Kahaa ja na Twoim miejscu bym się nie pierdzieliła z nimi. Tak jak dziewczyny piszą jak się nie podoba to tam są drzwi i już! Nie wiem jak można w taki sposób się panoszyć chyba by mnie jasna krew zalała. A z tym "dzieckiem" to już wogóle przesadziła wrrrr ciśnienie mi się podniosło....
reklama
Kania78
...
Kahaaa Widać, że ludzie bez wychowania są skoro takie teksty tym bardziej, że nie są u siebie. Ja na Twoim miejscu powiedziałabym albo się dostosują do Was albo ..... goodbye. Powodzenia !!!
Niektórym się wydaje, że jak są gośćmi w czyimś domu to im wszystko wolno, a właściele nic nie powiedzą bo przecież rodzina albo przyjaciele i tolerują to bo muszą. A człowiekowi trzeba wprost powiedzieć co jest nie tak bo i tak się nie domyśli, zwłaszcza ktoś taki ;/
Doris Gratulujemy ząbka
mamagusi Drobna istotka ale ładnie przybiera
Dziulka78 Jak tam Twoje plecki? Mam nadzieję że już lepiej :-)
kasis Nie zazdroszczę pobytu w szpitalu, rzeczywiście maluszek mało je.
Trzymajcie się ciepło
Niektórym się wydaje, że jak są gośćmi w czyimś domu to im wszystko wolno, a właściele nic nie powiedzą bo przecież rodzina albo przyjaciele i tolerują to bo muszą. A człowiekowi trzeba wprost powiedzieć co jest nie tak bo i tak się nie domyśli, zwłaszcza ktoś taki ;/
Doris Gratulujemy ząbka
mamagusi Drobna istotka ale ładnie przybiera
Dziulka78 Jak tam Twoje plecki? Mam nadzieję że już lepiej :-)
kasis Nie zazdroszczę pobytu w szpitalu, rzeczywiście maluszek mało je.
Trzymajcie się ciepło
Ostatnia edycja:
kasis
Fanka BB :)
witam
Bardzo Wam dziękuje za życzenia ,ale chyba musicie jeszcze bardziej trzymac kciuksy, bo nie ma poprawy a tygrysek nie chce dzis nic jesc zjadł przez cały dzień 100ml mleczka
((((chyba dzis bedzie kroplowka niestety. atu dzis takie nasze małe swięto a my w szpitalu
Bardzo Wam dziękuje za życzenia ,ale chyba musicie jeszcze bardziej trzymac kciuksy, bo nie ma poprawy a tygrysek nie chce dzis nic jesc zjadł przez cały dzień 100ml mleczka
Witam! Nie było mnie parę dni... W sobotę wzięłam się za mega porządki
bo trochę ostatnio sie rozleniwiłam w sprzątaniu...
A w niedzielę mieliśmy odwiedziny, przyjechał mój brat z żoną i swoim małym urwisem (ma 2,5 roku) :-) Ale z niego rozrabiak, że normalnie szok - jak mój Patryk taki będzie to ja normalnie zwariuję
zasiedzieli się i już potem nie miałm siły nawet na czytanie. Wczoraj próbowałm nadrobić ale to nie jest wcale takie proste...
no i w końcu wyszło na to, że nic nie pamiętam z tego co naczytałam... 
U nas ząbków jeszcze nie ma ale w tamtym tygodniu jak bylismy na szczepieniu to lekarka mówiła, że będzie wcześnie ząbkował bo już dziąsełka opuchnięte :-) Więc czekamy... Narazie gryzie wszystko co ma w zasięgu ręki i dererwuje się strasznie.
natolin mój mały też nie chce się jeszcze obracać. Ani z brzuszka na plecki ani odwrotnie. I nie wiem jak go do tego zachęcić... Myślę, że to dlatego że dość sporo sobie waży więc pewnie jest mu ciężej. Ortopeda nam mówił, że będzie później chodził i siedział własnie dlatego, że jest duży i pewnie obracał się będzie też później... Wypróbuje metodę frogg może pomoże :-)
rysia85 mnie tez czeka wizyta u dentysty... Nie wiem jeszcze kiedy ale w końcu trzeba. Tylko, że ja sie tak boje dentysty że masakra! Wolałabym co tydzień się na fotelu u ginekomoga rozłozyć niż do dentysty iść
Nie weim skąd mam taki paniczny strach... W ciązy jak byłam na kontroli to myślałam, że ze strachu urodzę 
dobranocka mój mały też taki zainteresowany pilotem, wystarczy mu pokazać i 15 minut z głowy - taki zapatrzony
chyba ma to po tatusiu, bo ten to nawet śpi z pilotami
a potem się dziwić że nie działają 
mamaagusi to dobrze że mała tak dobrze przytyła!
kasis ojj to niedobrze! Trzymam kciuki za malutkiego, niech szybko zdrowieje!

