reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziewczyny jestem załamana:( Pamiętacie tą historię z mieszkaniem i Jebn***ą dekoratorką? Okazało się, że nie wystarczyło im funduszy na meble kuchenne przez wymianę instalacji wszystkich. I teraz mam dwa wyjścia albo się na to godzę i meble muszę sama kupić albo oni zrywają umowę przedwstępną i płacą nam 2 tys. Co za bzdura!!! Wściekłam się, niewiadomo czego jeszcze nie zrobią w tym mieszkaniu. To miało być moje wymarzone, w super miejscu, blisko chrzestnej Leny a naszej przyjaciółki, na 2 piętrze tak jak chciałam a teraz mam na nowo szukać mieszkania?? Nie wiem co mam robić. Czekam na M. i jedziemy tam zobaczyć co jest zrobione i czego Nie będzie.
Niech mnie ktoś dobije..

reklama
iduś chyba Cię pogięło jak cos wymyslisz. Pytalam tylko , bo wlasnie nie wiedzialam czy dotarło czy nie a odpowiedzi tez nie dostalam. Chyba mail z Gorzowa się gdzies zawieruszył po drodze do Bielska :-(

monimoni strasznie współczuję. Kurde, najlepiej byloby zasięgnąc opini jakiegos prawnika , bo wg mnie oni nie mogą tak poprostu powiedziec ,ze tego nie bedzie bo nie maja kasy.

Ostatnia edycja:
no i wyszło znowu że farba do włosów genów nie odmieni... Doris, odpisałam 27.03 ale idiotka dałam odp na moim gmailu, zamiast na bb odpowiedzieć i przez jakieś <mailer-daemon@googlemail.com> takie cuś poszło i oczywiscie nie doszło... blondi to blondi:cool:odruchowo wcisnęłam odp, chciałam szybko a wyszło dupnie...

Witam się po długiej nieobecności.
Przepraszam,że Was tak opuściłam bez żadnego uprzedzenia,ale ogarnął mnie ogromny dół, z którym sobie nie radzę. Nawet nie miałam ochoty na internet, a tym bardziej nie chciałam po raz kolejny Was zadręczać dziewczynki. Mam nadzieję,że usprawiedliwicie moją nieobecność?:)
Dziękuje Alicji za sms'a. Postaram się poczytać posty wstecz, pewnie już i tak się do nich nie odniosę,ale będę przynajmniej wiedzieć co u Was!
Dzisiejsze plany to: wstawić pranie i po południu iść na kurs prawo jazdy.
Z radosnych nowin to powiem Wam że mój Łukaszenko się naprawił, te jego pobudki w nocy były spowodowane chorobą a teraz jak jest zdrowy znowu śpi jak wcześniej, uff :)

Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki!

Mała_mi w końcu jesteś:-). Spieszę zatem z życzeniami dla Łukaszka. Gratki szóstki!!!!
Dobrze,że synuś się naprawił. Niech jego uśmiech i zdrowie wynagrodzą ci wszelkie doły:*

FROGG a wiesz, że o tym też było chyba przy tym opisie skoku, że dzieci nie lubią być ubierane, przebierane itd
Natolin tyklo że on mi robi takie jazdy jak jesteśmy sami bo jak kąpie go z mężem to nie ma takiego cyrku. Jestem ciekawa czym mnie jeszcze zaskoczysz. Ten opis który wysłała Dziulka jest chyba trochę inny bo na skok w 26 tygodniu to chyba jeszcze za wcześnie bo to chyba jakiś 7 miesiąc hmmmm:dry:
, ja do pracy w poniedzielek, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no to tyle, ide sie dolowac dalej, chlip, chlip.....
ja we wtorek i jeszcze muszę rano badania okresowe zrobić buuuuu
Frogg moja jak jest przetrzymana to też daje nam popalić, ale zwykle po kąpieli pada mi przy jedzeniu.
Butlę raczej wyciągnie całą ale z cyca to nie wiadomo ile.
Tylko że on nie był w żaden sposób przetrzymany, spał do 18:30 pobawił się ze mną i zaczełam przygotowywać kąpiel. Wtedy było jeszcze ok a później :wściekła/y:
hejka

u mnie to samo , strajkuje i mowie jej, ze tak sie nie bawię, ale jakoś ma mnie w nosie heheh
:-D teraz mam jeszcze siostrzenice i ona uwielbia mu podawać zabaki, hmmmm zabrzmiało jakbym wykorzystywała dziecko
Doris witamy,witamy:-)

My dziś mamy jakieś święto normalnie mały pospał do 7:30 bez pobudki na mm:szok: przez co jesteśmy jedno mleko w dupie. W nocy postanowił się pobawić ze mną w "Mama obracam się na brzuszek a ty mnie odwracaj na plecki" Co go odwróciłam i położyłam głowę do poduszki to on już na brzuch się odwracał wrrrrr o 1 ogłosiłam kapitulację i wziełam go do naszego łóżka i spał bez obracanek. Chyba jakieś pasy zamontuję w łóżeczku:tak: Teraz pokimał w huśtawce i pewnie za raz znowu będzie zabawa "ja rzucam a ty podajesz", a że dziś domowe przedszkole otwarte więc za raz czas drzemki. My zjemy obiadek po 15 wyjdziemy na spacerek. Może uda mi się zejść z tymi dwoma szkrabami jakoś na dół, młodego zapakuję w "nosidełko" ciekawe czy mi się uda.

reklama
mała_mi ja równiez bardzo milo Cię witam i gratuluję pięknej szósteczki Łukiemu :-)

Alicja pięknie małzus się zachował :-) Milego spacerku.
Mój Dodo znów uprawia lezakowanie sanatoryjne na balkonie. Jutro do kontroli i oby bylo zielone swiatelko na wyjscia :-)

Do góry