reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Za żabki płaciłam ostatnio chyba 24 albo 26zł (nie wiem ile ich było). Prawdę powiedziawszy podeszły mi bardziej niż rossmanowskie pieluszki.

ALICJA dzięki choć u mnie to niemożliwe, dobranoc.
ANIAWA dzięki, wg tego co znalazłam w necie to jest 54 sztuk 4, więc 26 zł to byłoby ok.

no wlasnie... nie wiem czemu Leane sie budzi nieraz 4.30 nie je nic tylko piszczy zmieniam pieluche ido spania spowrotem...kiedys sie zawzielam i nie poszlam do niej i usnela sama i chyba musze to stosowac non stop-nie dac sie. bo na jedzenie to ona inaczej "wola" a to bylo ewidentnie " jestem pelna energii i mam ochote sie drzec bo mnei roznosi hihih". ja chyba tez ide spac bo 45 min na dobe spanai to za malo...

aaaaaaaaaaa przypomnialo mi sie... pod koniec marca zmieniamy czas na wisoenny... i co z dziecmi?? rozreguluja sie calkiem czy jak?? czy potem naprawia,?? przeciez tak jak moja idzie spac 19.40 to mi pasuje a jak czas przestawimy to bedzie 20.40?? i kurde bialy dzien i wysle ja spac?? jakos ciezko to widze...niech wypowiedza sie podwojne mamusie ktore zmiane czasu juz przerabialy jak to wygladalo??

Ostatnia edycja:
hej!!!!!!!!! a ja????????? wszystkie idziecie spać jak ja mogę tu posiedzieć:-(zołzy:-D
a u nas w stonce są już 3,4,5 z serii dżunglowej!!!!!!!! jutro zakupuję wiec na próbę 3:-)27zł za 64szt chyba:tak:
no to idę x-factor oglądać
narka, śpiochy:-D

no to ja sie klade lulu:)) ciekawe ile mloda dospi ...czy to nie znowu skok rozwojowy??
a poza tym dzisiaj az mnie zabolalo jak rzucila mi sie na palec wskazujacy czyms à la zeby... kurde te jedynki mi nie daja spokoju ... musze sie przyjrzec co tam sie dzieje:) serio-jak rozjuszony rotwajler:D

IDA ja z chęcią bym posiedziała i robiłam tak za pięknych czasów, kiedy Piotruś budził się rano, żeby zjeść i szedł spać dalej, do ok.9
teraz jest o wiele gorzej co mnie martwi i zaczynam tęsknić za srogą zimą, bo jakoś z końcem jej zaczęło się robić coraz gorzej...

reklama
Do góry