kto pamięta moje akcje z teściową...?
no to... zamówiłam sobie koszulkę Anty-teściową: Śliczne KOSZULKI DZIECIĘCE z nadrukami25 zł 10 kolorów
fajna, nie...?![]()
Rewelka
straszne toMąż wrócił z pracy i opowiadał mi o dziecku i kobiecie swojego kolegi z pracy. Dziewczyna urodziła w zeszłym tygodniu. W weekend coś jej się stało (podejrzewam że jakiegoś mega baby blusa dostała). Mówiła że to nie jej dziecko, nie wchodziła wogóle do pokoju gdzie ono było, zanim to się stało to pojechał na mecz. W sumie ona sama go na niego wyrzucała, jak wrócił w domu sajgon, laska chciała skakać przez okno, nie dowiedział się nawet kiedy ta mała ostatnio jadła. Na samą myśl mam gęsią skórkę. Jej mama nie wiedziała nawet że urodziła już. Kobitka trafiła do szpitala dostała jakieś środki uspokajające a teraz jest już w domu pod opieką swojej mamy i podobno wszystko wróciło do normy.
A ja wpadłam się pochwalić, że te 2 dolne jedynki o których dziś pisałam jednak się przebiły! :-):-) Myslałam że jeszcze nie ale pomacałam i ewidentnie już są!! Tak więc mamy 2 ząbki naraz! :-):-) Jeszcze takie maciupkie ale są :-):-)
super 2 zębolki naraz
jak sobie dobrze przypominam to u mnie były rok temu i już nie wrócą heheh. Chyba podczas ciąży wyspałam sie za wszystkie czasy ehhhu nas pobudki ostatnio między 7-8, a gdzie te piękne dni kiedy spałyśmy do 11????????????????????????