reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
biedactwo, jednak, ze jak mowisz warsztat zamknęłas to nie ma co musisz sie cieszyc hehehe :), bo ja nadal czekam ;)

oj wiem kochana wiem. ja tez nie nawidze @ ehhhh. dobra biore zuzka pod pache i idziemy spac tylko czy lobuzica usnie ot to jest pytanie

My dziś pobudkę mieliśmy znów o 6 :wściekła/y:
Worki na oknie dały tyle, że nakarmiłam i uśpiłam dziecie o 6:50 i do 7:30 dokimał. Jak by było jasno to już by mi pewnie nie zasnął. Za to w dzień dalej anioł, aż go zaczynam podejrzewać o jakieś niecne zamiary ;-)
Może na jakąś imprezę chce iść hehe

zazdraszczam, u nas pobudka 5:20 codziennie
Kup jej stoperan. Bo NAPRAWDĘ ją posrało :-D
ulisia swietnie napisalas, Rzutka przekaz kolezance :p

Dziewczynt mam pytanie, jak zrobi sie plus 10-15 to co bedziecie ubierac, bo po kombinezonie chyba nie bedzie od razu bluza, zwlaszcza ze spia maluchy na dworze- jakas lekka kurtka?

dolaczam do pytania,
kurde ..... wlasnie okres dostalam :-( ... co jeszcze milego mnie dzis spotka?
wspolczuje, u nas ani widu ani slychu, ale ja dalej karmie
no i moje dziecko mnie wzywa
a mala mi zdrowka
dziewczyny taki krostki jedna przy drugiej na fadkach szyi czerwone, to potowki???

Dziewczyny, jeśli teraz zdarzy się, że rzadziej będę pisała, to nic takiego: po prostu Olek zaczyna skok, a i komputer często zajęty.
Z tych samych powodów nie bardzo mam czas poczytać, co u Was. Mam nadzieję, że nadgonię na dniach.
Uściski dla Was wszystkich!

efa witamy po przerwie, weekend upojny mam nadzieję ;-)
dorisday torcik piękny!
dobranocka fajnie, że już jesteś, widzę, że senność ciążowa Cię dopada?
resztę zaraz nadrobię.
no i chwalę się.... z rana poszla meeeeeega kupa:D co prawda nózki najpierw pogimnastykowane, ale to i tak sukces, ze od powrotu ze szpitala, nie bylo ani jednego czopka! tyle ze jak dzis sie zebzdzil, to osral mnie taki mial odrzut, ze lozko, spiworek i ja ... wszystko w kupie ;p;p;p
lece drzemnac sie bo mama pilnuje Wojtka, a A. jak zwykle poza domem - praca.

reklama
tak :tak: z tym że ja i małż byliśmy z małą w domu i przyjechaliśmy pod koniec mszy a cała rodzinka była już w kościele.
:eek: no to już rozumiem czemu u nas Ksiądz się chrzest po Mszy nie godzi.

a co do zielonego wdzianka to u nas na porodówce nie było takich dla tatusiów.

jeśli chodzi o cukier to w biedronce był po 4zł i dużo było

PRZCZYLASZCZKA miałam o to samo zapytać Was ostatnio, bo też nie będę wiedziała co zakładać

dziewczyny dzięki za kciuki, usg w porządku :-)
a ja jestem śpiąca i humor od wczoraj niestety się nie poprawił, musi trochę minąć czasu, niestety...

Do góry