reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Frogg, może to sposób żeby Cię do siebie ściągnąć na kawę? :)))) Założę kilka par majtek i jakoś przeżyję chłostę, a jak już się pofatygujesz to przynajmniej będę miała w domu towarzystwo hihi!

reklama
Witam Was popołudniowo

Dzisiejsza nocka nie należy do wyspanych zaledwie 2 h :-(
Po przejrzeniu dzisiejszych postów wiem, że nie tylko u Nas tak jest, choć wcale mnie to nie pociesza.
Przynajmnniej Oliwka nadrobiła w dzień na spacerze, a ja to się wyśpię jak skończy 18 lat, choć i to nie jest do końca takie pewne.
Wiosna do Krosna też zawitała, co mnie bardzo cieszy, może też się zabiorę za mycie okien jutro bo ledwo co przez nie widać heh.

Ala moje też myte przed urodzeniem Oliwki, dlatego takie .....
Czarodziejka mega wielkie gratulację z okazji 6 - teczki.
Malutka chyba skok bo z moją to samo się dzieje - od 22 do 26 tygodnia.
U Nas do tego jeszcze zęby dochodzą więc jest pełna kumulacja...
Strip może u Was też kumulacja ? trzymam kciuki, żeby się Wojtuś poprawił.
Miniu spoko znieczulenie :)))
Efa współczuje niewyspania.
Dziulka gustowna pościel a zielony uspokaja :)))
Doris super że synkowi nowe kropki się nie pojawiają.
Roxannka, Kasia 33 życzę zdrówka waszym chorowitkom.

Ostatnia edycja:
kania współczuje nocki :-(

co do mycie okien to aż strach sie przyznać ale ostatnio myte były....kiedy Isia sie urodziła :-p i jakoś mi nie spieszno żeby sie za nie brać bo o dziwo są bardzo czyste - jedna z niewielu zalet mieszkania na ostatnim piętrze ;-) ale chyba sie w końcu zbiore....

Doris ja Cie za bardzo nie wyprzedziłam - Isia miała dzień jak moja mama wparowała do nas i wysprzątała mi mieszkanko na błysk..od tamtej pory okien nie tykałam :-p

mała właśnie uskutecznia krecika miaucząc przy tym niemiłosiernie i narzekając jak jest jej źle żeby ktoś ją na ręce wziął...

No i w koncu ustalilam liste zakupow i menu na chrzciny- wszystko sama robie poza ciachami. 24 osoby... auuuuuuuuuuu i to po "cieciach" bo tak by bylo 40.
podziwiam Cię, ja bym na tyle osób na pewno sama nie wzięła się za gotowanie ;-/
Ida okna????? no co ty, to w obowiązkach męża:)
u mnie też!! :-)
my dzisiaj dużo poza domem byliśmy, dopiero wróciliśmy, fajnie było

Ala, i co? zlitowała się mama?czy krecik dalej ryje?:-D
moje okna myte we wrześniu...

Nat, średnia postów ci przez tą wiosnę spadnie:-Dsuper że humorek też masz wiosenny:-D

krecik to fajna bajka była - ajjjooo" ;-)

mój mnie dzis do szału doprowadza . Maruda straszna , a do tego co mu się beknie to coś wyrzuci z siebie. Juz nie mówie jak on wygląda przy tym , ale jak ja wyglądam ... a jak pachniemy?! mmmmmm :-(

reklama
Alicjo, tego miałczenia Justyny to ja już słuchać nie mogę - wytrenowała, ze jak miałknie odpowiednio głośno i sugestywnie rozdzierajaco, to zwracam na nią uwagę (mam zawsze wrażenie że coś się wtedy złego dzieje wrrr... Mała oszustka!) Teraz przysnęła, bo ją olałam. Bo choćby krzyczała głośno, że "ONA PRZECIEŻ CHCE!" to i tak jej nosić nie mogę. Musi to zakumać i kropka. Czasem mi jej szkoda, tulę ją częściej niż zwykle, ale po ostatnich tańcach w salonie (śmiała się w głos) myslałam, że ducha wyzionę - więc wolę nie ryzykować...
M. sam pojechał na zakupy - ja ostatnio nienawidzę sklepów.

Do góry