dorisday2512
Fanka BB :)
no całkiem jak miodzio
wieczorem idę na basen to sie przynajmniej wykąpię
wieczorem idę na basen to sie przynajmniej wykąpię

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
taaa chciałabyś, po gołej dupie dostaniesz i tyle!!! żadne majtki ci nie pomogąFrogg, może to sposób żeby Cię do siebie ściągnąć na kawę?))) Założę kilka par majtek i jakoś przeżyję chłostę, a jak już się pofatygujesz to przynajmniej będę miała w domu towarzystwo hihi!
kania współczuje nocki :-(
co do mycie okien to aż strach sie przyznać ale ostatnio myte były....kiedy Isia sie urodziłai jakoś mi nie spieszno żeby sie za nie brać bo o dziwo są bardzo czyste - jedna z niewielu zalet mieszkania na ostatnim piętrze ;-) ale chyba sie w końcu zbiore....
Doris ja Cie za bardzo nie wyprzedziłam - Isia miała dzień jak moja mama wparowała do nas i wysprzątała mi mieszkanko na błysk..od tamtej pory okien nie tykałam
mała właśnie uskutecznia krecika miaucząc przy tym niemiłosiernie i narzekając jak jest jej źle żeby ktoś ją na ręce wziął...
oj tam, oj tam :-) cicho ! czyste sąHmmm mówisz ostatni piętro ja też mieszkam na ostatnim i jakoś nie widzę tego żeby były super czyste.