reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
buuuu tak to ja umiem :-) ale chciałam takiego ikonkowego buuu....chyba zaraz wpadnę w depresje z tego powodu :-D o już czuje że idzie do mnie dperesja...o już już prawie...no i mnie dopadła bestia jedna :-D

Alicja masz buziak.jpg

dobry wieczór

wpadłam tylko Was nadrobic . zameldować się i tez mykam do łózeczka.
ja tez jakies 468 wiadomosci i myslałam ze to jakis wirus - normalnie sie przestraszylam :-D
miniu przyjmij jeszcze ode mnie gratulacje piąteczki!!!!!
Alicja dzięki ,ze mnie szukałas :-), caly dzien jednak mialam jakos zabiegany. Ospiaczek dzis juz spokojniej z wysypem ;-) i nadal bezgorączkowo , wiec jest ok. Niestety w dzien spal dzis po 15minut takze liczę ,ze odbije to sobie w nocy :-).

Dobrej nocy wszystkim.

to ja chyba tez zwijam pupencje do wyreczka. mala w nowej poscieli spi jak anioleczek:))) szok:))) az milo patrzec jak na jej oczach pisze "nieczynne".

reklama
Doris, więc zyczę żeby sobie odbił:tak::-Da=skoro nie ma już nowych kropeczek nasza biedroneczka to już teraz z góóóóóóóóóóóórkiiiiiiiiiiiiii pójdzie:tak:zobaczysz:-)
Dziulka, ty to jednak masz aparatkę:-D
pseprasam ale Was nie nadrobie nawet nie zaczynam;( cos mnie bierze jakies chorubsko Amelce przechodzi a mnie dopadlo;( do tego maz do pracy mam nadzieje ze Malenstwo bedzie grzeczne bo czesto Maz w nocy wstaje;)a dzis sama nie lubie jak ma na noc:/ milego wieczoru:)mamusie:)
gosia, nie pamiętam cię:zawstydzona/y:ale już nas cos łączy: mężowie na nockach... ja dzisiaj też sama na placu boju... no i zdrówka życzę!!!
tuuuu! :p

czuwam! :-)
no to dobrze:-D
a ja mam pytanie techniczne do modek :-) : czy jest możliwość aby na forum pojawiła sie emotikonka buziak ? bo mi by sie bardzo przydała :-D
no to skoro nie można nowych emotków za bardzo to niech ktoś uderzy do adminów żeby zamiast naszego "dzięki" za którym tak tęęęęęęęęęęęskniiiiiiiiiiiiiiiimyyyyyyyyyyyy wstawili np. opcje "gratuluję!!!", "przytulam!!!" i jeszcze parę pomysłów się znajdzie:-Dcoś chyba mogą dla nas zrobić za tą dzisiejszą krzywdę?!?!?!?!
Dzięki dziewczynki. Chciałabym żeby to się już skończyło, bo jeszcze trochę i nie wyrobię.
Co do wizyt u lekarza to tak: mamy zrobić morfologię i mocz i mąż ma podskoczył z wynikami do pani doktor ( tej do której chodzimy prywatnie), jeśli się coś pogorszy to pewnie pójdziemy na wizytę. Chciałam jutro iść do lekarza na NFZ ale przyjmuje beznadziejna pani doktor, której nie cierpię.. za to we wtorek przyjmuje super pan doktor więc może do niego pójdę.
Jestem tak zdezorientowana że nie wiem już co robić. Tym bardziej że sama wiecie jakie moje dziecko dotychczas było, ono nawet skoku nie przechodziło- to znaczy nie było tego widać.
mała mi, będzie dobrze!!! nie tylko twój synek ma teraz takie "humory"!!! kciuki za to żeby okazało się że to tylko słynny skok!!!! skumulowany, skoro prędzej cię te skokowe atrakcje omijały;-)
Franek,jak się obudził po południu,to na szczęście zjadł kaszkę z butli,ale nadal był nieswój. Może to przez ten wieeeeelki księżyc???????????Zobaczymy,jak będzie jutro.
hmmmm, moja córa już dwa razy płakała przez sen... może i coś jest na rzeczy, w końcu oddziaływanie księżyca na naszą planetę małe nie jest:nerd:oby to było tylko to!!!
a ja chyba znalazłam :-) "Siedmiomilowe buty" ? :-)
taaaaaaa, a ja "oczytana" (kiedyś to był fakt, teraz tylko cudzysłów jest prawdziwy:p) pierwsze co, to zaczęłam sobie w myślach przypominać "ten" wierszyk: "na wyspach bergamutach podobno jest kot w butach..." 1) chyba dlatego że buty mi się skojarzyły:p 2) zastanawiałam się dobrą chwile czy naprawdę w Polsce jest miasto Bergamuty:-D
od kiedy do karmi dodają "procentów"??? innego wytłumaczenia dla swojego kretynizmu nie znajduję:-Dniech już Miśka idzie do szkoły to sobie poprzypominam co nieco;-)

edit: Dziulka, za to "nieczynne" to cię zastrzelę!!!!!!!! prawie córę obudziłam tak parsknęłam:-D

czemu wszystkie idziecie spać jak ja tu teraz siedzę:-:)dry::confused::wściekła/y::no::baffled::shocked2:

Do góry