U nas ząbków jeszcze nie ma ale w tamtym tygodniu jak bylismy na szczepieniu to lekarka mówiła, że będzie wcześnie ząbkował bo już dziąsełka opuchnięte :-) Więc czekamy... Narazie gryzie wszystko co ma w zasięgu ręki i dererwuje się strasznie.
natolin mój mały też nie chce się jeszcze obracać. Ani z brzuszka na plecki ani odwrotnie. I nie wiem jak go do tego zachęcić... Myślę, że to dlatego że dość sporo sobie waży więc pewnie jest mu ciężej. Ortopeda nam mówił, że będzie później chodził i siedział własnie dlatego, że jest duży i pewnie obracał się będzie też później... Wypróbuje metodę frogg może pomoże :-)
rysia85 mnie tez czeka wizyta u dentysty... Nie wiem jeszcze kiedy ale w końcu trzeba. Tylko, że ja sie tak boje dentysty że masakra! Wolałabym co tydzień się na fotelu u ginekomoga rozłozyć niż do dentysty iść

dobranocka mój mały też taki zainteresowany pilotem, wystarczy mu pokazać i 15 minut z głowy - taki zapatrzony

mamaagusi to dobrze że mała tak dobrze przytyła!
kasis ojj to niedobrze! Trzymam kciuki za malutkiego, niech szybko zdrowieje!
Kasis kciukaski w takim razie jeszcze mocniej zaciśnięte. Buziaczki dla Błażejka i siły dla Ciebie :*witam
Bardzo Wam dziękuje za życzenia ,ale chyba musicie jeszcze bardziej trzymac kciuksy, bo nie ma poprawy a tygrysek nie chce dzis nic jesc zjadł przez cały dzień 100ml mleczka((((chyba dzis bedzie kroplowka niestety. atu dzis takie nasze małe swięto a my w szpitalu
![]()
kasis
Fanka BB :)
Dzieki kochane, najwzniejsze sa siły dla niego, a jak mam isc na odsluzowanie to az serce sciska
((a sama to robiłam jak miałam staż na tym oddziale, ale przynajmniej pielegniarki pamiętają mnie jeszcze mimo,że mineło 10 lat to był mój ulubiony odział ,ale teraz chyba nie bardzo bo musze tu leżeć z moim synkiem
Gratuluje kahaa suwaczka
i wszystkim mamom pełnych cyferek
Gratuluje kahaa suwaczka
witam po dllllugiej przerwie
troszke mnie nie bylo ale czulam wasze dobre fluidy
dziekuje
nooo jak to mowia po burzy przychodzi slonce no i u nas po huraganie tez wyglada sloneczko
postaram sie was nadrobic i wtedy wiecej napisze
ale dobrze byc juz z wami
Kasis kochana przytulam i zdrówka Błażejkowi życzę no i apetytu również.
Miła jak pisałam wcześniej, ja wiem, ze moja umie sie przewracać, ale mało chętna(poki co sie ciesze ). I jak bylismy ostatnio u lekarza to sprawdzała jak małej idzie przewracanie i jak leżała na pleckach wzięła mała za prawą rączkę i pokierowała ją w lewo, zeby sie na brzuszek obróciła i ta oczywiscie miała rączke pod brzuszkiem, ale lekarka powiedziała, zeby jej nie wyciagac, bo da sobie rade i faktycznie w sekundzie wyjęła. I potem jak była już na brzuszku wzięła lewą rączke i kierowała ją w prawo pod brzuszkiem i mała sie szybciutko na plecki odwróciła i jaka zadowolona była i my sobie tak codziennie ćwiczymy
.
Miniu wkońcu martwiłyśmy sie strasznie szybciutko pisz co u Ciebie, potem bedziesz nadrabiała.
Miła jak pisałam wcześniej, ja wiem, ze moja umie sie przewracać, ale mało chętna(poki co sie ciesze ). I jak bylismy ostatnio u lekarza to sprawdzała jak małej idzie przewracanie i jak leżała na pleckach wzięła mała za prawą rączkę i pokierowała ją w lewo, zeby sie na brzuszek obróciła i ta oczywiscie miała rączke pod brzuszkiem, ale lekarka powiedziała, zeby jej nie wyciagac, bo da sobie rade i faktycznie w sekundzie wyjęła. I potem jak była już na brzuszku wzięła lewą rączke i kierowała ją w prawo pod brzuszkiem i mała sie szybciutko na plecki odwróciła i jaka zadowolona była i my sobie tak codziennie ćwiczymy
Miniu wkońcu martwiłyśmy sie strasznie szybciutko pisz co u Ciebie, potem bedziesz nadrabiała.
reklama
Kania78
...
kasis Ty też musisz być silna, wówczas i On da radę
Trzymam kciuki.
sarisa ja swoją często kładłam na brzuchu i dzięki temu nauczyła się obracać mając już skończone 4,5 m-ca. Teraz jak ją zostawiam na kocu na podłodze to po kilku minutach przewraca się tam i spowrotem. Dziś zauważyłam, że zaczyna podciągać nóżki - jak do raczkowania. Trochę za wcześnie na te manewry ale kto wie co Nas jutro czeka heh
Ja też narazie zmykam kąpać Oliwkę
Pozdrówka dla wszystkich mamusiek, miłego, spokojnego wieczoru i przytulasków dla niedopieszczonych ;]
Trzymam kciuki.
sarisa ja swoją często kładłam na brzuchu i dzięki temu nauczyła się obracać mając już skończone 4,5 m-ca. Teraz jak ją zostawiam na kocu na podłodze to po kilku minutach przewraca się tam i spowrotem. Dziś zauważyłam, że zaczyna podciągać nóżki - jak do raczkowania. Trochę za wcześnie na te manewry ale kto wie co Nas jutro czeka heh
Ja też narazie zmykam kąpać Oliwkę
Pozdrówka dla wszystkich mamusiek, miłego, spokojnego wieczoru i przytulasków dla niedopieszczonych ;]
Ostatnia edycja: