Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i nagle zonk! wycofali jedynki żabki z dronek
normalnie nigdzie nie było, zaczynało sie od dwójek!! i teraz nagle pojawiła sie odmiana dad czyli comfort & care: z małpkami, lewkami, hipciami - w zależności od rozmiaru. Są bardziej miękkie niż żaby, przypominają mi bardzo pampersy active baby
generalnie ja uważam że to są bardzo dobre pampki. Ale nie wiem jak sie sprawują żabole 2,3 czy 4 bo po prostu nie miałam okazji wypróbować. jedynki były super. Za to pampki dżunglowe polecam bo jestem mega zadowolona, bardziej niż z rossmanowskich, które u nas dłuuugo królowały ;-)a dobrze. teraz mieszkała u nas chwilowo przez tydzień i głodomorek z niej straszny. porobiłyśmy dziewczynom razem zdjęcia. moja Aga ma fazę wkładania wszystkiego do buzi jak zapewne też wasze dzieci i pare razy chciała Nikolkę włożyć do buzi :-) więc ograniczałyśmy kontakt maluchów:-)A jak tam maleństwo siostry??
ja też. i to w zasadzie jedyne co z porodu pamiętam. mimo znieczulenia bolało jak diabli właśnie przez bóle krzyżoweJa tam krzyżowe pamiętam i to wcale nie przez mgłę.
ja też, zresztą jak cały poród...Ja tam krzyżowe pamiętam i to wcale nie przez mgłę.