reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
dawidowe - pocieszę Cię:) jak standardowo wstawała po 5 to teraz wg. nowego czasu po 6 będzie wstawać ale.... teoretycznie później będzie szła spać. Szkoda, że takie maluchy na zegarkach się nie znają :(

NATOLIN - dziękuję:)*
ANIAWA - i to jest najważniejsze. Mnie tylko wizja ich późniejszego zasypiania przeraża.

ANIAWA wydaje mi się, że my też będziemy spać tę samą ilość godzin, no bo przecież budzika na rano nastawiać nie musisz chyba i nigdzie nie idziesz.

Natolin racja. Przynajmniej w tym roku nie odczuję zbyt boleśnie zmiany czasu.

Makuc mnie nie przeraża, bo Wojtek wcześnie chodzi spać. Zamiast o 18:00 będę go kładła o 19:00. Dla mnie to nawet lepiej.

Onesmile,bardzo mi miło:),dzięki:))).
Aniawa no,właśnie,z tą zmianą czasu wczoraj z siostrą dyskutowałam i hehe,ja miałam rację:))))- dziecko pośpi "dłużej";))).

ANIAWA to u Ciebie ta zmiana może być faktycznie korzystna, mój zasypia ok.19:30 i w sumie się do tego przyzwyczaiłam...

reklama
Do góry