reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Rozmawiałam z adminem i odpisał mi tak:

A! ok, teraz wszystko jasne!
"Dzięki" musieliśmy zmienić, ponieważ nie są już rozwijane i stały się poważnym problemem w związku z wydajnością i bezpieczeństwem forum. Nie wiedziałem, że wyślą się wiadomości prywatne - przykro mi, bo pewnie zaspamowałem wiele osób. Ale nie miałem na to wpływu - importer działa automatycznie. "Lubię" ma ten plus, że łatwo odnaleźć w długich wątkach lubiane posty - kliknij na serduszko nad wątkiem i pojawia się lista lubianych postów.
Pozdrawiam
Janek

Jak widać nie mamy na to wpływu.

reklama
Cass, podoba mi się Twój pomysł ;P

Roxannka, wysyłam Ci wielkie przytulasy. Główka do góry!

A moje dziecko dzisiaj nauczyło się piszczeć duuużo wyżej od wysokiego "C". O rany julek...

ONESMILE ale będziesz do nas zaglądać?

No jasne, ze bede :-) tylko pewnie troche rzadziej, zwlaszcza na poczatku. Trzeba bedzie odespac zarwana lotem nocke (pobudka bedzie o 4tej rano, bo o 5tej musimy byc na lotnisku), a do tego jeszcze zmiana czasu, czyli minus 1 h i zeby bylo weselej nalezy doliczyc do tego jeszcze 1 h na minus, czyli roznice czasu miedzy UK a PL. Tym sposobem bede w plecy 2 godziny :-( ,czyli w niedziele pewnie padne na ryjka, nie mowiac juz o Paffciu.

Onesmile w jakim rejonie Polski będziesz przebywała? W okolicach Łodzi czy tylko tam lądujesz?

ja też zainteresowana jestem bardzo odpowiedzią :-)

Mieszkam pod Lodzia, jakies 20km od centrum, w miescie cytowanym w pewnym wierszyku dla dzieci, autorstwa Jana Brzechwy ;-)

ANIAWA nam kazał po prostu natłuszczać, ostatnio nanobasą, lipobasą albo czymś w podobie, ale my mały małe krostki, zapytaj ONESMILE, ale na jakimś pobocznym, bo ona nie wchodzi na główny

Wchodze, wchodze, tylko ostatnio rzadziej :-) A myslisz, ze to alergia? Jesli chodzi o natluszczanie to u nas bardzo dobrze sprawdzil sie krem Oilatum.

Malz na spacerze z Paffciem, ja wciaz w pizamie...Nie spalam prawie cala noc, chyba jakas mega rewolucja hormonalna w moim ciele sie dzieje, bo raz mi zimno, raz goraco...
My baby to mamy przefikane.

Witam popołudniowo wszystkie wyspane i niewyspane mamusie :))))

Nocka zarwana - młoda budziła się co godzinę od 00:00 z płaczem, zabrałam poduchę, koc i położyłam się u niej w pokoju, co by nie latać tam i spowrotem,
A dzień ...
Męża wysłałam z Oliwką do mamy na obiad a sama postanowiłam odpocząć - kąpiel w wannie z dużą ilością wody, potem szlafrok i do łóżka kimnąć się no i plan był niezły tylko sąsiedzi nie dali pospać przez godzinę tłukli kotlety wrrrrrrrrrrr
Dwie godziny wyleżałam się w łóżku w "ciszy" po czym rozbolała mnie głowa, więc szybko do kuchni po kawę, ciasteczko jakieś do kawy i zasiadłam przed kompem, otwieram bb a tu....
Zonk - zmiany na forum, skrzynka zapchana, jestem nowa ale już zdążyłam się przyzwyczaić to tego jak było a teraz jest do duuuuuuuuu.......y !!!!

Doris może to jeszcze nie to, bo cyc powrócił do łask w nocy.
Efa to super, że Oluś już wykazuje chęci do raczków.
Miniu ciekawy ten środek przeciwbólowy :)))
Dziulka78 spryciula ze tej Twojej córci, napewno sobie w życiu poradzi z facetami.
Onesmile przydałby się jakiś tragarz :)))
Alicja dojdzie do tego, że będziemy się licytować za "lubię" oczywiście żart.
Happybeti ja podobnie czyszczę nosek Oliwce, bo jak widzi aplikator to już jest ryk nie mówiąc nic o zakrapianiu jej do nosa sterimaru.
Roxannka współczuję nocki i przytulam, pocieszę Cię że nie jesteś sama z tym problemem.
Cass świetny pomysł, może da to im do myślenia :)))

Pogoda się pewnie unormowała i wszystkich wcięło :-)
Natolin zostałaś Ty i ja heh, tylko że ja pewnie też zaraz zniknę bo jak moi wrócą to wybiorę się z Oli na spacer i dam mężowi odpocząć po całym tygodniu pracy.
Jeszcze obiadu dziś nie jadłam..., może mężuś przywiezie od mamy coś dla mnie bo totalnie nie chce mi się dziś nic gotować.

Ostatnia edycja:
Wchodze, wchodze, tylko ostatnio rzadziej :-) A myslisz, ze to alergia? Jesli chodzi o natluszczanie to u nas bardzo dobrze sprawdzil sie krem Oilatum.
hehe, siedzisz mi w głowie chyba, bo tak naprawdę miało być o NICE-GIRL :-) fajnie, że będziesz zaglądać do nas
ANIAWA tak więc zapytaj NICE o te kremy koniecznie

reklama
a to jest toto co się wkłada do noska i samemu "wdycha"? bo ja mam tylko gruszeczkę i jest po prostu paranoja.. spodobało mi się to z chusteczkami lub wacikami :D chyba spróbuję

Do góry