reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Kania ale super dzidziusie! :-) uśmiałam się do łez z tego pierwszego filmiku :-):-D i gratuluje kupy! :-) mój mały mi dziś strzelił kupola jak akurat mu pampersa przebierałam i był bez pieluchy... :baffled:

Ika gratki z okazji piąteczki! :-)

Ika216 Gratulujemy 5 na suwaczku, jeśli wcześniej tego nie uczyniłam ;]
mila84 Też uśmiałam się do łez, a moja niunia była lekko zdezorientowana słysząc śmiech innego dzieciaczka, zwłaszcza ze nie wiedziała skąd dobiega.
Dzieci to Nas potrafią zaskoczyć, moja mnie tyle razy postrzeliła przy przebieraniu że nie zliczę heh.

Zmykam kąpać córcię.
Po kąpieli mąż przejmuje kompa więc do napisana jutro jak tylko będzie możliwość.
Miłego i spokojnego wieczorku wszystkim życzę:)

Ostatnia edycja:
Ta woda przegotowana chyba faktycznie dziala bo i u nas wlasnie byla kupa :) a od soboty nie bylo chociaz poki maly nie placze to nas to nie matwi ale fajnie,ze zrobil

frogg rozumiem, mnie chodziło na wiosnę z działeczki - sama sobie hodujesz więc wiesz co masz :-) ale nie każdy ma działkę, więc trzeba szukać innych rozwiązań. Może ktoś znajomy ma i odsprzeda.

Wiesz co nie wiem co gorsze w sumie u nas na śląsku, spryskane marchewki na straganie czy marchewka która rosła przy autostradzie. :-)
frogg[/B] u nas tez wichura ,ale u mnie tsciowa przyleciala na miotle i zabrala mi dziecko (twierdząc ,ze wcale nie wieje) , a dopiero później zobaczylam co tam się dzieje :-(. Na szczęscie nie była dlugo.
To chyba tym lataniem nie namęczyła się za bardzo jak tak wiało:) Zostawiłam otwartą na chwilę łazienkę i normalnie powiewało jakbym okno miała otwarte.
Ika gratki suwaczka:)
Ja jakiś czas temu wróciłam ze sklepu bo musiałam kupić mleczko dla głodomorrrryyyyy a teraz siedzimy i patrzymy na tv. Za chwilkę kąpanie brzdąca a później pierwszy odcinek YCD :))))

sarisa, nie rezygnuj z konkursu, przeciez to zaden problem klikac codziennie, moze uda sie cos wygrac jeszcze:)
u nas dzis kupy nie było, niestety, podejrzewam ze sinlac ją troche zatyka, bo zaczęłam jej dawac codziennie do mleka coby na mase robić;) odtawiłaj jej wszystko w zasadzie i zaczynam wporwadzanie od nowa, ale musze teraz chyba z jabłkiem podziałac, moze wróci do normy. D. przyszedł z kwiatkami, torcikiem i winkiem:) a ja po spacerze padłam jak mucha, przespałam sie z godzinke, w tym czasie D. zajął sie Karolą a teraz znowu jestem sama, ehh, nie lubie siedziec całymi dniami sama bo ja raczej stadne zwierze jestem:)
też bede ogładac YCD, ciekawa jestem kini w nowej roli no i nowej prowadzącej:)

Natolin niestety lekarz ma swoja kopie i przychodnia i tak przekazuje dalej wiec czy dam czy nie to i tak praca bedzie wiedziała. Wsciekłam sie tak ze dostałam rozwolnienia bo mogłam pojsc do swojej i wziac na siebie. No coz
Mila84 przynajmniej zaoszczedziłas na pampersie.
a ja z moja córcia od jakis 2 tygodni codziennie podaje a mała spozywa posiłek w olejkach eterycznych poniewaz młoda zawsze robi w połowie kupe. Potem jak je deserek robi druga a rano po obudzeniu 3.

No to widzę, że wracacie do normy i nie dam rady nadrobić. Napiszę tylko o tych słoiczkach.
Afera z MOM rzeczywiście była tylko nie wiem, na etykiecie było napisane, że to MOM czy oni to jakoś odkryli ? Podobno wszystko jest już ok.

Ja nie zauważyłam, żeby dziś w DD tvn jakoś strasznie na te słoiczki ta kobitka jechała. Zwróciła jedynie uwagę, że nalezy czytać etykiety i dała słuszne rady jak je odszyfrować.
Natomiast bardziej skupiłabym się na tym co mówiła o kaszkach i herbatkach.

reklama
Rzutka nie moim zamysłem było to żeby oczerniać słoiczki itd. A co do herbatek właśnie chciałam dziś zapytać na wątku jakie podajecie ale sobie chyba je jednak odpuszczę. W którejś z gazet kiedyś czytałam artykuł jakie zioła co dają maluszką muszę ją gdzieś znaleść.

Do góry