam![]()
mata, taaaaaaaaa, jasne... na 5 minut jeśli w ogóle... pozycja na plecach pożądana nie jest... a w leżaczku polezy ale jak coś ją baaaaaaaaaaardzoooooo zaciekawi:/Alicja gratki!
kurcze, Ida, ja to nie umiem sobie tego wyobrazić, a co np jakbyś położyła Inkę na macie czy coś? mój już tam leży 20 minut gdzieś, a mam w planach, żeby leżał dłużej, bo rano jestem nie do życia
a w ogóle to miało się robić cieplej! wnerwia mnie już to i jeszcze to, że nie umiem wyregulować dobrze kaloryfera!!!wrrrrr![]()
heh to taki skrót myślowy ;-) bardziej chodziło o to że nie moge zjeść jak człowiek o normalnych porach bo śniadanie jem w porze obiadu a obiad na kolacjeaha, chciałam jeszcze zapytać Roxankę czemu czasem nie masz nawet kiedy zjeść? :-(
Iduś, widze kochana że my się rozumiemy w tej kwestiimata, taaaaaaaaa, jasne... na 5 minut jeśli w ogóle... pozycja na plecach pożądana nie jest... a w leżaczku polezy ale jak coś ją baaaaaaaaaaardzoooooo zaciekawi:/
spóźnione ale szczere gratulacje dla Isi :-)ni i się chwalimy 5 na początku bo wczoraj przegapiłam![]()
Oj leci ten czas leci a tu już 5 na suwaczku :-) Gratulacje dla Olusia !!! :-)Hej, kochane, wpadłam pochwalić się suwaczkiem :-).
Jak ten czas leci!
ooo ja też ryczałam ze śmiechu, oj już dawno się tak nie uśmiałam, a było mi to potrzebneEdit: nie pamietam kto wczoraj zamieścił link do amerykanskiego wipeout no i sie popłakaliśmy wczoraj z mężulkiem ze śmiechu
JAK DOBRZE BYC TU Z WAMI :-)