reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Iduś działaj, działaj :-D u mnie zamiast gorsetu i pasa były dresy - biodrówki - szybko zeszły :-D

ja też kołyszę tanecznie dupencją tylko jak jestem sama w domu, ewentualnie z Isią bo póki co mała jest i nie opowie nikomu jak matka robi z siebie wariatkę :-D

Efa u nas szatka i świeca zakupione przez chrzestnych :tak:

u nas pupy małej strzegą lewy z dronki i jak na razie super sie sprawdzają :tak: chociaż mój małż wypalił dziś że może moglibyśmy z tetrami spróbować, tak dla eksperymentu. Więc mu powiedziałam że dla eksperymentu to sobie może tetrę założyć, bo ja nie mam zamiaru sie bawić w pranie pieluch, jakoś dalej tematu nie ciagnął...może cichaczem sobie założył :-D

Froog o ja cie...niezła ta babka...

mila gratulacje!

reklama
IDA a to ciekawe z tymi sleep&play i w sumie masz dobrze, bo one tańsze, nam chyba one nie podpasują niestety, nawet nie wiem czy wykorzystamy opakowanie.

u nas niby szatkę i świece mają chrzestni kupować, ale my kupiliśmy sami, bo ja lubię mieć wszystko po swojemu.

FROGG straszna ta historia z tą dziewczyną :-(
MILA gratki!!!
ALICJA ja też bym lewki z chęcią założyła, ale u nas tylko żabki w biedronce

o wizycie napiszę w odpowiednim wątku, jak przebrnę przez nie ;-)

Natolin super, że wizyta u lekarza się udała.
CzarodziejkaM niedługo i u Ciebie wszystko będzie dobrze.
Makuc może jak byłaś w toalecie to jakiś wróż zaczarował Ci dziecko trzeba będzie jakieś zaklęcie wymyśleć, co by wszystko wróciło do normy.
Ulisia koszulka wypasiona :-)
Doris trzymam kciuki za wytrwałość w bieganiu !!!
Mila84 zatem gratulujemy pierwszych ząbków !!!
Frogg aż mnie zmroziła opowieść o tej dziewczynie... :-(

My dziś zrobiłyśmy sobie z babcią wycieczkę do szpitala po wyniki badań - wszystko w normie.
Potem dłuuuuugi spacer, popołudnie u babci, dobrze że mamy blisko to wózkiem 15 minut.
A wieczór w domu, właśnie jesteśmy po kąpieli i zajadamy ;-)

Ok. Aluś wykąpana dogorywa w łóżeczku, więc mama ma w końcu czas, żeby się rozpisać:)

Przede wszystkim mila – gratulejszyn:) niby taka mała rzecz a jak cieszy. Ja też z utęsknieniem na „zębowe podboje mojej młodej” czekam. I oby DORIS miała rację, że ni z tego ni z owego się u nas pojawią :D
DORIS – niemieckiego i angielskiego przez skypea uczę;) niemiecki w związku z kierunkowym wykształceniem a angielski z zamiłowania, bo odkąd pamiętam (czyt. od przedszkola mniej więcej) miałam ten język do głowy wbijany :D co do gwarancji na dziecko to sprawdziłam i wygasła wraz z momentem opuszczenia szpitala :( a szkoda, bo może by mi ją chociaż trochę naprawili… a tak lip sztyk. Na razie śpi. Ale jak długo tego nie wie nikt.
KANIA - z tym wróżem to całkiem możliwe. Jak tylko znajdę winowajcę to dam mu Alicję na 24h i niech się męczy ;)
ULISIA – koszulka wymiata. Chciałabym widzieć minę teściowej jak ją na Marcelku zobaczy.
HAPPYBETI – relaxujesz się czy eee tam?
IDA – ja tez się za zaliczanie mojego D. zebrać nie mogę :D i niby szybkością gające-się dresiwa noszę i dalej nic (a może o właśnie przez nie? :D) Nawet D. się dzisiaj zbijał, że dzisiaj się przytulamy, jutro będziemy się całować, następnego dnia dotykać, potem dotykać i całować a ostatecznie sexić :p i że w między czasie milion sprzeczek zaliczymy i pewnie nasz pierwszy sex za dwa lata nastąpi :p
FROGG - ooo kurde. Ale dziewczyna depresję zaliczyła :/ aż mi się gorąco zrobiło jak przeczytałam Twoją opowieść :( ech te hormony…. A link extra:) Mojemu D. na bank by się takie wdzianko spodobało hehe
ALICJA – witaj w klubie „tańczących tyłeczków” :)
NATOLIN – czekam na relacje!:)

