Efa
Fanka BB :)
Doris, wspaniale, że ospa już przechodzi. Dorianek to zuch chłopak.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witamy się :-)
Ja zawsze byłam laską, mam 180 cm wzrostu, blond grzywę, długaśne nogi i niezłą buźkę. Teraz ważę ponad 100 kg :-) owszem, źle mi z tym, bo ciężko, ale mimo to lubię siebie, staram się schudnąc, ale szanując sama siebie. Bardzo Cię proszę, daj się namówic na pomoc. Jesteś fajna laska z ciętym charakterem- też nie raz myślałam, że mąż zasługuje na kogoś cieplejszego, milszego... masz zły okres w życiu, a my chciałybyśmy, żeby w Twoim życiu jak najszybciej zaświeciło słonko. Zrób to dla siebie! Spokój wewnętrzny jest błogosławieństwem :-)
:-)
Moja siostrzenica ma 2 lata i nadal dostaje mleko 2 razy. W nocy do tej pory się budzi i woła "mama ko" co oznacza mama mleko :-)Zastanawiam się z tym jedzeniem nocnym bo piszą że dziecko ok 6 m-ca już w nocy jeść nie powinno. Co o tym myślicie?
Dopytam też dziś lekarki co mi powie, choć z niej to ciężko cokolwiek wyciągnąć :-
czekam aż się pochwalisz już gotowym, może sama bym taki zrobiła hmmm tylko kiedy???A teraz ,korzystając z tego,że wczoraj sobie pięknie posprzątałam,to może wezmę się z a ten patchwork wreszcie,coby za długo porządku nie było))
Niestety nie poza witC wrzucam jeszcze rutinoscorbin i na zmnianę witc i aspiryna, do tego herbatka z miodem i cytryną, halsy miodowo-cytrynowe i do tego wszystkiego jeszcze Wick w maści:-)[Frogg a Ty juz pozbylas sie wirusa za pomoca wit.C
Zuch chłopak, dobrze żę już lepiej, a ty dlaczego do lekarza coś poważnego?Dorian juz lepiej ... kropek coraz mniej . Kilka strupków. Niestety fioletu jeszcze nie udalo nam sie pozbyc z cialka (na szczęscie na twarzy go nie smarowalam tym więc luz) no i chyba do konca tygodnia wogole sladu nie bedzie. Strasznie się cieszę ,ze przeszedl to tak bezproblemowo i nawet bezgorączkowo. Mamy jedną chorobę z głowy![]()