reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Bryyy ,melduję się z uczelni jak widzicie mam bardzo interesujące zajęcia, po cichu was czytam ale nie wiem czy dam radę pisac,
Makuc buzioleeeee dla mojego Alutka

WITAM poludnioo:) u nas nadal wiosna i cieplutko:)))
nocka : 4.30 pobudka- wstalam przewinelam mloda zjadla 60 tylko- postanowilam skreslic ta butle nocna bo t o bezsens. bede tylko smoka ew.zanosic dokad mloda sie nie nauczy spac np do 7h. potem dospala do 8.40 i wciela duza 150 kleiku ryzowego.
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Nikt nawet nie zauważył,że mnie nie było:no::no::no::no::no:. Ale cóż,muszę się pogodzić,że "nikt mnie nie kocha":crazy::crazy::crazy:.
a nakopal ci ktos po dupencji??? ja zauwazylam ze cie nie bylo ale pisac do ciebie jak cie nie ma to nei lubie:) ja lubie ON LINE:)
[/QUOTE]
Dziulka ile ty chcesz zgubic?bo mam nadzieje ze nie duzo bo ja sobie ciebie nie wyobrazam jako patyczaka!jestes cud malina dziewczyna wiec tak 2 max 3 kg dobra:)
to juz ci mowie ze chce zbyc 26 kilo. tyle mam nadwagi. nie boj sie nei znikne bo chuda nigdy nie bylam.a przy tej diecie jade z wagi miedzy 7-9kilo
Dziuluś, słońce, kółko wzajemnej adoracji proponuję:-D
:***
no baaaaaaaaaa:))))))

Juz od dłuzego czasu szukam takiej rozciaganej mastki jak ma Dziulka. Od miesiaca nie moge znalezc i jeszcze szukam takie owcy z długimi nogami i tez nie. :

ze co??? nie kumam DAWIDOWE:)) albo ci sie literki posraly albo nie rozumiem juz polskiego wcale:) jaka MASTKA??

DZIUKA - jogurciki? ser biały? u nas wszystkie jakoś po 7 mies. (jak nie później) są chyba.... a może się mylę?
aaa i CHWALĘ SIĘ SUWACZKIEM! aaaa co :ninja2:
no u nas juz moge wprowadzac, mam w ksiazeczce zdrowia caly rozklad jazdy z zarcelkiem i dzwonilam wczoraj do pediatry ktora to potwierdzila. ryby na razie mowila zeby nie dawac.a ser bialy to u nas jest taki plynny jak polski kefir. wczoraj pierwszy raz jadla jogurcik. dzis bedzie jesc cielecinke z warzywami (pomidor i ziemniak) ciekawe co pwoie na nowy smak??:)i na deser po tej porcji mam jej dac jogurcik:)

MAKUC wielkie gratki dla ALUTKA cmokam mocno maly buziol :*********

[/QUOTE]Dziulka słońce czy mogę się do Ciebie przyłączyć do tej kopenhadzkiej? Będzie nam raźniej we dwie,tylko ja na tyle ile trwa dieta czyli 13 dni.No chyba że jakieś super efekty będą to może przedłużę.To jak,od poniedziałku ruszamy?[/QUOTE]

no ba!! jasne ze tak. efekty sa juz na 3 dzien bynajmniej u mnie. bardzo szybko sie chudnie i nie wiem czy czytalas -poprawia przemiane materii, oczyszcza organizm z toksyn i przede wszystkim sie chudnie w pasie dupie i nogach a to wlasnie mam najgrubsze.

sorry za te wutluszczenia ale cos mi sie posralo z cytatami tzn cos pokasowalam:ppp

Ostatnia edycja:
no mam nadzieje ze Dawidowe mi sprostuje :)) rozciagliwa maskotka?? czyzby chodzilo o zyrafke przy wozku?? jesli tak to kupilam ja albo w C&A albo w dziecinnym jakims wielkim markecie. 12 euro chyba kosztowala.

Dziulka u ciebie wiosna i cieplutko a u mnie za oknem właśnie pada śnieg z deszczem :-( Brrr, muszę dzisiaj podjechać do sklepu, bo mi się mleczko kończy dla młodego. Wczoraj nie miałam nastroju na wyjście a dzisiaj fatalna pogoda. Też trafiłam.

ANIAWA nie zazdroszcze.... wrrr jak se przypomne jak musialam dymac z wozkiem do apteki w ulewe kiedys -wrocilam jak nurek mokra bo oczywiscie parasol to moj najwiekszy wrog. a najlepsze bylo to ze od poludnia zrobilo sie slonce !! ale zla bylam wtedy!!! masakra....

a tak to czekam teraz na meza bo ma wrocic za niedlugo z pracy -normalnie w soboty nie pracuje ale dzisiaj wyjatkowo musial pojechac jak i wszyscy.

po poludniu skocze pokupic sobie skladniki na moja dietke i od poniedzialku sie bede maltretowac.

Dzień doberek :-) nocka zawalona jak zwykle, ale rano odespałam :-) dzisiaj usypianie majki w swoim łóżeczku zajęło mi niecałe 15 minut, jupii :-) oczywiście bez wrzasku się nie obyło ale tym razm mama wygrała :-)
Wstaję rano, myślę piękna wiosenna sobota, odsłaniam rolety a tu...śnieg :/

Dawidowe, uśmiałam się z grzechotki :-) przypomniało mi się jak mnie kiedyś w mieście coś uwierało..okazało się że założyłam płaszcz razem z wieszakiem....

Dzień doberek :-) nocka zawalona jak zwykle, ale rano odespałam :-) dzisiaj usypianie majki w swoim łóżeczku zajęło mi niecałe 15 minut, jupii :-) oczywiście bez wrzasku się nie obyło ale tym razm mama wygrała :-)
Wstaję rano, myślę piękna wiosenna sobota, odsłaniam rolety a tu...śnieg :/

Dawidowe, uśmiałam się z grzechotki :-) przypomniało mi się jak mnie kiedyś w mieście coś uwierało..okazało się że założyłam płaszcz razem z wieszakiem....

hahha:) padlam: plaszcz z wieszakiem??:)))))))))))))))) ja jedynie mialam wyczyn w postaci metki przy dzinsach wiszacej i jak kiedys szlam do kosciola w nowych butach to cena przyklejona 39 euro na podeszwie swiecila bilym wrednym kolorem:)))))))))

reklama
czytam Was,czytam (bo bez tego to już dawno bym zwariowała), ale jakoś weny nadal brak :hmm::hmm::hmm:
chciałam tylko się Wam pochwalić, że dałam dzisiaj pierwszy raz Piotrusiowi marchewkę.
a i że usnęłam wczoraj o 20:30, i dobrze zrobiłam, bo ostatnio po kilka razy muszę wstawać w nocy, żeby włożyć smoczek albo przekręcić na plecki z brzuszka...

Do góry