reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dziecie okąpane, śpi chociaż mu co raz ciężej to przychodzi bo walcze z nim żeby spał na plecach a on i tak obraca się na brzuch. Niekiedy nei mam siły znim walczyć, zostawie go niech sobie pośpi tak a później go przekręce. Teraz czekam na szanownego małżonka i wtedy ja do kąpieli:tak:

witam sie wieczornie :-D

Kochane bardzo Wam w imieniu córci dziękuje za zębolkowe gratulacje :********************
przy okazji chce pocieszyć mamusie u których zębolków jeszcze nie ma: u nas nic sie w dziubku nie działo, dziąsełka twarde a tu nagle sie pojawiło i w tempie ekspresowym sie przebił, drugi już sie szykuje więc główki do góry ;-) mam nadzieje że i u Was tak szybciutko pójdzie :tak:
mała wciagnęła butle i ślicznie bez żadnego marudzenia zasnęła :szok: :-D normalnie w szoku jestem! :-)

idę Was poczytać ;-)

Poza tym sprezentowałam Olusiowi kaczuszkę do kąpieli. Dla mnie to kultowa zabawka, chociaż sama nie miałam. Coś jak maskotka tygryska, którą Oli dostał od chrzestnego. Albo klocki Lego (na kiedyś), czy Barbie (dlka dziewczynek). Kaczuszka musi być! Hehehe.

oj tak :-D my mamy mamę kaczke i dwie małe kaczuszki :-D jak na razie w wanience średnio sie sprawdzają bo Isia ma teraz zabawę "jak wysoko podniosę swoją nogę" i chlapie przy tym niemiłosiernie :-) ale za to uwielbia sie nimi bawić na kocu albo jak sie kąpie ze mną :tak:

Teraz czekam na szanownego małżonka i wtedy ja do kąpieli:tak:

ja proponuje wspólną kąpiel :tak: jeśli tylko macie wanne to nalej gorącej wody, duuuzo piany, świeczki i wskakujcie razem :-) i na pewno sie zmieścicie trzeba sie tylko dobrze nogami opleść ;-) naprawde super sprawa :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mój dżinks od tych trzech butlowych dni, to zaspia w trakcie jedzenia nawet ostatnie łyczki mleczka na śpiocha chwile poleży na mnie i do wyrka, bo karmie go opartego pleckami o siebie w półleżącej pozycji, bardzo wygodnie:D dzisiaj wciągnął kaszkę! Ale ze smoczka krzyżyk, aczkolwiek za duża dizurka. tzn nie dławił się ale za szybko zjadł bo dosłownie w momencie! więc ten wasz trójprzepływowy zakupię on jest ok kaszka taka hgęstsza przejdzie cz tylko mleko zagęszczone lekko? aaa kaszka bardzo mu smakowała więc jestem zadowolona, wciągnął 140 i poprawił 30 mleczka i usnął pod koniec mleczka.

Hejka,

jestem wykonczona, glownie wlasnymi nerwami. Mlody zaczal jesc polowe tego,co zwykle, marudzil wieczorem okropnie i ryczal, a ja sie zestresowalam. Wiem, ze zupelnie niepotrzebnie, ale taka juz mam nature. Chyba. Teraz zasypia, tzn. ssie kciuka (za cholere nie da sobie zamienic na smoka) i gada. ciekawe, kiedy usnie na dobre.

strip - zupelnie mi ostatnio z gowy wylecialo,zeby WAM SERDECZNIE POGRATULOWAC PRZEJSCIA NA MM!!!!Moja mama podczytywala watek i cos wspomniala w sobote, ale ja nie mialam czasu wejsc na bb. A wczoraj zapomnialam. BARDZO BARDZO SIE CIESZYMY!!!!!!!A co do spotkania, to ten piatek odpada, ale nastepny baaardzo chetnie. Napisz mi na priva, jakie godziny Ci pasuja. Ja moge o kazdej porze w ciagu dnia, ale na 19sta musze wrocic do Malego.

Alicja - mega gratki z okazji pierwszego zebolka!!

Emiliab i rysia - gratulujemy 6ciu m-cy! Mamo droga, jak ten czas leci...

Ide zajrzec do Paffcia, moze juz zasnal...

reklama
witam wieczornie:) mldoa dzisiaj po moim poscie wstala wiec dalam obiadek: indyk+kaszka kuskus+marchewa- 200 gram ,patrze a ta otwiera buziora i czeka... poszlam po jogurcik-zjadla caly i zas otwarta buzia i czeka na "wsad":))) zlalam sie:) po poludniu spacer bo 25 w cieniu- kolejna sesja na galerii:) po powrocie- owoce-zjadla i czeka z otwarta buzia na ciag dalszy jak rotwajler, wciela jogurcik i dalej czeka!!! dalam sie napic wody i potem bawilysmy sie. kolo 19h zaczela marudzic-zrobilam kaszke warzywna w butli ktora zazwyczaj dostawala o 23.30. zjadla 30.po kapieli zazwyczaj nie dawala rady 60 wciagnac to jak poniuchala butle to 130 peklo. dzis kolejna noc testu- ciekawe do ktorej dospi.

Do góry