reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
beti a kiedy twój men wraca???
onesmile, pisanie postów do nas przez twego lubego grozi że się w nim bujnę:-Dzawżdy, azaliż, zaliwżdy:-Dnormalnie aż mam miękkie kolana:-D
natuś, relaksujesz się w ciagu dalszym?;-)zazdraszczam...

wczoraj przeżyłam caaaaały dzień bez Dziuba. O 6.13 pociąg do Bydgoszczy, o 22.56 powrót :)

Dziub też to przeżył :)

PS. Nie wiedziałam, że Onesmile jest ze Zgierza :-)

Ja tam jestem zameldowana u taty w domu :-)

Ostatnia edycja:
gratuluję i Dziubkowi i jego mamusi:-D
oj, doba bez dziecka - pięęęęęęęęęęęękna wizjaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! tylko jak ja bym to przezyła?nie wiem, ale piszę się na próbę;-)

Dzięki dziewczyny za pamięć:0
)

Dziulka
dla was też gratki:-)
Kurcze już pół roku minęło.Niestety nic wiecej nie napisze bo moja starsza córka tydzień pochodziła do przedszkola i znowu złapała jakiegoś wirusa( ropieją jej oczka, temperatura) Jutro idziemy do lekarza.Mam nadzieję że Gabi nic nie załapie.
Pozdrawiam

reklama
A ja witam bo cały dzien przy jasnie paniennce której nic nie pasuje. Dodatkowo wszedzie grzebie a jak sie mowi wracaj to ona przyspiesza jeszcze szybciej. Wkoncu nie wytrzymałam i poszłam na spacer to przespała bo w domu nie chce. Dzis budzenie było o 4. Walneła taka kupe ze smród ja obdził i mnie. Zmieniłam pampersa, dałam pic i spałysmy do 8.40 az niedowierzałam. Nawet nie płakała o jedzenie. Dopiero jak zrobiłam i jej flache pokazałam do sie trzesła bo za wolno sie schulałam do niej. A teraz przysneła a ja padam dosłownie na pysk. Zastanawiam sie czy ona drzemie i ja wykapie czy poszła spac na dobre. Budzic nie bede najwyzej potem zmienie pieluszke i dam jesc.

Dziulka gratki

Do góry