Poza tym mam sobie zamiar zaraz colę z winem pomieszać i wypić (ciekawe jak to smakować będzie? :D) no i włączam housa bo nowy odcinek na iitv zapodali :) do później :)*
[edit]
pisałam tego posta prawie godzinę. Oł jeeee :laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
Słuchajcie dziewczyny, nie mam co ubrać na chrzciny! Nawet ciuchy z czasów studiów są dla mnie za duże. Teraz mam rozmiar chyba 34-36. A kasę mogę wydać tylko na jedną z dwóch rzeczy: szatkę i świecę dla synka, albo ciuchy dla siebie. No i wiadomo, co wybiorę. Ja sama będę wyglądała baaaardzo śmiechowo w opadających portkach. Uch...
kochana, mam ten sam problem, wszystko ze mnie spada :szok: zakupy przed chrzcinami u mnie obowiązkowo bo w dżinsach nie pojde a i tak mam dość ciągłego podciągania coby się na d... trzymały :wściekła/y:
a co do pytania dziulki mój nick to tytuł piosenki RHCP
tak się domyślałam bo ja ich LOVE :-D

a ja kiedyś uwielbiałam the police i wogóle stinga, no i piosenka "roxanne" tak mi się kiedyś podobała że strasznie chciałam mieć na imie Roxanna, teraz mi przeszło ale nick przynajmniej taki mam ;-)

a u nas dzisiaj tak szaro :-(
a u mnie cały dzień piękne słońce, niby jedno miasto a taka różna pogoda :eek:

Czarodziejka to ja mam podobnie czasem musze na rekach :(, ale od dzis usypiam ja bez rak i dzis rano poszło super :). Jesli chodzi o smerfetke to ja tak moja mamcia do mnie mowi i wiecie jaki obciach jak miałam 18 lat i moja Mamunia mnie tak wołała przy wszystkich ehhh
haha na mnie tata tak zawsze mówił ale nigdy przy ludziach :laugh2:

A ja wpadłam się pochwalić, że te 2 dolne jedynki o których dziś pisałam jednak się przebiły! :-):tak::-) Myslałam że jeszcze nie ale pomacałam i ewidentnie już są!! Tak więc mamy 2 ząbki naraz! :-):-) Jeszcze takie maciupkie ale są :-):-)
gratki dla Patryczka :tak:

doris, no nareszcie! bo już się martwiłam, nie ładnie tak znikać :no: ale ciesze się że weekend udany i że Dorianek taki grzeczniutki :tak:no i spóźnione ale szczere gratulacje z okazji wczorajszego suwaczka :-)

makuc, czarodziejka, przytulam!

happybeti, fajnie że się "zameldowałaś" ;-)

A do mnie dzisiaj przyjechała koleżanka z 9-miesięcznym synkiem no i się działo :-D jej synek raczkuje i zaczyna stawać przy meblach, wszystko w moim domu fruwało, łącznie z matą edu. Patryka :-D naoglądałam się tego co mnie czeka już niedługo :szok::no: Potem poszłyśmy na meeegggaaa dłuuuugi spacer ;-) fajnie było pochodzić w taką pogode i to jeszcze w towarzystwie :tak:Patrykowi bardzo podobał się starszy kolega i miał super humor :-) Wogóle to ma dzisiaj jakiś dzień do spania bo rano zaliczył dwie drzemki po godzinie, potem przespał cały spacer i teraz już spi godzine :szok: a normalnie 2, 3 drzemki po ok 30 min. Tylko że budzi się jakoś wcześniej niż zawsze, kiedyś potrafił dospać do 7 a teraz 5, 6 rano a jemu już spanie nie w głowie :no:

Ja już uciekam bo coś mnie jakieś choróbsko bierze, migdał boli, głowa boli i wogóle jakaś osłabiona jestem :-(

MAKUC mi od przedszkola wbijano angielski do głowy i nic z tego nie wyszło :-(
ROXANKA zdrówka! ok 11 jak wyszłam to też już było słonko :-)

Ostatnia edycja:
NATOLIN - ja za to mimo łopatologicznego wykładania przedmiotów ścisłych to nic z nich nie rozumiem i zrozumieć nie potrafię :/ mam łepetynę humanisty, stąd może ta łatwość w uczeniu się języków obcych? Jakoś tak same mi w pamięci zostają i gdybym musiała wkówać tyle co moi znajomi ze studniów to nigdy-przenigdy bym się nich nie uczyła. Więc całkowicie Cię rozumiem.
ROXANNKA - zdrówka!
acha połączeniu coli z winem mówię stanowcze NIET. Myślałam, że padnę jak spróbowałam tego specyfiku. I z housea też nici, bo jednk widziałam już ten odcinek :(

a gdzie DZIULKA? wieczorowa pora nadeszłaa jej ni widu ni słychu...

reklama
Do góry