margerrita
Fanka BB :)
UWAGA! mamy na forum wilkolakaWitam,
Juz teraz wiem, czemu nie moglam spac z soboty na niedziele - ktoras z Was pisala o ksiezycu, ktory byl blisko ziemi, a do tego byla pelnia. Ja zawsze mam problem ze snem podczas pelni, a teraz to bylo do kwadratu.

AAAA czy puszczacie Waszym dzieciom muzykę np. do snu jakieś kołysanki?
spiewam, aaa kotki dwa przed snem, taki znak, ze zaraz bedziemy szli spac, czesto tez puszczam kolysanki z pozytywki CHICCO 68457 POZYTYWKA KOLYSANKA LULLABY GLOS MAMY (1498465353) - Aukcje internetowe Allegro mamy taka, jest tam tez nagrane aaa kotki dwa w moim wykonaniu i zalezy od dnia co dziec preferuje, albo meldyjki lub wokal mamusi
ja tez, ale wieze, moze ktos mi chce horoskop posatwicA z horoskopami to ja wiem tyle że jestem wodnik a te ascendenty to dla mnie czarna magia...
doris wlasnie jak tam ospa u Doriana, etap koncowy?
czerodziejka tak sobie myslam o plesniawkach z ktorymi sie zmagacie, pisalas, ze tak bardzo dbasz o sterylnosc a moze w tym jest przczyna, ze wlasnie za sterylnie? mam nadzieje, ze jednak szybko sie z nimi uporacie
emilab mamy juz wilkolaka, to teraz wampir jeszcze sie pojawil
dawidowe fajny ten wozeczek, rozklada sie on do pozycji lezacej?
znowu mi sie Patryk przyzwyczail, ze usypia podczas ssanie, wiec wybudzony podczas jedzenia 50 minut krzykow/ mam nadzieje, ze z opieki nikt do mnie nie zapuka padl w lozeczku... oj ciezko, ciezko, ale musimy to jakos przetrawac
pogoda piekna, tylko sie zastanawiam jak ubrac dzis malego, ubieracie jeszcze kombinezony czy juz bardziej wiosennie
zakupilam lozeczko turystyczne, krzeselko i parasolke - mam nadzieje, ze nie bedzie rozczarowania
nat jak przy pomocy szuszarki, zawsze wlaczas do snu?