reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

dzięki dziewczyny, słucham sobie na razie dołujących piosenek...
ROXANNKA ta strona z centrum :-)
no to ci humorku nie poprawi napewno ;)
z centrum hmm no to ta sama co ja wiec i słonko u Ciebie napewno świeci, ubieraj Piotrusia Pana vel Pudziana i śmigaj na spacer ;))) może spotkamy się gdzieś w połowie drogi hihi

reklama
Iduś słoneczko pięknie świeci! Cieszę się,że wczoraj był u ciebie upał:-):tak:;-)

natolinko smutno mi,że tobie jest smutno:-(

Solarium też mi się marzy,ale na razie mam brak czasu dla siebie...
Franek śpi,a ja zajadam sobie pyszną,ciepłą bułeczkę z wędlinką:-)

U nas jeszcze jest odpowiednia reakcja jak jej śpiewam "kąpu kapu" przy rozbieraniu do kąpieli, "kizia mizia gdzieś Ty była..." przy smarowaniu buziola i "pieski małe dwa.." jak sie szykujemy na spacer ;-) tylko jest jeden problem: jak sie dzieć przyzwyczai do mojego fałszowania to będzie wypaczona muzycznie :-D
mam ten sam problem:-Doj, najwyżej w x factorze kiedyś zrobią furorę jako kosmitki:-D
Natolinko kawę wyślę kurierem, albo jak chcesz to mleko. Zły nastrój kiedyś mija :-)
Więc głowa do góry, u mnie widać przebłyski słońca więc odrazu mi lepiej. Słońce zawsze na mnie dobrze wpływa.
Kurczę chętnie bym poszła na solarium ale nie wiem czy przy karmieniu można?
można, tylko ręczniczek na mleczarnie, ja sie nieśmiało wybieram... tylko stracha mam bo jeszcze nigdy nie byłam!!!:zawstydzona/y:

edit: emiś, smacznego:-)a upał pewnie znowu pojawi się gdzieś za miesiac bo my taką średnią ostatnio mamy:baffled:

Ja na minutke cmoknąć Natollinke coby jej humor poprawić :)

I zmykam, bo małż w domu i jedziemy załatwiać pewne sprawy i jak już wrócimy to się pochwalę :) więc trzymać kciukasy.
Frogus nam też ktoś słoneczko ukradł(pewnie Roxanka), bo o 6 pięknie świeciło, a teraz brzydko jest ehh
Iduś jak to dobrze, że to Ty skorzystałaś heheheh

edit:Rysiu a ja wiedziałam, ze prezentacje robisz ;) dlatego nie pytalam gdzies Ty

Roxanko oddałaś mi słoneczko :)))))

dzięki, kochane jesteście. niestety ze spaceru na razie nici, bo ostatnia rzecz o której myślę to ubranie się i wyjście gdziekolwiek...

witam sie i ja:) nadrobilam Was ale musze leciec bo mj niedobrus juz wstal ja sie czuje troszke lepiej.
kasis widze ze Blazej to jak Amelka maniak telewizyjny ale ja to jej nie daje ogladac :) ale nie powiem bo spokoj jesty jak sie zapatrzy ale szkoda oczek :)

reklama
wpadłam na chwilkę bo ja też chciałabym Ci Natolinko przesłać pozytywne fluidy...nie smutaj się:-) no i znowu uciekam walczyć z "wiedzą",bo przyjechała babcia więc mam więcej czasu na tworzenie uczelnianych głupot,tylko trochę z organizacją mą kiepawo;-)

Do góry