reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
froog nie no gorsecik niczego sobie hyc! i jest przedziałek 
Co do pieluch dada: najpierw były żabcie. jak dla mnie były super mimo że dość sztywne. Mialam je w szpitalu na zmiane z pampersami premium care. I generalnie wszystkie pielęgniarki dadę chwaliły bo sztywne i ładnie bioderka odwodziły
i nagle zonk! wycofali jedynki żabki z dronek
normalnie nigdzie nie było, zaczynało sie od dwójek!! i teraz nagle pojawiła sie odmiana dad czyli comfort & care: z małpkami, lewkami, hipciami - w zależności od rozmiaru. Są bardziej miękkie niż żaby, przypominają mi bardzo pampersy active baby
generalnie ja uważam że to są bardzo dobre pampki. Ale nie wiem jak sie sprawują żabole 2,3 czy 4 bo po prostu nie miałam okazji wypróbować. jedynki były super. Za to pampki dżunglowe polecam bo jestem mega zadowolona, bardziej niż z rossmanowskich, które u nas dłuuugo królowały ;-)

Co do pieluch dada: najpierw były żabcie. jak dla mnie były super mimo że dość sztywne. Mialam je w szpitalu na zmiane z pampersami premium care. I generalnie wszystkie pielęgniarki dadę chwaliły bo sztywne i ładnie bioderka odwodziły

a dobrze. teraz mieszkała u nas chwilowo przez tydzień i głodomorek z niej straszny. porobiłyśmy dziewczynom razem zdjęcia. moja Aga ma fazę wkładania wszystkiego do buzi jak zapewne też wasze dzieci i pare razy chciała Nikolkę włożyć do buzi :-) więc ograniczałyśmy kontakt maluchów:-)A jak tam maleństwo siostry??
ida to bardzo jej współczuję. i trzymam kciuki mocniej w takim razie
ja też. i to w zasadzie jedyne co z porodu pamiętam. mimo znieczulenia bolało jak diabli właśnie przez bóle krzyżoweJa tam krzyżowe pamiętam i to wcale nie przez mgłę.
melduje wieczornie.
wiec tak, wczoraj sprawdzilam co maz ma pod szlafrokiem
)))))))))) polozylam mu sie na kolanach niby nigdy nic a lapka wszedobylska pod szlafroczek -zbereznica ze mnie
pp i potem do sypialni!!!!!!!! potem maz zajal sie dzieciem-wieczorna butla. ja poszlam spac... noc fatalna!!!!!!!!!!!!!!! nie zamknelam oka do 4.30 rano!!!!!!!!!!! nawet na sekunde !! mialam nabity leb myslami o tej mojej szkole jezykowej, o chrzcie i milionie spraw. nie zasnelam. mloda wstala o 4.30 nie jadla tylko rpzebralam i polozylam. dalej nei moglam usnac!!!!!!! usnelam dopiero kolo 7.30 a Leane wstala o 8.15 takze pospalam... za cala dobe 45 minut!!!!!!!!!!!!!!! nie chciala za nic usnac! no wiec wygladam jak zombi. moja mama jak mnei zobaczyla to myslala ze ja jestem skacowana.... Leane w ciagu dnia nawet znosna, napierdziela we wszytko prawa reka w tym mnie po pysku jak sie przytulam -z radosci...
poszlam z mama zalatwic jej sprawe i moja przy okazji. potem poszlam na zakupy i tu dostalam takiego WQRWA jak dawni nei dostalam!!!
stoje sobie przy regale wybieram cos,,podchodzi do mnie dwoch murzynow takich 45-50 lat i lekko nawiani i jeden pyta: mozesz nam pozyczyc 20 centow? ja mowie: NIE, a ten drugi: zostaw ja nie widzisz ze zakompleksiona z powodu swoich kraglosci?? I TU MNIE TRAFIL SZLAK DOSTALAM WSIEKLIZNY wzrobilam haje na caly sklep: popatrz na siebie sqrwielu w lutro, zrob se operacje plastyczna a potem ze mna dyskutuj podly sqrwielu! wpier...szukasz lajzo pier...ona??????, ale to sie tak darlam ze koniec swiata! podeszla do mnie baba z obslugi i pyta co sie stalo wiec sie wydarlam: wyprowadzic tych gnoi co zaczepiaja ludzi i ublizaja bo ich pozabijam golymi lapami!!!! przylecial ochroniarz i wyprowadzil ich a we mnei doslownei wrzalo jeszcze z godzine!!!!!!!!! jak zaszlam do domu to tesciwoa jak mnie zobaczyla to prawie zawalu dsotala... jak jej opowiedzialam to sikala ze smiechu !!! ja jakby nie kamery w sklepie to bym gosciowi tak w ryj wyjechala z buta zeby wlecial w polki!!!! ale mi sie agresji nazbieralo ze uuuuuuuu!!!!!!!!
potem wieczor uplynal juz spokojnie. Leane zaczyna nasladowac moje ruchy
) jak dzisiaj motywowalam dupe mala zeby sie przewracala na brzuszek i plecki to jak sie jej udalo to to bilam jej brawo i ona tak sie wpatrywala w moje dlonie ze dwa razy usilowala zrobic to samo
)) slicznie to wygladalo
)) a po jedzonku pytam: jak kochaniutka? smakowalo?? a Leane usmiech i : LEE -tzn po francusku NOO
)) fajnie to jej wyszlo
) raczej przypadek
)
wiec tak, wczoraj sprawdzilam co maz ma pod szlafrokiem
poszlam z mama zalatwic jej sprawe i moja przy okazji. potem poszlam na zakupy i tu dostalam takiego WQRWA jak dawni nei dostalam!!!
stoje sobie przy regale wybieram cos,,podchodzi do mnie dwoch murzynow takich 45-50 lat i lekko nawiani i jeden pyta: mozesz nam pozyczyc 20 centow? ja mowie: NIE, a ten drugi: zostaw ja nie widzisz ze zakompleksiona z powodu swoich kraglosci?? I TU MNIE TRAFIL SZLAK DOSTALAM WSIEKLIZNY wzrobilam haje na caly sklep: popatrz na siebie sqrwielu w lutro, zrob se operacje plastyczna a potem ze mna dyskutuj podly sqrwielu! wpier...szukasz lajzo pier...ona??????, ale to sie tak darlam ze koniec swiata! podeszla do mnie baba z obslugi i pyta co sie stalo wiec sie wydarlam: wyprowadzic tych gnoi co zaczepiaja ludzi i ublizaja bo ich pozabijam golymi lapami!!!! przylecial ochroniarz i wyprowadzil ich a we mnei doslownei wrzalo jeszcze z godzine!!!!!!!!! jak zaszlam do domu to tesciwoa jak mnie zobaczyla to prawie zawalu dsotala... jak jej opowiedzialam to sikala ze smiechu !!! ja jakby nie kamery w sklepie to bym gosciowi tak w ryj wyjechala z buta zeby wlecial w polki!!!! ale mi sie agresji nazbieralo ze uuuuuuuu!!!!!!!!
potem wieczor uplynal juz spokojnie. Leane zaczyna nasladowac moje ruchy
natolin
Fanka BB :)
ooo, widzę, że mój ulubiony temat powrócił!
więc Twojej koleżance IDUŚ współczuję, bo u mnie chociaż aż tyle to nie trwało...
ALICJA u nas cały czas te z żabkami, ale chyba je jutro kupię zamiast rossmanowskich skoro tak zachwalasz ;-) a przypomnisz cenę i wiesz ile 4 jest w paczce?
ja też, zresztą jak cały poród...Ja tam krzyżowe pamiętam i to wcale nie przez mgłę.
więc Twojej koleżance IDUŚ współczuję, bo u mnie chociaż aż tyle to nie trwało...
ALICJA u nas cały czas te z żabkami, ale chyba je jutro kupię zamiast rossmanowskich skoro tak zachwalasz ;-) a przypomnisz cenę i wiesz ile 4 jest w paczce?
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Nat niestetynie mam pojęcia bo żabki tylko jedynki używałam i to troche dawno było...
reklama